Anasayfa
3 Şubat 2024, 22:11
Rüya Yorumu
Yönetici

İstihare rüyası yorumlama

İstihare rüyası yorumlama

Kayıtsız Üye
Merabalar ben hayatımdaki kişinin benm için hayırlı olup olmadığı hakkında istihareyi uyguladım rüyamda bana bir mağaza cafe işletmecisine içtiğim şeyin parasını verdim oda para üstü bozuk olmadsığı için dönemedi önemli değil helal olsun dedim dua etti altında kalmamak için bir poşet iğne verdi.başka bir gecede çimenlerin üzerine yatmış beyaz elbiseli bir bayan vardı yanında oğlan çocuğu ve babası vardı..başka bir gecede açık pembe çok açık bir elbise giydim..bunları istihare namazına bağlamak mantıklımı yorumunuz nedir
selamlar


Cevap: İstihare rüyası yorumlama

arifselim
Merhabalar kardeşim. İstiharede görülen rüya ya hayırlı yada hayırlı değil şeklinde yorumlanır. Rüyanın en güzel tabiri insanın içine o konuda gelen histir. Bu his en açık işarettir. Eğer içine bir ferahlık gelmişse bu hayırlı manasına işaret eder.


Yorum: Istihare rüya efranhoca

trolhoney
Merabalar istihare ruyasinda sevdigim kisiyi beyaz bir katinin içinde goruyorum yorgan buyuklugunde bir kati iki kisi o beyaz katidan cekistiriyoruz karsimdaki kizin yuzu pusluydu en sonunda cekistirmemle beyaz kati kopuyo ve ben popo ve ellerim uzerine geri sicrayarak dusuyorum yer tas-toprak karisimi duz temiz bir yer dustugumde canim acimiyodu o beyazliklar etrafa dagiliyo dusmemle korkarak uyandim zaten bu rüyadan ne cikarim yapmaliyim?


Yorum: İstihare rüyası yorumlama

arifselim
Merhabalar. İstihare rüyası olarak sana bu rüyandan şuna işaret eder diyemeyiz. İstihare rüyası eğer çok açık ve berrak olursa işaret sayılabilir. Ayrıca istiharede en doğru işaret senin kalbinin neye meylettiğine bakmaktır. Bu his sana işaret olur.


Merrymerry
Hayatımda biri var benim için hayırlı mı değil mi öğrenmek için istihareye yattım rüyamda kar yağdığını gördüm evimin içine daha sonrada küçük bir kutu içinde kırmızı elmalar gördüm pek bişey anlayamadım rüyamın yorumlanmasını istiyorum teşekkürler


arifselim
Rüyandaki herşey olumlu manalara işarettir. Esas olan ise senin kalbinin neye meylettiğidir. Bu hissin sana en açık işaret olarak kabul edilir. Eğer için ferahlamışsa bu hayırlıdır. Eğer daralmış ve sıkılmışsan bu olumsuz manaya işaret kabul edilir.


Hilo
Ben hayatım da ki biri benim için hayırlı mi diye istihareye yatmıştim. Ayni zamanda beni seviyor mu yada beni kullaniyor mu acaba diyede. Bir günde iki rüya gördüm.oruç tutucakmisiz ama anneannemde kalıyoruz sahura kalkmamisiz anneannem bize su veriyo içiriyo rahat oruc tutalım diye ama meğerse imsak saati geçmiş tutamiycaz mi diye üzülüyorum kardeşim ben tutmiycam diyip meyve yiyo anneannemler tutucakmis ama merak ediyorum onlarda su içti mi nasıl tutucaklar oruç diye ben de tutmuyorum. İkinci rüyam ise Bi yerdeyiz disarda arkadaşlarım var yakın kız arkadaşımda rüyamda bir kız görüyoruz yaşı bizle yada küçük ama kendinden büyük yaşça bir adam bunun peşinde kızı zorla tutuyo gibi kurtarmak istiyoruz kiz arkadaşımla eve çıkarıyoruz kızı kapımız ahşapmis ama sağlammis eve girip kapiyi kitliyoruz iyice arkadaşım kızı saklıyo bende kapidayim kapiyi tutuyorum acamasinlar diye polisi aramaya çalışıyoruz bir kaç kez demiyoruz ben yanlışlıkla başka birini arıyorum ilk sonra düşüyo numara evi söylüyorum ama Kendi yasadigim gerçekte evin adresini veriyorum.megerse orda yaşamıyomusuz sonradan hatırlıyorum polise veriyorum adresi ama kapıyı açmaya çalışıyolar cabuk olmalarını söylüyorum polise kapıyı açmaya çalışıyolar arkadan birşeyle vuruyolar kız arkadaşıma kapiyi acicaklae galiba kızı sakla diyorum o kızı saklıyo açıyorlar kapıyı meğerse tanıdık biriymiş Aykut adinda bir arkadaşımmis kızı satiyolarmis. Giriyo eve herşeyi kırıyo yerde kirilan bir sürü parça var bağırıyorum yardım için ama bı kadın geliyor oda anneleriymis megerse yardim etmiyor bir sekilde bunlar evden cikiyo kapiyi yerine koyup yine arkasına dayanıyorum polisleri bekliyoruz derken kiz arkadaşım da silah bende de büyük su şişesi var elimde damacana kurşun mu ne skcaklarken polis geliyor geç geliyor ama sıcak olduğu için gec gelmişler öyle diyolar. Yorumlarsaniz sevinirim.

Okudunuz mu?  İstihare namazında renkler

arifselim
Değerli kardeşim. İstihare ancak evlilik için ciddi bir adım atılmışsa, araştırmalar yapılmış ve buna rağmen kararsız kalınmışsa o zaman istihare yapılabilir. Birisi için beni seviyor mu veya kullanıyor mu diye bir konu için istihare olmaz. Yani bu gördüğün rüyalarında bu konuda maalesef yorumlanmaz.


Kayıtsız Üye
istihare rüya görüp gerçekleştiğini görenler şaşırsada bunu kendimde özel bir güç meziyet gibi görmüyorum.hepimiz farklı özellikte yaratıldık,kimimiz bu farklı yönü duygu ve düşünceleri ilmi bilgi,inanç yoğunluğu ile yaşayıp hisseder,kimimiz bedensel zeka yetenekleri ile bu yönünü sergiler.bu nedenle tüm bu işleyiş enerjidir.bunu doğru kullanmak başarıya ulaşmaktır.ayrıca yeteneklerimiz bize özenle bahşedilmiş birer lütuf dur.

