Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:15
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede eski evini görmek

İstiharede eski evini görmek

sedoş
istediğim biri için evlenicek miyim diye istihareye yattım daha 1. günüm ve rüyamda eski evimizin orayı gördüm normalde taşındığımız evimizin üst katında babannemler oturuyordu bizde alt katta oturduk orayı gördüm komşumuz evinin altında dergahtaki kadınları cagırıp orda zikir yapardık bizde arada giderdik ordaki oranın başı olan hocayı fehime ablayı rüyamda gördüm yemek vermişlerdi sini de bende babannemlerin evine girdim orda babannemşn sinisinin içine yemekleri koydum onları sinisini yani tepsisini verdim gel seni evine götürelim dediler ben yemekleri taşıuyodum ole gördüm sonra uyandım ama renk hiç hatırlamıyorum..

Okudunuz mu?  İstihare rüyası yorumlama

Yorum: İstiharede eski evini görmek

arifselim
Birisi ile evlenecek miyim yada şu şey olacak mı gibi şeyler için istihare olmaz. İstihare ancak bir konuda yapıp yapmamakta kararsız kalınca yapılabilir. Aksi takdirde istihare yapılsa bile bir anlamı olmaz.

Bu kategoride yer alan İstihare rüyasında ölümcül hastalık görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede eski evini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.