Anasayfa
4 Kasım 2021, 15:25
missa
Abone

Göz hastalığı için zikir ve dua

Göz hastalığı için zikir ve dua

Kayıtsız Üye
Göz kapağımda çocukluktan beri sorun var gözlerim yaşarıyor. Şu ana kadar bir çözüm bulamadım doktorlardan. hangi dua ya da zikirleri okuyabilirim. Şimdiden Allah razı olsun


Yorum: Göz hastalığı için zikir ve dua

arifselim
Allah şifalar versin. Farklı uzman doktorlara gitmeye ve araştırmaya devam et. Tedavisi olmayan tek bir şey vardır oda ölümdür. Allah’ın izniyle mutlaka bir tedavi yöntemi vardır. Şu duayı da okumanı tavsiye ederim.

Okudunuz mu?  İdrar başka yollarlada bulaşır mı

Göz hastalığı için zikir ve dua
Anlamı:
Yâ Rabbî, görüşümü kuvvetlendir, Allah’ım şifâ ver Sen Şâfî’sin, Allah’ım âfiyet ver Sen Muâfî’sin! diyen kimsenin biiznillahi teâlâ gözleri ağrımaz. Ve gözlerinde hastalık varsa biiznillahi teâlâ şifâyâb olur.

Bu kategoride yer alan Allah lafzı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Göz hastalığı için zikir ve dua Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.