—————

Merhaba ben evlenmeyi düşündüğüm fakat ailemin cokta tutmadigi kisi için hayirli mi değil mi diye istihareye yattim. Rüyada ise ailemin buldugu baska bir kişiyle tanisip konustukca da o kisiye alismaya basladigimi ve aileminde buna memnun oldugunu gördüm. Bunun disindada beyaz ve pembe cizgiki pijama takimi gördüm. Bu rüyadan hayirsiz oldugu anlamini cikarabilir miyim?


arifselim
Merhaba. Rüyan olumlu değildir. Lakin istiharede daima rüya değil kalbe gelen his dikkate alınmalıdır. Yani kalbin o şeye karşı soğuması yada ısınması kişiye daha isabetli bir işaret olarak kabul edilmelidir. Eğer için rahat etmediyse bir daha yapabilirsin.


Kayıtsız Üye
selamın aleyküm
sevdiğim kız için istihareye yatmıştım istihare rüyamı yorumlamanızı istiyorum 3 tane beyaz gömlekli kızlardan kacıyordum sonra geriye dönüp birisine sarıldım . aynı rüyada kırmızı araba ve yavru bir köpek gördüm manası nedir acaba aynı gece bu rüyayı gördükten sonra uyandım sonra tekrar yattığımda ise siyah elbiseli ve kırmızı çoraplı bir kız benden uzaklaşıyordu


arifselim
Aleykum selam. Sevdiğim dediğin kız ile evlenmek için öncelikle karar vermiş olman, onun hakkında yeteri kadar araştırma yapmış olman ve bunlara rağmen kararsız kalmış olman gerekir. Yoksa bu yapılmadan istihare olmaz. Bu gördüğün rüyadan bir işaret çıkaramayız. Zaten istiharede önemli olan rüya değil kalbinin hangi yöne meylettiğidir.

Merhaba. Şu şey olacak mı olmayacak mı diye şeyler için istihare olmaz. Yapılırsa da hiç bir anlamı olmaz. İstişare ancak bir şeyin hayırlı olup olmadığı hakkında kararsız kalan kişinin kalbinin bir şeye ısınması için yapılabilir. İstiharede ayrıca önemli olan rüya değil kalbe gelen his önemlidir. Boşanma gibi konularda boşanmak hayırlı mı değil mi diye anlamak isteyen mutlaka istihare değil istişare yapmalıdır.


Kayıtsız Üye
istihareye yattim . kardesimle beraber beyaz dondurma yiyorduk ve disarda dolasiyorduk . sonrasinda adamin biri bizi takip etmeye baslayip onumuzu kesti . yorumlarmisiniz lütfen


arifselim
Bu rüyanın olumlu olmadığı çok açıktır. Yinede önemli olan istihare yapan kişinin kalbine gelen olumlu yada olumsuz olan hissidir. Bu ona daha doğru bir işaret kabul edilir. Eğer için hiç bir şekilde rahat etmemişse istihareyi bir daha tekrar edebilirsin.


Kayıtsız Üye
Merhaba bende eşimin işi için istahareye yattim ve sunu gördüm.denizds bir gemi ve içinde bütün erkek yakinlarim.var kardesim dayim ve askerdeki kuzenim hepsi orta boy bir gemide ama boyunlarina kadar su var bende korkup agliyorum. o şekilde gidemezsiniz bogulursunuz diye .sonra telfonla haber geliyor biz vardik diyorlar .ohh diyorum bende rahatliyorum.teşekkürler

Okudunuz mu?  İstihare sonucu gerçekleşir mi?

arifselim
Merhaba. Bu rüyayı ikinci soruşun ama öncekinde bunun istihare gecesinde gördüğünü dememişsin ve her rüya tam bir şekilde anlatılmazsa onun yorumu asla isabetli olur diyemeyiz. Bu rüyan olumsuzdur. Ama yinede istiharede önemli olan kalbe gelen histir ve bu daha isabetli işaret olur.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum, ben evlilik için istihare namazına yattim ve rüyamda karanlikta bos bir tarlanın içindeydim o tarlanin topragi kirmizi gibiydi ve onumde iki tane kirmizi domates beliriyordu ve ben de o iki domatesi kendime aliyordum. Ruyamin anlami nedir acaba ?


arifselim
Aleykum selam. İstihareden önce mutlaka istişareler edilmiş olmalıdır ve yinede kararsızlık içerisinde kalınmış olmalıdır. Eğer bunlar olmamışsa istihare yapmanın bir anlamı yoktur. Görülen rüyalar olumlu olsa da esas önemli olan kalbe gelen olumlu yada olumsuz olan histir ve bu işaret kabul edilir. Çünkü istihare ihlas ve samimiyetle yapılır.


Kayıtsız Üye
Istihare ruyasinda bir misir tarlasinda mısır topluyordum. daha sonra eski nisanlimin ailesi bizim eve geldiler ve kiz kardesleri ayrilmanizdan dolayi üzüldüklerini sõylediler.bizim ayrilma nedenimide kiz kardesleriydi.


arifselim
Bu gördüğün rüyan hayırlıdır ve anlamı olumludur. Diğer tüm istiharelerde olduğu gibi asıl kişiye işaret olacak olan şey kalbe gelen olumlu yada olumsuz olan hissidir. Bu kalbin meyletmesi istihare yapan kişiye en isabetli işaret olarak kabul edilir. Eğer insan rahat edemez ve şüphede kalırsa istihareyi 7 sefere kadar tekrar edebilir.


