Anasayfa
5 Ağustos 2023, 13:22
sizden08
Abone

Sapık şeyler yapmak

Sapık şeyler yapmak

Aygaa
Merhabalar ben 12 yaşındayım ergenlige girdim arkadaşlarim sapık seyler yapıyordu bende günah mı diye sordum onlar hayır dedi bende merak ettim denedim sonra yaptım ama sonra vicdan hissettim sonra araştırdım günah mis sonra bı daha yapmicam diye yemin ettim ama bozdum bir 5 kete yapmamak için yemin ettim ama malesef yine bozdum sonra bu sitede gördüm Yapanları Allah (c.c) Lanetliyormus bunu okudugum an bayılıyordum nerdeyse çok korktum ben Allah’İn lanetledigini bilseydim asla yapmazdim bidaha yapmicam ama çok korkuyorum bu olaydan dolayi

Okudunuz mu?  Teheccüd namazı için sabah namazına yakın bir saate kalkıp kılabilir miyiz?

Yorum: Sapık şeyler yapmak

bbgbbg
Kardeşim ergenliğinin başındasın.Artık doğruyu yanlışı ayırt etmeye başlıyacaksın inşaAllah.Biz kaç yaşında olursak olalım hata yapabiliriz,malesef bazen günah işleyebiliriz.Önemli olan tövbe edip bir daha yapmamaktır.Sende tövbe etmişsin inşaAllah bir daha yapmazsın.Ergenliğe girdiğin için ettiğin yemini bozduğun için kefaretini yerine getirmen gerekiyor.Senin şuan maddi kazancın olmadığı için 10 yetimi doyuramazsın.Onun için 3 gün üst üste oruç tut.Okullar açılmadan tutarsın oruçlarını.Sonrada namaza başla artık yaşın gelmiş.Allahu Teala namazlarımızı düzgün kılarsak bizi günahlardan uzak tutar ve inşaAllah temiz,Allahu Teala’nın emirlerine uygun hayat yaşayabiliriz.O yüzden sende 5 vakit namazına başla inşaAllah günahlarıda bırakırsın.Allah’a emanet ol kardeşim benim.

Okudunuz mu?  Maide 47 nasıl anlaşılmalı?

Yorum: Sapık şeyler yapmak

GoSHawk.
Ergensin sen daha, çok hareketlisin. Seni kandırmanın alemi yok. Yaptığın yanlışları çok tekrar edeceksin. İstediğin kadar yemin et nafile. Allahın lanetindende korkmayacaksın. Allah’a inanmayan arkadaşlarını dinleyeceksin yine günaha gireceksin.

Bu kategoride yer alan 4 halife kimlerle evlenmiştir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sapık şeyler yapmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.