Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:28
missa0
Abone

Bir varlık tarafından rahatsız ediliyorum

Bir varlık tarafından rahatsız ediliyorum

Kayıtsız Üye
dün gece uyurken bir şeyin beni yatağımdan duvara itmesiyle uyandım carşafın altında siyah yılan gibi bir sey ama kafası yokdu ve duman gibiydi çok korkdum ve yatakda oturdum acaba rüyada mıyım dedim olamzdı gözlerim acıkdı kız kardeşim ranzanın aşagısında konuşuyordu gayet kendimdeydim hala beni itmeye çalışıyordu ve itiyorduda yatağın ayak ucuna sıkışdım artık ranadan atıcakdım kendimi felak nas okuyorum içimden ama gitmiyor çığlık attım koşa koşa babam geldi hala gitmiyor babama ışığı ac diye yalvarıyorum o sırada çarşafı yatakdan attım babam mışığı acdı kayboldu bu nasıl bir varlık dua okumama rağmen neden gitmiyor inançlı biriyim bana yardımcı olur musunuz aynı olay gecen hafa kız kardesimin basınada gelmişdi hatta onu yatakda havaya kaldırdıklarını demişdi ben inanmamışdım şuan eminim biri bize yardımcı olsun lütfen..

Okudunuz mu?  Dinimize Göre Kötü Alışkanlıklar Ve Ilgili Hadisler

Yorum: Bir varlık tarafından rahatsız ediliyorum

arifselim
Selamun aleykum. Uyumadan önce 7 sefer ayetel kürsi okuyun ve uyuyun. Allah’ın izniyle hiç bir şekilde rahatsız olmazsınız. Bu yaşadıkların her ne olursa olsun odanızda kuranı kerim bulunsun ve zaman zaman odada okunsun. Ayrıca günde bir sefer hafif bir sesle odada ezan okumanın çok büyük faydası olur.

Okudunuz mu?  Üvey Evlatlar Birbirleriyle Evlenebilir Mi?

Yorum: Bir varlık tarafından rahatsız ediliyorum

İmam -ı Şibli
Bunlar hanilizasyonlar olabilir ve rüya ile gerçek hayat arasında birşeyler olabilir evlerde yaşadığı söylenilen yakaza çin kabilesi rüya ile gerçek arasındadır derler . Eğer evde bu sorunlar artarsa tanınmış hocalar var özellikle ücret talep etmeyen Allah rızası için yardım edenlerle görüşün evinize baksın muska olabilir veya başka bir şey

Okudunuz mu?  İslamda kahvehane gibi yerlerde çay içme caizmi?

varlık

Bu kategoride yer alan Bir kadın eşine küsüp cinsel ilişkiyi reddedebilir mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bir varlık tarafından rahatsız ediliyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.