Kayıtsız Üye
Selam aleykum. Ben evlilik için istihareye rüyasi yapiyorum. çok uzun ve karisik rüyalar gõruyorum. Bu gün gõrdügüm rüyada erkek kardesim õnce beni ve bizim bir komsunun çocugunu doktora gõtürcekti daha sonra ne olduysa gidemedik geri dõndük. Ve daha sonra sonra Ablalarim bizim evdeler hepsi evliler bir ablamda genç yasta vefat etti oda bizim evdeydi ve daha sonra erkek kardesim õlen ablam ve diğer ablalarimla bizi arabasiyla istediginiz yere gõtürecegini bizde hasta degildik ama doktora gidecegimizi sõyledik sorasida çoktu hatirlamiyorum

Merhaba ben istihare rüyasinda ônce erkek kardisim arabasiyla bizim bir akrabanin çocugunu doktora gõtürecegini sõyledi. Daha sonra ben ve ablalarimi gõtürüyordu. Ablamin biride vefat etmis rüyada oda bizim evdeydi erkek katdesim bize sizi istedinizi yere gõtürüm diyordu bizde sanirim doktora gidecektik hep birlikte. Bu ruyami yorumlarmisiniz ?


arifselim
Aleykum selam. Bu gördüklerinden bir yorum çıkaramayız. Evlilik için daima ve mutlaka ilk önce istişareler yapılmalıdır. Eğer kararsız kalırsan ancak o zaman istihare zamanı gelir. İstihare, kalbin rahat edene kadar ve 7 defaya kadar yapılabilir. Rüya görme şartı da yoktur.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben evlilik için istihareye yattım bir çok şey gördüm ama hatırlaybildiğim gece dışarda bir yerde yatıyorum evde değilim ve yanımda iki çocuk var önümüzde de köy evi gibi eski bir yer var üşüyüp kapıdan içeri giriyoruz evin içi köyevi gibi değil büyük ışıklı bir ev kocaman bir de avize var yaşlı bir dede ve eşi var evde dedenin üstündeki beyaz içlik eşi bizi başka bir odaya götürüp burda kalın şu yatakta uyuyun üşümeyin diyor birde bakır gibi küçük bir sofra kurulu yerde bizde yatıyoruz yer yatağına sıcacık acaba bu rüyanın yorumu nedir

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında deniz görmek

arifselim
Merhaba. Bu gördüğün rüyandan istiharen için bir işaret çıkarılamaz. Zaten istiharede kişiye işaret rüya değil kalbine gelen histir. Bu his kalbin ferahlaması veya daralıp sıkıldığını hissederek anlaşılabilir. Eğer dilersen 7 sefere kadar istihareye devam edebilirsin.


Elmalikurabiy
Ben sevdiğim için yattım. Rüyamda geniş bir parktayiz. Ferah aydınlık bir yer. İkimizde beyaz giyinmişiz.ben onun koluna girmişim. Göletin üzerinde pembe kaldırım taşları sayesinde duruyorduk.

Ciddi düşündüğüm biri var. Rüyamda ikimizinde üzerinde beyaz kıyafetler var. Ben onun koluna girmişim. Aydınlık ferah bir parktayiz. Göletin üzerindeydik. Pembe kaldırım taşlarinin üzerindeydik.yüzüme güneş ışığı vuruyordu. Bu ne demek?


arifselim
Görmüş olduğun rüyan hayırlı ve güzeldir ancak önemli olan rüya değil, önemli olan senin kalbine gelen olumlu yada olumsuz olan hissindir. Bu his bir işaret kabul edilir. Ayrıca istihareden önce istişareler yapılmış olmalıdır ve kararsız kalınmış olmalıdır.


Kayıtsız Üye
Iyi gunler ben istihareye yattim bulaşık yıkıyordum kuzenimin karisi geliyor diyoki sen birak ben yikarim o yikamaya basliyo diyorumki hiç degilse bende durulayayım ve başlıyorum ilk önce catal duruluyorum ve bana benim gercek hayatta tanidigim bir kiz için diyorki göre onun ağzı kokuyormuş. Birde yerde açık mavi su oluyor içinde balık oluyo ben o balığı taniyorum adini soyluyorum bu kefal balığı diyorum kuyrugundan tutuyorum istesem yakalardım ama yakalamiyorum


arifselim
Hayırlı günler. Bu rüya olumlu manaya işaret eder ancak yinede önemli rüya değildir. Sen rüyaya değil kalbine gelen his nedir ona bakman gerekir. Eğer kalbinde rahat etmişse ve huzur hissetmiş isen bu olumlu olarak kabul edilir.


tubae
iyi günler hocam,
Acık şekilde yazacağım çünkü kafam karışık bir evlenmeyi düşünüyorum aklımda hiç olmayan daha önce is dolayisiyla tanıdığım ve uzun zamandır hiç görmediğim birisini gördüm bir yakınlık hissettim o günden beri aklımdan çıkaramıyorum sanki biri beni dürtüyor gibi söyle açıl ve acaba niyetimi söylesem mi diye uzun uzun günler düşündüm içinden çıkamadım tepkiyle alakalı çünkü birbirimizi hiç tanımıyoruz bir de bayanım bu sorularla bogusurken istihareye yatmak istedim ancak ilk seferde bölük borcuk hatta hiç hatırlamıyorum sadece sabah kalktığımda kardeşim sanki ağlayarak bir şey anlatıyordun dedi. İkinci seferde tam hatırlamamakta beraber annemle bir yerdeyiz sanırım sınavla alakalı bir yere gittik arkamızdaki binalar çoğu beyaz renkli uzun bir yol var yolu bitirip hiç bir şey olmayan tozlu başka bir yola geldik sonra yanımda anemmiydi bilemediğim bir kişiyle elimde hortum sulama yapıyorum bayagi suladım. Yeşil ağaçların olduğu yere kadar sulayıp yanımdakine dönüp orası ağaçlık zaten yemyeşil orman oranın suya ihtiyacı yok ihtiyaci olan yerleri sulayalım donup yeşil ormanı arkamızda bırakıp yolu diğer tarafını sulamaya devam ettik o kadar sulamimis ki rengini tam anımsayamadigim sanki cam bina ama flu renkte sanırım en üst katından sular fışkırdı bende asagidan içimden çok suladım binadan döküldü diye geçirdim benim sucum diye düşünüyorum ciktim en yukarı bir adam var o an namaz kılmaya niyetlenmişim ama sanırım kaçırmışım kaza etsem olmaz diye düşünüyorum yani kilsammi kılmasam mi diye düşünüyorum bunu adama lanse ettim mi Onuda hatırlamıyorum ancak adam bana dönüp beni teşvik etme manasında illa tecavuzmu edelim diye bir şey söyledi o ara eline dikkat ettim alyans vardı karşımdaki adamı tanımıyorum bu arada adam o şekilde konuştuktan sonra başka bir odaya gidip namaz için üstümü değiştirdiğimi hatırlıyorum ama adamın o kelimesi teşvik içindi hatta içimde buradan teşvik için neden bunu söyledi diye düşünüyorum Yanıl yaptığımın farkına varıp zaten odaya gittim yanı bunu kötü algılamadım çünkü iyi bir seye vesile olmustu ama namaz kıldığımı görmedim sonra annemlerin yanındayım sulama yaptıgım kişiyle isimizi bitirmiş olacağız ki o beyaz binalara gitmek istiyoruz annem diyordu ilk geldigimiz yol oradan gideceksin diye işaret ediyor gittiğimiz yol çok kötüde değil ama iyide bir yol değildi. İlk rüyam bu şekildeydi sonra ikinci rüyamda gerçek hayatta bir arkadaşımın Nişanı var onu konuşmuştuk gündüz rüyamda ben yokum dış göz olarak görüyorum. kız sanliurfaliymis evlenecek olan arkadaşım arabasını süslemiş gidip kız alacak bir Arkadasi arabayı süslerken arabanın üzerine siyah gullerde koy demiş onlar öyle sever diye arkadaşımda arabanın on kısmına çiçek yaptırmış başka renklerde var ama 4 adet yaprak kısmı,dal kismi siyah üste normal Gül goncası taktırmıştı biz de arabada gittiklerini görüyoruz birbirimizle konuşuyoruz ‘urfalilarin nasıl olduklarını bilmiyor mu bu adam niye siyah gul takmis arabasına diye sanki problem çıkacak diye kendi aramızda konuşuyoruz. Rüyalarım bu şekildeydi hocam rüyalarımda bilinçaltı olarak gördüğümü düşünüyorum çünkü gündüz bahsettigim konularla alakalı gördüm özellikle ikinci rüya nişan olayı bilinçaltı ancak siyah gul kafama takılmadı değil kafamda karıştı açıkcası istiharede yatmaya devam etmelimiyim cunku hem olumlu hem olumsuz his var içimde geçmiş zamanlarımda hata yaptığımdan temkinli hareket etmek istiyorum rüyamı yorumlarsanız beni çok mutlu edersiniz şimdiden çok teşekkürler

