Anasayfa
13 Şubat 2022, 22:17
sizden1
Abone

Kendimden nefret ediyorum sapık oldum resmen:(

Kendimden nefret ediyorum sapık oldum resmen:(

ordeall
Namazımı kılan bir gençtim askerede gidicem zaten 2 hafta sonra ama dün öyle bir şey oldu resmen öz kardeşime şahvet duydum üzeri açıktı yatakta uyuyordu bir an sapıklaştım ama birden sirkedendim üzerini örttüm ve kapıyı kapadım kendi yatagıma geçtim yüz üstü yattım o gün nasıl sabah oldu anlamadım şahvetim çoktu zaten sahur yapmıştım ama kardeşim sahur yapmadı onun midesi rahatsız o yüzden uykusu derindi sabah ezanı okunduktan sonra zaten bu olay başıma geldi zaten istimla yapmayalı 10 gün oluyor çünkü bazen dozunu fazla kaçırıyordum ama 10 gündür yapmıyorum dün şahvetim o kadar çoktuki affınıza sıgınarak diyorum bunu penisim hiç inmedi 1.5 saat sonra anca kendime geldim ve abdest alıp namaz kıldım ben namazlarda alışmışım sürekli esnemeye biliyorum ki şeytanı patlatıyorum hoşuma gidiyordu ama dün sabah namazında öyle bir şey olmadı zaten eskisi gibi tesbih ve dua da edemiyorum çünkü elimi açıp ALLAH ım ben kardeşime şahvet duydum beni affet mi dicem ondan daha iyi bizi anlayan olmaz ama hangi yüzle dicem namazı kılıp kalkıyorum zaten bu ara sanki küfre girmişim gibi habire içim şirk koşuyor bunlar benim aklımdan geçiyor ve ben diyorum resmen sapıklıgım almış başını gidiyor çok dua ettiysemde bu durumlardan kurtulamadım diyorum ki kendime ya olum ateş var ateş burdakine dayanamıyorsun ama içimden isyan edevam ediyor çok küçükken ben yani 12 13 yaşındaykende böyle duruma düşmüştüm ama nasıl geçti bilmiyorum yıllar sonra gene oluyor bu şeytan dan diyor çogu insan bende diyorum bunları içimden ben diyorum ama istemiyorum demek sonuçta çok şükür müslümanız elimizden geldigince iman ediyoruz ama bu durum çok can yakıyor inanın benim ne yapmam lazım

Okudunuz mu?  Abdest Alınan Yere Basmak

Cevap: Kendimden nefret ediyorum sapık oldum resmen:(

OxyGen`s
Kardeşim hangi yüzle açıp dicem diyorsun. ALLAH tevbeleri çokca kabul edendir. Tevbe edersen bidaha olmaz daha öle bişi yapma insansın ne zaman gelceği belli olmayabilir şehvetin bak 14 yaşındayım ciddiye alma istersen. Şeytan seni yoldan çıkarmaya çalışıyor. Eğer eski haline namaz kılan halıne dönmessen yenik düşersin…

Okudunuz mu?  Tekrar kapanmak istiyorum ama kapanamıyorum

Cevap: Kendimden nefret ediyorum sapık oldum resmen:(

İnanc
< bak 14 yaşındayım ciddiye alma istersen >
Güzel kardeşim ağızından çıkan lafı kulağın duymuyormu senin ?

Ciddiye almasınmı ? lütfen konuşurken biraz konuşacağımız lafı düşünüpte konuşalım !!!

Hiçbir günah ALLAH’ın merhametinden büyük değildir..

Okudunuz mu?  Oyunda hesap satmak

ALLAH’tan başka gidecek kapı yok tek çare tevbe etmek..

Şehvet’ine yenik düşme sakın zinaya düşme buna çok dikkat et..

Namazına devam et bol bol tevbe et zikir çek inşALLAH günahların affolur..


