Anasayfa
9 Ağustos 2022, 9:16
sizden3
Abone

İnternette günah işlemek (Kendimden nefret ediyorum)

İnternette günah işlemek (Kendimden nefret ediyorum)

buyuludenizzz
arkadaşlar nerden nasıl başlasam bilemiyorum; 32 yaşındayım, benim başım internet ile dertte. hep tövbe etmeme rağmen sapık sitelere giriyorum.yaptığımdan sonra çok pişman oluyorum tövbe edşyorum ancak 2-3 gün sonra yine girmiş buluyorum kendimi,,, artık kendimden iğreniyorum… ailemin yüzüne bakamaz oluyorum. bu günahı ne yapsamda kurutulsam bilmiyorum. bu pisliğe küçükten beri müptelayı lütfen bana bir akıl verin..kriz gibi geliyor insana bakmışım yine o sapkın sitelerdeyim… nefret ediyorum kendimden.. beşpara etmez adamın biriyim diyorum kendi kendime alcağın tekiyim diyorum..ALLAH IM sen beni doğru yoldan ayırma ya rabbim.


Cevap: internette günah işlemek (Kendimden nefret ediyorum)

Hoca
Kardeş bu internet nimeti bazen gazap olabiliyor.
Tavsiye edilecek şey, Nefsine sahip ol ve seni gören Rabbinden ve yanında olan melkelerden utan demektir.

Okudunuz mu?  Pijama ile namaz kılmak günahmı?

Cevap: internette günah işlemek (Kendimden nefret ediyorum)

Mücahid
En büyük cihad nefse ve şeytana olan cihadtır. Yaptıkların senin elinde kimse senin iradeni kullanamaz öyleyse aklınla iradeni yenmelisin.
Eğer yapmak istemezsen yapmazsın. Ne zaman aklına gelse ey şeytan sana uymayacağım deyip nefsini engelle ve cihadta olduğunu unutma.


Cevap: internette günah işlemek (Kendimden nefret ediyorum)

ravza seyda
ilk önce şunu söyleyim günahını ifşa etme ilerde aleyhine işler ahirette..efendimiz sav bunu yasaklamış bizlere…
kendine başka meşgale bul.bir cemaate müntesip ol.sohbetlere git.islam için anlat,gez infak et..zamanla herşeyin düzeldiğini göreceksin.tek başına bunu aşman çok zor.çünkü küçüklüktenmiş hastalık…gerçekten ama net hastalığı neki bizzat zina eden içki içen büyük günahlar işleyen kaç kişi gördüm tasavvufa girip,islama hizmet ile düzelen…

Okudunuz mu?  Saça bakım yapmak amacıyla zeytinyağı ve badem yağı vb. yağları sürmek müsriflik midir?

GenCTürK
güzel insan durumunu çok iyi anlıyorum gercekten aciz bir insan olarak sana derimki Allah yolunda ilerlemek istiyorsan ilk olarak namaza basla ben baslayalı bir hafta oldu hemen hemen ve sıfırdan basladım ilk önceleri bakarak kılıyordum ve namazı yazarak ögrendim şimdi bakmadan kılabiliyorum ki süper bir duygu camiye gidebiliyorum mescidde kılabiliyorum istedigim zaman sende bunu istiyorsan ahireti arastır internetten cehennemi ve cenneti arastır oralardaki yasamı arastır hangisine bu benim ahirette yasamak istedigim hayat diyorsan onu sec ve kendini ona göre ayarla o pis seyler aklına geldiginde Allah’ın gazabını getir aklına onları yapmadıgın zamanda Allah’ın nimetlerini düsün yeni namaza baslayan ve cokca arastıran birisi olarak sana tavsiyelerim bunlar şüphesiz Allah daha iyi bilir…ve bol bol Hadis-i Şerif oku … Selam ve Dua ile …

Okudunuz mu?  Son anda iman etmek insanı imansız gitmekten kurtarır mı?

İsmailAbi
bende girerdim zamanında tövbe ettim Allah seni görüyor kardeşim.Utanma hissiyatı oluştuda bendede.Ve oruç tutuyorum evlenmeye gücüm yetmiyor hatta bir ara internet oboneliğimi kapadım.Kapamayı düşünüyorum hala.


buyuludenizzz
Allah razı olsun arkadaşlar bir ara kesinkez tevbe ettim ve bırakıcam bu illeti dedim,,işim pc ile hatta işimi değiştirmeyi düşündüm. hulusi kalp ile tevbe ettim… başka meşgaleler buldum kendime. o duygular geldimi hemen pc den uzaklaşıp bakşa işlere verdim kendimi.. tam 2 ay hiç pisliğe bulaşmadım. sonra kendime güvenim geldi ,,namazlarımıda güzel kılıyordum.. sonra nasıl oldu bende anlamadım yenildim nefsime.. ya insan etkileniyor ortamdan mesela dün akşam özdilek alışveriş merkezinde idim. kasada sıra bende idi hemen benden sonra bir bayan vardı.açık saçık .göğüsleri meydanda söylemesi ayıp..insanın nefsi depreşiyor. bu duygular ile insanın eşi ile ilişkiye girmesi ne derece mübah … başka açık saçık kadınlar nefsini uyandırıyor..sen eşin ile buna istinaden ilişkiye giriyorsun.. gene nefsimi kabarttı o bayan bakmamaya çalıştım ama olan oldu bir kere hemen oradan uzaklaştım.. MEVLAM günahlarımı bağışlasın.. AH şu kadınlar yokmu hep onların yüzünden

Okudunuz mu?  Sigara bir nimet midir?

ravza seyda
bu soruya cevap vermeye utanıyorum ama bildiğini gizleyenin yeri cehennemdir….efendimiz sav buyuruyor ki : ‘biriniz bir kadın görür de kalbinde onun hakkında kötü bir şey düşünürse,ailesine gelip mucamaatta bulunsun (cima etsin).çünkü bu hal onun kalbine girmiş olan kötülüğü reddeder’..