Okudunuz mu?  İstihare Yaptım rüyada idrar gördüm yorumlayabilecek Var mı ?

Tohat
Hayırlı günler. İstihare Allah’tan bariz bir netice almak için yatıldığından 7 defa yatılması makbuldür. İlk rüyanızda gördüğünüz renkler hayırlıdır. Fakat hissettikleriniz olumsuza işarettir. İkinci rüyanızdaki siyah güller ise yine olumsuz olduğunu gösterir. Kesin bir sonuca varmak için istihare sayısını tamamlamanızda fayda vardır.


Kayıtsız Üye
Evlenmek için görüştüğüm anlaştığım kişinin benim için hayırlımı değilmi oldugunu Rabbime sormak için istihareye yattım . Yarı uyanık yarı uykulu halde sabaha karşı neden görmedim bişey birazdan sabah olucak dedim hatta sonra rüya görmüşüm.
Rüyada evimdeyim bilgisayarın başında karanlıktayım bişeyler yazıyorum hızlı hızlı , içimdede korku var herkes gitti sınav salonu gibi bir korku öyle düşünün baska insanlarda varmıs evden yani cıkmıslar bir ben kaldım diyorum kapıyı üstüme kitlicekler korkuyla arkama kapıya bakarak bilgisayarda yazı yazmaya devam ediyorum gidip kapıya dokunuyorum açılıyor dısarı çıkabiliyorum oh diyorum. Sonra ise mutfakta oldugumu görüyorum karanlıkta tezgahtan siyah çikolatalar alıyorum cebime koyuyorum . Camdan dısarı bakıyorum arkadaşımı görüyorum gece dısarsı , üşüdüm diyo bana hırka atarmısın tamam diyorum ona gerçekte yeşil olan hırkamı görüyorum ama heryer karanlık oldugu için o hırkamında rengi belli değil koyu hırka görüyorum hırkamı . Sonra uyandım . Sizce bu rüya benim için hayırsızmı ? Ayrıca doğruyu söylemek gerekirse kalbimde şuan darlanmış durumda sıkkın.


Tohat
Gördüğünüz işaretler ve nesneler pek hayırlı gibi görünmüyor. Ayrıca istiharede en önemli işaret olan içinize düşen histir. Bundan da net olarak iyi hissetmediğinizi söylemeniz istiharenizi açıklar. Yine de diğer istihareleri yatarak tamamlamanızı tavsiye ederim. Doğrusunu en iyi Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Yaklasik 3 yıldır konuştuğum biri var. Onun ailesi biliyor ve benimde sadece annem biliyor. Anneme soyledikten sonra konustugum kisinin cemaat ile baglantisi olduğu için ailemin pek olumlu bakmayacağını sürekli tartışmalar çıkacağını söylediği için istihareye yatıp bizim için hayırlı olup olmadığını ogrenmek istiyoruz. Ama bir yandan da birbirimizi kaybetmekten de çok korkuyoruz bu rüya sonucunda. Sizce isthareye yatilmali mu bu konu için ?

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında kırmızı beyaz görmek

Tohat
Merhaba. İstihare hakkınızda hayırlı olup olmadığını o kişinin ve onunla gelecek hayatın size zararı olup olmayacağını Allah tarafından işaretlerle gösterilmesini istemektir. Elbetteki yatılması daha uygun olur. Allah en doğrusunu bilendir.


2434tk
Selamın aleyküm ben birisiyle tanıştım yani onun ailesi tanıştırdı bizi görüştük anlaştık evlilik yolunda yürüyelim dedik. Benim annem onu istemedi ikna etmeye çalışsamda. Vazgeçsinler diye diğer tarafı zorladı isteklerinde diretti. Diğer taraf çok istese de annemin yaptıklarına çok şaşırdılar. Evlenmek bile bizi rahat birakmayacagindan korktular. Annem hoca ya gidip evleneceğim kişiyle beni baktirmis. Hoca da kızama muska yapmışlar evlense bile 1 yıla kalmaz geri gelecek demis. Bende bunun üzerine onun tanıdığı mollaya sormasını dua istemesini söyledim. Molla kızla bitirin demiş. Istişare ve istihare sonucunda bitirin demis. Kizin ailenden olmuyo demiş. Bunun üzerine bende istihareye yattım. Bi anlık her yer bembeyaz diye hatırlıyorum ama tam da emin değilim. Kalbim canlı halde ateşin köz olmuş halinde üstundeydi. Çok yanmasın diye kenarlarında biseyler konmuştu. Sanki dumanda çıkıyordu birazcık. Kalbim atıyordu orda. Beyaz bir elde sürekli kalbim yanmasın diye öte beri çekiyordu. Her kalple oynanmaz diyerek uyandim. Benim rüyamın anlamı nedir? Biz şimdi konuşmuyoruz. Bitirin dedikleri için bu karara uyduk. Ama birbirimizi çok seviyoruz. Değişebilir mi istihare kararı?