Cevap: Kendimden nefret ediyorum sapık oldum resmen:(

OxyGen`s
kardesm 14 yaşındayım belki çocuk ne bilsin die beni ciddiye alma dedim yanlış anladın 😀

Okudunuz mu?  Deve hörgücü gibi eşarp bağlamak nasıl oluyor

İnanc
Üye’nin genel bilgilerine baktığınız zaman yaşının 20 olduğunu görebilirsiniz ?

konuyu okumadınız galiba ?

bakın konuda ne diyor

< askerede gidicem zaten 2 hafta sonra >


OxyGen`s
Abİİİ sana dİyorum ki benim yaŞim 14 delİrtme benİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ !!!!!!!!!!!!!!!!!


İnanc
Kusura bakma ben yanlış anladım özür diliyorum

Okudunuz mu?  Allah affeder mi?

OxyGen`s
Önemlİ deİl ben ÖzÜr dİlİyorum sİnİrlendİm Öfke Şeytandandir


İnanc
Hakkını helal et ..


OxyGen`s
Helal olsun sende et abİ


@mir
ordeall kardeş
Nûr 58
(Medenî 102) Ey müminler! Ellerinizin altında bulunan (köle ve cariyeleriniz) ve içinizden henüz ergenlik çağına girmemiş olanlar, sabah namazından önce, öğleyin soyunduğunuz vakit ve yatsı namazından sonra (yanınıza gireceklerinde) sizden üç defa izin istesinler. Bunlar, mahrem (kapanmamış) halde bulunabileceğiniz üç vakittir. Bu vakitlerin dışında ne sizin için ne de onlar için bir mahzur yoktur. Birbirinizin yanına girip çıkabilirsiniz. İşte Allah ayetleri size böyle açıklar. Allah, (her şeyi) bilendir, hüküm ve hikmet sahibidir.

Okudunuz mu?  Yecüc Mecüc Tarafından Öldürülen Şehit Olur Mu ?

bu ayet bu vb durumların önüne geçmek için indirilmiştir
hatta sahabilerden biri "kendi evimize de mi izinle gireceğiz?" deyince
Resulullah "Sen anneni uygun olmayan bir durumda görmek ister misin?" diyerek
ayetin hikmetini açıklamıştır


İnanc
Helal olsun….


Aşık Maşu-k
tövbe et eyy kardesim tövbe eyle eyle ki arınasın o kötü pis karanlık günahlardan..

Okudunuz mu?  Dua ederken nasıl dua etmeliyim istediğim şeyi dile getirmeli miyim yoksa sadece hayırlısı olsun mu demeliyim?

Kayıtsız Üye
Valla sen bir doktora git, yani her şeyi şeytandır diyip kendini masum sayma. Sapijlastim şeytandan ,ofkelendim şeytandan. Artık internet cagibdayiz yabancıların ailesini de görüyoruz o açıklıkta bile kardeşe bırak öyle bakmayı, kuzene bile zor bakarlar.Ee onlar müslüman bile değil, böyle sapkınlıklar in onlardan beklenmesi lazm ama niyeyse şeytan müslüman genckere şehvet veriyor. Kardeşim normal değilsin git bak ben sana diyeyim ,git bir doktora ,iyi bir doktora, halini anlat. Ben kız olarak keşke okumasaydim anlattıklarını da aklımda böyle bir şey olmasaydı diyorum, bu şehvet neden kızlar abisine duymuyor da , tam tersi oluyor. Kız olarak migdem bulandı. Hemen git doktora. Her şeyde de şeytan şeytan diye işin içinden çıkma. Daha önce yazmamıştım buraya ,çok öğrenip sinilendigim için yazdım, yazık senin kardeşine.

Okudunuz mu?  İyi büyü yapmak günah mı?

sapik oldum

Bu kategoride yer alan Gusül abdestinin ne demek olduğunu bilmeyip cünüp gezmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kendimden nefret ediyorum sapık oldum resmen:( Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.