Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:57
sizden5
Abone

Sevabı daha çok olan cennete girer mi

Sevabı daha çok olan cennete girer mi

xtend
Mesela diyelim benim 100 sevabım var ve 50 günahım var cennetemi gideceğım yoksa cehennememi?


Yorum: Cennet Cehennem?

FRTYZ
Onu Ancak ALLAH(c.c.) Bilir . Biz Müminler olarak Üzerimize Düşen Dini Görevimizi yapmalıyız, Gerisinide ALLAH(c.c.) Tevekkül edip Yolumuza Bakmalıyız… Biz Müminler Allah(c.c.)’ın ipine sımsıkı tutunursak o zaman bizden iyisi yok demektir… Vesselam

Okudunuz mu?  Mehdi as çıktımı görevindemi kimdir?

Yorum: Sevabı daha çok olan cennete girer mi

Şem’a
İyi ameli çok olanı Allah dilerse affeder dilerse işlediği günah kadar azap eder sonra cennete koyar


Yorum: Sevabı daha çok olan cennete girer mi

Kosinüs
Kardes ; iyde ; 50 günahın var tamam ama ya bu 50 günah 100 tanesini silerse.yani 1 günah 4 tane sevabın götürürse ne olacak.biraz matematik çalis.Allah bilir o tartı nasıl biz bilemeyiz ama sevapların ağır basarsa cennete gidersin.sevap point isi değil bu.100 tane sevabın olsa ne olacal 1 günahın 100 sevabına denkse matematikten anlamadığın belli.

Okudunuz mu?  Yemin Kefareti İnternet'ten Bağış Yaparak Ödenir mi?

ImanSelameti
Genel olarak Sevabı çok olan Cennete Günahı çok olan Cehenneme gider. Ancak Allah adaleti gereği küçük günahları cezalandırabilir,Rahmetinden dolayıda Günahkârları hiç cezasız Cennete koyabilir.
Onun için ne Ibadetlerine güvenmeli nede günahları için ümitsiz olmamalı. Allahtan korkup Cenneti istemeli

Bu kategoride yer alan Sekerat anında okunan ayeti kerime nedir hangi surede geçer? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sevabı daha çok olan cennete girer mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.