Tohat
Ve aleyküm selam. İstihareden önemli olan önce istişaredir. Yatmadan önce tavsiye edilen istişarenin yapılmasıdır. Siz de bunu gerçekleştirmiş ve olumlu sonuç alamamışsınız. Buna rağmen bir tek istihareye dayanarak karar vermemeniz gerekir.


Su perisi
Merhabalar;benim yaklaşık 1 yıllık bir ilişkim var ikimizde evlenmek istiyoruz fakat maddi durumlar yüzünden şuan için mümkün değil ben bu kişiyi çok fazla çevremden de sordum kimisi olursunuz kimisi olmazsanız dedi çok kararsız kaldım ve istihareye yatmaya karar verdim 3 gün üst üstte yatttım ve ilk gün beyaz ve yeşil birsürü içi çiçek dolu saksılar taşıdığımı gördüm 2. Gün ise birinin üzerinde siyah bir takım vardı ama gömleği beyazdı ve hemen ardından pudra pembesini de gördüm 3.gün birinin üzerinde kan vardı ama tanımıyordum o kişiyi bayandı ve çok hatırlıyamadım uyandığımda ayrıca böyle bir konser çıkışı 3 tane beyaz araba gördüm bir tanesi beni eve götürmek için bekliyordu tam arabaya bindim ve eve geldim eve gelirken koca koca dışı sıva yapılmamış kiremit renginde olan binalar gördüm eve geldiğim zaman annem ve ablamın üzgün olduğunu gördüm ve bir akrabamızın öldüğünü söylediler ama söyledikleri kişiyi tanımıyordum evin içindeki duvarlar ise beyaz ve kırmızıydı kafam iyice karıştı ne yapmam gerek bana yardımcı olursanız çok sevinirim


Tohat
Merhabalar. Rüyanıza bakacak olursak hayırlı olduğu gözükmüyor maalesef. Bu rüyalardan sonra Allahu teala kalbinize hangi duyguları ve hisleri yerleştirdiğini düşünün umarım bu size yol gösterecektir. Zaten istiharede renkler ve olaylar belirleyici bir nitelik göstermez. Hissettiklerinizle hareket etmelisiniz.


2434tk
Selamin aleykum. Evlenmeyi düşündüğüm kişi için istihareye yatmıştım. Rüyamı yorumlar mısınız? Bi anlık her yer bembeyaz diye hatırlıyorum ama tam da emin değilim. Kalbim canlı halde ateşin köz olmuş halinde üstundeydi. Çok yanmasın diye kenarlarında biseyler konmuştu. Sanki dumanda çıkıyordu birazcık. Kalbim atıyordu orda. Beyaz bir elde sürekli kalbim yanmasın diye öte beri çekiyordu. Her kalple oynanmaz diyerek uyandim.

Okudunuz mu?  İstiharede balık ve karpuz görmek

arifselim
Aleykum selam. Gördüğün rüyan sana net bir işaret içermez. Esas olan istihare yaparken veya sabah uyanınca kalbinin hangi yöne meylettiğidir. Bu his kişiye en isabetli işaret kabul edilir. Eğer için rahat etmemişse 7 sefere kadar istihareyi tekrar edebilirsin.


pamuk
Merhabalar bende istihareye yattım. Rüyamda merdivenlerden iniyorum merdivenlerdeyse rengarenk çiçekler açmış.(sarı, beyaz , mor ) Çiçeklerin kökleriyse merdivenlerden tutunmuş. hayretler içinde kalıyorum daha sonra bahçemize geçiyorum rüyam bundan ibaret . Rüyamın anlamını açıklarsanız sevinirim.


Tohat
Merhabalar. Rüyanıza yatma niyetinizin hakkınızda hayırlı olduğuna işaret eder. Rüyanızdaki renkler bunun birer işareti niteliğindedir. Yine de en doğrusunu bilen bir tek Allahtır tabi.


Kayıtsız Üye
İyi günler hocam ben istiare yapmıştım evlilik için ama bir ayrılık durumu söz konusu o kişi hayırlı mı diye istiareyi yaptım. Rüyamda ise biz ekmek pişiriyoruz daha sonra sel geliyor ekmeklerden birkaçı gitti sele ama kurtarıyorum çoğunu gerisini pişirmeye devam ediyoruz bu şekildeydi daha sonrakinde ise kendi küçüklüğüm oluyormuş bana banyo yaptırıyor annem çok mutluydum falan böyleydi. Yani sizce bu olumlu bir rüya mı?


Tohat
Hayırlı günler. İstihare rüyaları normal rüyalar gibi tabir edilmez. Rüyanın sana hissettirdiğine bakmak ya da rüyadaki renklere bakmak gerekir. Bunlardan eminsen olumluluğunu ya da olumsuzluğunu tespit edebilirsin. Doğrusunu en iyi bilen Allahtır.


Merves
Selamünaleyküm, evlilik için birisiyle görüşüyorum ve kararımda kararsız kaldığım için istihareye yattım 7 gün üst üste bazı geceler bir şey görmedim bir gece ise rüyamda arapların bizim evde olduğunu gördüm, üniden yakın arkadaşım bize ziyarete gelmişti akrabaları ile arkadaşım örgülü siyah bir elbise giymişti, akrabaları da siyah giyinmişti, başka bir rüyamda ise siyah küçük bir fare gördüm koşuyordu bir yerden bir yere bu kadar hatırlıyorum, rüyalarımı yorumlarsaniz çok sevinirim, kalbime doğan hissede bakmam gerekiyor biliyorum ama hislerim konusunda emin değilim


arifselim
Aleykum selam. İstihare yaparken kalbine gelen hissin sana işaret kabul edilir. Niyet ettiğin şeye karşı kalbine bir ısınma yada soğuma hissi ile kendine gelen işareti anlayabilirsin. Ayrıca daima ilk önce istişare yapılması gerekir.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm ben nişanlımdan ayrılmak hayırlı mı hayırsız mı diye istihareye yattım bir evde oluyoruz ben bulaşık yıkıyorum sonra o arada ailemi görüyorum nişanlımı görüyorum sonra market gidiyorum görüyorum salça kutusu görüyorum ama almıyorum

