Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:04
missa08
Abone

Meslek ve evlilik nasip mi?

Meslek ve evlilik nasip mi?

Kayıtsız Üye
Ben üniversiteyi bitirdim KPSS’de yüksek puan almama rağmen mülakat ve torpil gibi durumlardan atanamadım. Tekrar KPSS’ye girdim bu sefer daha yüksek puan aldım. Aynı haksızlıkları tekrar yaşamaktan korkuyorum. Elimden geleni yapıyorum. Evlenme niyetim var ancak bu belirsizlikler ben beni hem de evlenmek istediğim kişiyi yıpratıyor. Ben başka işler de arıyorum bir taraftan. Sormak istediğim meslek evlilik gibi konular nasip mi? Zamanı belirli de onu mu beklemek zorundayız? Kendimi çaresiz hissediyorum ne yapmalıyım?

Okudunuz mu?  Bedir Savaşına Katılan Sahabelerin İsimleri

Yorum: Meslek ve evlilik nasip mi?

GoSHawk.
Meslek nasip değil bence, yüksek puan almışsınız. Bu devirde ya paran olacak ya da gücün. Gücüde anca parayla elde edebirsin. "Allah yolunu açık etsin" demekten başka bişey gelmiyor elimden. Haksızlıkların bolca olduğu bu dünyada hak aramak pek mantıklı gelmiyor.

Okudunuz mu?  Vasiyetname örneği

kpss mi evlillik mi, evlenmek nasipmidir

Bu kategoride yer alan İlahi kitapların adları nelerdir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Meslek ve evlilik nasip mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.