Okudunuz mu?  Şans oyunlarından gelen para haramdır . kişi bu parayı kullanırsa kul hakkınada girer mi?

buyuludenizzz
bunu bilmiyordum ravza kardeş hadisin kaynağı nedir. başka birini düşünerek eşin ile cima yapmak ne derece mübah olabilir ki ?


ravza seyda
kutbüddin izniki’nin evli müslümanlara rehber -mürşid-i müteehhilin-,kitabında yazıyor.senedini vermemiş hadisn


buyuludenizzz
yani şimdi sahih hadis dememiz mümkün müdür ? ben sahih hadis olduğunu düşünmüyorum ..çünkü bir insanın başka bir kişiyi düşünecek cinselliği depreşecek ve gidip eşi ile cima edecek bu pek de ahlaki değil doğrusu 🙁 ah şu müstehcen giyinen kadınlar yokmuu herşey onların altından çıkıyor… edebi ile giyinenlere yan gözle bilem bakamayız..ilk gördüğümüzde bilem islamın kuralları geliyor aklımıza ONLARDAN ALLAH RAZI OLSUN

Okudunuz mu?  Harama bakma konusunda hemen yüzümüzü çevirsek Haram mı değil mi?

ravza seyda
ben bilemem sahih hadis mi,net elinizde araştırın.ama kötü video izlemekten iyidir eşinle olmak her zaman.bende bayanım eşim olsa video izlemesini hiç istemezdim. Allah zaten kadınları erkeklere o hale geldikleri zaman günah işlemesinler diye vermiş.sizde o haldeyken eşime yaklaşmam doğru olmaz diyorsunuz..bu çok ilginç.


GenCTürK
kadınlara kızıyorsunuz acık giyiniyor diye … kapalı bir hanıma kimse bakmaz zaten önemli olan acık giyinen birisini gördügümüz zaman işte ozaman nefsimize sahip olmak yoksa diğer türlü kapalıya kimse bakmaz önce H.Z Muhammed (S.A.V) Efendimiz in ahlakını ve H.z. Yusuf (A.S) düsünün bilmeyen arastırsın ne demek istedigimi anlarsınız …

Okudunuz mu?  Çocuğun yaptığı hatalardan dolayı anne babaya bir şey olur mu?

tsrock
Büyülü deniz hadis sahih sanırım ama orda kaazsıt o değil eğer o kişiyle münasebbette olduğunu hayal ederek hanımınla ilişkiye girmk haramdır ama zina etmeyeyim diye hanımınlünasebette bulunman mübahtır.
bu hadisin anlatığı da bu ALLAH razı olsun konu için


buyuludenizzz
Büyülü deniz hadis sahih sanırım ama orda kaazsıt o değil eğer o kişiyle münasebbette olduğunu hayal ederek hanımınla ilişkiye girmk haramdır ama zina etmeyeyim diye hanımınlünasebette bulunman mübahtır.
bu hadisin anlatığı da bu ALLAH razı olsun konu için

Okudunuz mu?  Adet görmeyen kadın ne yapmalı?

Aradığım bilgi bu idi tsrock kardeş tşk. o hali düşünerek cima haramdır. cima yapmanın temelinde o kadının cinselliği dürtmesi yokmudur


buyuludenizzz
ben bilemem sahih hadis mi,net elinizde araştırın.ama kötü video izlemekten iyidir eşinle olmak her zaman.bende bayanım eşim olsa video izlemesini hiç istemezdim. Allah zaten kadınları erkeklere o hale geldikleri zaman günah işlemesinler diye vermiş.sizde o haldeyken eşime yaklaşmam doğru olmaz diyorsunuzbu çok ilginç

Ravza kardeş;bir kiş nette vide resimlere bakmak ,,toplumda cinsel tahrik edici giyinmek vs etün bunları ön planda tutarak etkilenerek hayal ederek eşi ile cima yapsa doğrumudur ?eşiniz size bu alt yapı ile yaklaşsa hoşnut olur muydunuz ? ..
Yada o kişi eşini sevmesi beğenmesi onunda cinsel ihtiyaçlarını karşılaması ve anne baba olabilmek için cima yapması mı daha doğru ?

Okudunuz mu?  Gelinin ayrı ev istemesi

Kayıtsız Üye
Şöyle bir şey yapabilirsin. Ne zaman bu siteye girersen kendine ceza ver küçük veya büyük farketmez veya o siteye googleden giriyorsan google uygulamasına bunu yapmaman söyleyen bir şifre koy veya her daim kendine bunu hatırlat mesela telefona sık giriyorsan ekran temine bunu yapmayacağım de başka şeylerle meşgul ol namaz kıl ve Allah’a dua et .


Kayıtsız Üye
Kardeşim sana süper metodlarım var ALLAH ın izniyle bundan kurtulacaksın …
-1 oruç tut
-2 Hobi edin
-3 Ben bunları izlesem 30-60 dk mı alır bunun yerine değişik işler yapıyım.
-4 nasıl bu his bu şehvet geldimi direkt tuvalette cinsel organına soğuk su dök
-5 seddi zerayye zinaya giden bütün yolların kapatılması
-6 şehveti artıracak şeyler yememek

Okudunuz mu?  Dinimizde aşırılık nedir? Dinde aşırı gitmek ne demektir? Dinde aşırılıktan kasıt nedir?

Kötü video

Bu kategoride yer alan Bazı insanların cennetteki hurilerle alay etmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İnternette günah işlemek (Kendimden nefret ediyorum) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.