Nişanlı birisiyim nişanlımdan ayrılmak hayırlı mı hayırsız mı diye namaz kıldım bir evde oluyoruz ben bulaşıkları elimde yıkıyorum sonra kendi ailemi görüyorum bir yerde oluyoruz sonra kız kardeşimle markete gidiyoruz salça kutuları görüyoruz ama almıyoruz sonra bir ara nişanlımı görüyorum hatırladıklarım bunlar


Tohat
Ve aleyküm selam. Niyetini doğrulamak amacıyla istihareye yatmak doğru bir davranıştır. Fakat ailenin fikirlerini alıp istişare edilmiş ve kişi araştırılıp uygunlurluğunuz değerlendirilmişse bu daha efdaldir. Bir netice alamadıysan istihare şart olur. Fakat uyanırken kalbinde hangi tür hisler taşıdığına bakman niyetini belli edecektir.


Gamzelim_
Selamin aleyküm ben istihare rüyamda büyük geniş bir oda ve mutfak görüyordum ama ortam biraz akşam üstü gibiydi ne aydınlık ne de karanlık sonra çok susuyordum ve hem benim hem karşı tarafın akrabası olan 18 yaşların da bir erkek çocuk su veriyor bana ve bende kana kana içiyorum şu tatlı ve berraktı tam hatırlamıyorum ama ya bardaktan yada direk bidondan içiyordum sonra lavaboya gidiyorum lavabo ici temiz ve bembeyazdı be sonra uyandım.
Gördüğüm rüyanın manası nedir acaba??

Okudunuz mu?  İstihare için yatmak şart mıdır?

Tohat
Ve aleyküm selam. Normal bir rüya gibi tabir edildiği zaman hayırlı anlamlar içerdiğini söyleyebiliriz. Fakat bir istihare rüyası olduğundan hissen bunun farkına varmanı gerektirecek bir durumdur. Uyanırken bunu iyi veya kötü hislerle anlayabilirsin.


Ftmaa
Merhabalar ben eski sevgilim için yattım istihare hala sevdiğim için hayırlı mı diye fakat rüyamda bana şu kötü şeyleri bir kenara atalım arkadaşça veda edelim dedi. Bu yüzden birden bu rüyanın istihere rüyam olduğunu anladım kötü uyandım çokta üzüldüm gerçekten hayırlı değil mi şimdi benim için yardımcı olursanız çok sevinirim


Tohat
Merhabalar. Bir kere ile böyle ciddi bir konu sonuca erdirilmez tabi. Hissettiklerin istiharede kabul edilir ve ilk rüyanın hayırlı olmadığı yönünde olduğunu söyleyebiliriz. Bilinçaltı ve kafa karışıklı durumlarından emin olmak için sabaha karşı, aklın dingin olduğu zamanlarda yapmanı tavsiye ederim. Allah hakkıyla bilendir.


Zeynep45
Merhabalar ben evlilik aşamasındayım dün akşam istihare namazımı kılıp yattım üç farklı şey gördüm herbirinde gözlerim tam açılmadan uyandım. İlki ıssız bir yolda arabada ailelerimiz ile giderken karşı taraftan gelen araçlardan siyah olanı takla attı durduk ve yola devam ettik ikincisi aynı yolda giderken eşim telefonla konuşuyordu fakat hali tuhaftı elinden telefonu aldım ekran da salak yazıyordu ve alo ben eşiyim siz kimsiniz dediğimde kadın sesi geldi evimizde beyaz bir odada şiddetli şekilde kavga ettik üçüncüsü ailelerimiz de evimizdeydi ve benim annem yemek hazırlıyordu bu ne anlama geliyordur tüm gece üç kez uyanıp geri uyudum


Tohat
Merhabalar. İlk gördüğün rüya geçerlidir. Gördüğün rüyanın tabiri hayırlı olarak kabul edilmektedir. Fakat esas olan renk ve hisler olduğundan bu durum göz önüne alınarak yorumlanmaktadır. Buna göre siyah arabaların geçiyor olduğunu görmen rüyanın olumsuz olduğu yönünde hislerin de bunu tasdikliyorsa kesinliğinden söz edilebilir. Yine de devam etmeni tavsiye ederim. Allah en iyisini bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben üç gündür sevdiğim insan için istihareye yatıyorum ve bunun hayırlı olup olmadığını pek anlayamadım o yüzden buraya yazmak istiyorum cevaplarsanız çok sevinirim şimdi ben sevdiğim gilin evdeymişim babası uyuyomuş annesi varmış ama annesini hatırlamıyorum sonra bir anda bizim aile var babam babamın yeğeni felan onlar var bizim evde sevdiğimin babasida uyanmış topluca içeride oturuyolar sevdiğimde koltukta oturuyo neyse rüyamda bayağı bir zaman geçiyo gibi herkes gidiyo sevdiğimin babası kalıyo bende işte diyorumki siz nasılsınız iyiyim iş güç felan diyo yoruluyosunuz dimi felan diyorum diyoki bu yaşamı ben seçmedim oğlun yardımcı olsa gibisinden konuşuyo derslerine çalışsa felan sonra biz dışarı çıkıyoz babamla ben çocukluk arkadaşimla konuşuyorum diyoki bir kinder pingui varya olsada yesem beyaz beyaz diyo markette de yokmus diyo 3 kere gittim 3 saatte gelmezmi diyo sonra o arkadaşımın eski sevgilisyle yazisiyorum ben bir anda sevdiğim yaziyo işte sonra kuran kapağı gibi bir kitap var ilk kuran saniyorum Arapça yaziyo felan sonra aralarda kağıtlar var sorular yaziyo içine yazı yazmaya çalışıyorum orda da sevdiğimle konusuyom bunun hakkinda telefondan yazisiyorum. Sonra yakin arkadaşim 2 kız var birde erkek var işte biri daha varda cinsiyet hatırlamıyorum daha sonra elimde kamera var işte pasta felan arkadaşım diyoki bizi çek eski sevgilime at bende cekiyom eski sevgilisi diye sevdiğime atiyom sonra altina da ahahaha yaziyom. sonra vaşka bir yakın arkadaşımla birlikte konuşuyoz o bizde testler hakkında elinde pembe bir test kitabı var kalın üstünde de beyaz işaretler varo diyo ki kanka işte şunu şunu al felan sonra elindeki ni gösteriyo babam bana bundan aldı diyon bende iyimiş felan diyom sonra o arkadaşımla bir merdivenlerin ordayız. O yukarı kadar çıkıyo ben yarıya inip korkup gelmiyorum ona da gel işte başımız belaya gircek felan diyom bir kapı var o oradan içeri bakmaya çalışıyo sonra beni çağırıyo bende gitmiyorum sonra ben sanki rüyamı birine anlattım da hayırlı dedi gibi bişey hissettim birde sevdiğim rüyamda bana su döküyor bende ona dökmeye çalışıyorum annesi gelip sevdiğime kızıyor. Birde sevdiğimin babasının montu siyahdı.

Okudunuz mu?  İstiharede siyah görmek

Tohat
Merhaba. Rüyan istihare olarak bakıldığı zaman bir çok durum, olay, kişi söz konusudur. Karışık ve tabirlenecek bir çok durum mevcuttur. Tüm bunlar, istihare rüyası olduğundan sadece emin olunan bir olay görüldüğünde ve hisler belirginse hareket edilir.Hislerine bakman gerekmektedir. Rüyanın tabiri ise hayırlıdır. Dünyada istediğin her şeyi elde edecek, hayatın nimet çeşitliliği ile dolacak, dilediğin ne varsa kolaylıkla elde edebilecek, hayatındaki eksik olan yönleri ve memnun olmadığın bazı durumları gözden geçirerek sana engel olan, işlerinde sorun yaratan her şeyi elekten geçirerek hayatından çıkaracağına, bir haber alacağına, bu haberle birlikte çok mutlu olacağına, Sevdiğin veya seveceğin bir kimse ile mesut ve huzurlu bir hayat sürdüreceğine ilişkin bir rüyadır. Allah doğrusunu bilendir.


Kayıtsız Üye
Merhabalar ben bugün ayrıldığım eski sevgilim için istihareye yattim rüyamın belli bir kısmını hatırlıyorum. Rica etsem hayırlı mı hayırsızmı anlatabilirmisiniz. Bu beşinci yatışım. Rüyamda babam evleniyormuş. Bizde evlendiği kızı görmeye gidiyoruz bir akrabama daha sonra bu akrabam gilin terası var ve evlerinde koltukta öpüşen bir çift görüyorum. Ama sürekli yapıyorlar. Sonra babamın evleneceği kız geliyor ve bakiyorumki bu kız küçük bir kız bu yüzden de soruyorum sen niye böyle bir sey istiyorsun felan diye o da bana ben istemiyorum hocam istiyor diyor. Sonra ben şu öpüşen çiftin yanına gidiyorum bir anda ben gidince düzeliyorlar. Lütfen rüyamı yorumlayabilirmisiniz.


Tohat
Merhabalar. Kısmet ve şans anlamına gelen rüyanın görücü gelmesi, evlenme ve aile kurma ve huzur dolu bir birlikteliğin olacağına ilişkin bir rüyadır. Evleneceğim kişinin senin aklına göre olduğuna ve anlasabileceginiz boş kimse olduğuna işaret etmektedir. Eğer bu rüyadan sonra güzel hislerle uyandıysan olumlu olduğunu söyleyebiliriz. Allah doğrusunu bilendir.


Kayıtsız Üye
Hocam merhabalar. Ben bugub istihareye yattım. Rüyamda okuldayım ve okuldan dışarı çıkmak istiyorum. Kendi müdür yardımcım ders bitmeden gidemezsin diyor bende kantine gidiyorum. Bir soğuk çay alıyorum ama içmiyorum sevmediğim için. bir de arkadaşım var o da limonlu maden suyu alıyor maden suyunun sarı olduğunu soğuk çayında kahverengi bordomsu bişey olduğunu hatırlıyorum. İstiharem hayırlı mıdır?


Tohat
Merhabalar. Eğer hislerin kuvvetliyse buna göre hareket etmelisin. Güzel duygularda uyandıysan hayırlı olduğu gösterilir. Rüyaın tabiri ise bazı konularda birileri ile girecegin tartışmalara soğukkanlılıkla hareket etmen gerektiğine tartışmanın fitilini ateşleyerek söz ve davranışlardan kaçınman ve kendini bu konuda geliştirmek için çaba sarf etmen gerektiğine delalet eder. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında yolculuk yapmak

Kayıtsız Üye
Hayırlı akşamlar. Ben istihare için yattığım rüyada beyaz başörtülü kızlar gördüm.Fakat hepsinin başörtüsünün üstü çiziliydi. Ben onları gördükten sonra bir bujiteriye girip gerçek hayatta da almak istediğim bir pembe bileklik aldım sonra biri koluma dokundu ve bana beyaz tülbent verdi katlı bir şekilde.fakat başörtüsünün altı düğümlüydü. Ben uyandığımda çok huzurluydum fakat sonraları o düğüm aklıma takıldı ne demektir acaba diye.Yorumlarsanız çok sevinirim


Tohat
Hayırlı günler. Bazı durumlar olduğu gibi rüyaya aksedebilir. Bileklik gibi. Bu nedenle istiharede içindeki hissin ne olduğuna bakarak karar vermek doğru olandır. Güzel hislerle uyanmışsan hayırlıdır denmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


gulsah
İyi günler. Ben birinin hakkımda hayırlı olup olmadığını görmek için 7 gün istihareye yattım. Ama hep karışık rüyalar gördüm net bir rüya göremedim. Bir rüyamda üç harfliler vardı, diğer gün yattığımda ise durgun masmavi bir deniz gördüm. Bu şekilde bir iyi bir kötü rüyalar görmeye devam ettim 2 kere de hiç bir şey görmedim. Ve deniz gördüğüm ve üç harflileri gördüğüm rüyam hariçinde diğer rüyalarımı hatırlamakta zorlanıyorum. En son gördüğüm rüyam da ise domates doğruyordum ve köyde sarı buğday tarlasına doğru kuzenimle beraber yürüyordum. Bu rüyalarım ne anlama geliyor bir süre bekleyip tekrar istihareye yatmam gerekir mi ? Net bir sonuç alamadım çünkü.


Tohat
Hayırlı günler. Rüyaya bakarak ciddi bir konu hakkında yorum yapmak güçtür. Gördüklerim yeni bir karar almak, yeni gelişmelere adım atmak gibi hayırlı olaylara işaret eder. Fakat niyetinle ilgili karar vermek için yeterli görünmemektedir. Rüyalarında sonra olumsuz duygular yerine iyi duygularla uyanmışsan bu işaret olarak kabul edilir. Veya ehil kişilerle istişare etmen de doğru karar vermen konusunda fayda olacaktır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Eltayfer
Selamün aleyküm,
Yaklaşık 1 senelik evliyim. Bir çocuk sahibi olmak istiyoruz ancak şu ana dek olmadı. İstihareye başvurdum bir evladım olacak mı diye. 5 gecedir yapıyorum ancak yoramayacağım şekilde karışıktı rüyalarım. Son rüyamda ise net gibiydi yorduğum kadarıyla. Kalben mutmain olmak adına sizden yorum rica ediyorum. Şöyle ki;
Yaşlı, ak saçlı bir teyze var, bana yardımı dokunmuş. Ben de ona yardım etmek adına kendisi için aldığı balıkları (hamsi) temizledim bir bir, sonra ona verdim. Kızartmış, bana da bir tabak verdi. Üstünden birkaç tane yedim. Bir bayan arkadaşım da ortasına pirinç konmuş yaprak getirdi. Sarmaymış. Bu nasıl sarma dedim, böyle bu dedi. Bir tane yedim, çok lezzetliydi. Sonra kalabalıklaştı bulunduğum yer ve ben ikramda bulundum. Nedir fikrinize, yüreğinize doğan bu rüyadan? Allah hayırlı evlatlar versin isteyenlere..


Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanın tabiri elbetteki mevcut fakat istihare ile bağdaştırılmaz. Mal, mülk sahibi olmak, çalışmalarının karşılığını almak ve hayır işlemek manasına gelmektedir. İstihare hisledir. Kalbine doğan niyetini belirler. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Kayıtsız Üye
Selamın Aleyküm. dün gece istihareye yattım eski sevgilim için. benimle barışmak istediğini söyledi bende onu hala seviyorum ama en zor zamanlarımda yanımda olmadığı için soğudum biraz ve onu sevsem de tekrar barışmak istemiyorum unutmak istiyorum. o kişi benim için hayırlı mı değil mi diye istihareye yattım ve gece rüyamda ailemi gördüm eniştemi gördüm adı ramazan hepimiz arabanın içindeydik sonra evi boyatacaktık duvarlar gayet güzeldi ama rengini tam hatırlamıyorum açık renkti sanki eniştemin yatalak kardeşi var o evlenecek oluyor geline bir sürü kırmızı gül kutuların içinde altın yüzük felan almış oluyor daha sonra da sevmediğim insanlarla aynı arabada bir ünlünün doğum gününe gidiyorum ünlünün kıyafeti rengarenk oluyor ayakkabısında koyu yeşil renk oluyor kucağıma bir bebek veriyorlar başıma pasta dökülmüş oluyor o ünlü gelip benimle konuşuyor yani tam olarak renkleri hatırlamıyorum ama kesik kesik bu şekilde rüya gördüm ve sol kulağım ağrıdığı için uyanmak zorunda kaldım şuan nasıl hissettiğimi de bilmiyorum ferah mı sıkıntılı mı bilmiyorum sizce bu rüyalarımın yorumu nedir rüyamda geçen tanıdıklarımın bazı isimleri hilal ayşe felan ve birde biz mahallede arabayla geziyoruz karşımızdan iki teyze geliyor ellerinde dua kitapları ablam napıyosun teyze diyor dua okuyorum kızım diyor ve bu iki kez oluyor sonra iki sevgili oluyor aralarında ben oturmuş oluyorum ama erkek olan sevgilisinin değil de benim elimi tutmuş oluyor normalde de zaten sabaha kadar çok farklı farklı rüyalar görürüm gözümü açtığım için ve istiharede de böyle oldu

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında tarla görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanda olumsuz bir mana yoktur. Yeni bir hayata, yeni gelişmelere, hem dünyada olacak hem de ahiretin için yapacağın ve kendin için faydalı olanı seçeceğin manasındadır. Öte yandan birinden haber almak, bir araya gelmek ve ahlaki, karakteri iyi birine de işaret eder. Fakat bilinmeli ki his ön plandadır. Kalbin neye yakın uyanmışsan niyetini belirleyecek olan budur. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


hurufat
merhaba 10 aylık uzaktan yürüttüğüm bir ilişkim var kız arkadaşım beni her türlü konumda arkamda ve çok fazla seviyor mesafe olduğu için zorlaniyorum ve kendimden şüpheler duymaya başladım acaba seviyormuyum devam edicekmi… şuan sallantıdayız bende istihareye yattım 6 gün gün boyunca yattım ama rüya göremedim yattığım günler boyunca gözüme uyku girmedi ve bu sabah şöle bir rüya gördüm bir ortamda tanımadığım kişiler vardı biri bana bir kelime kullandı ama kimseyi tanımıyorum rüyada ve yumruk attım atmam ile karşı taraftaki kişi aşşa doğru yuvarlandı bir zaman sonra hepimizi yan yana gördüm ve yumruk attığım kişinin ağzı dudakları dikiş li bir şekilde görüp uyandım sizce neye yorumlamalıyım… ilişkimde çok karamsarım tercih edemiyorum kalbimi dinlemek istiyorum yinede başarılı olamıyorum kız arkadaşımda gitmesin istiyorum yardımcı olursanız sevinirim iyi günler.


Tohat
Merhaba. İstihare rüyaya göre değil de hislere göre yorumlayarak hareket edilir. Rüyanın manası olumlu içeriğe sahip olsa da uyandığın zaman kalbinde hissettiklerin, kalbinin hangi yöne doğru meyl ettiği önemlidir. Kafanı kurcalayan bir şeyler varsa güvendiğin ilim ve tecrübe sahibi kimselerle istişare ederek netliğe kavuşturabilirsin. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


istihare, istihare rüyaları nasıl yorumlanır, istiharede görülen rüyalar nasıl yorumlanır

Bu kategoride yer alan İstihare Kesin Olarak Çıkar mı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstihare rüyası yorumlama Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.