Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:28
missa0
Abone

Bir kadın eşine küsüp cinsel ilişkiyi reddedebilir mi?

Bir kadın eşine küsüp cinsel ilişkiyi reddedebilir mi?

Ravza
Eşim gözümün önünde özsaygimi hice sayarak kilifina uydurup zihnen ve gözle zina yapti ve namahreme yakinlasti.bundan dolayi öfkelenip kizdigimda bana bu evlilik 1 yil önce bitti sana cocuklarim için katlaniyorum dedi.tartişirken sen basitsin dedi.sonra beni artik kiskanmadigini ve sevmedigini söyledi.yillardir akrabalarimin yaninda beni küçük dusurmeye calisip, alay ediyordu ,kücumsedigini hissettiriyor degersiz ve sevgisiz tutumlar gösterip düşmaniymişim gibi sürekli tayakkuzda oluyor.çok agir sözler söylüyor.sevmedigini söyleyip sevmediği için gösterdiği sebepler sürekli değişiyor. Gosterdigi sebepleri duzelttikce başka sebepler üretiyor. En son sen kötüsün dedi.bunun kaniti olarak iman gücü zayif ve beni imanimdan dolayi tutucu görüp küçumseyen akrabalarimla yaşadigim sorunları gösteriyor.kendisi de ibadetlerini yapar sözde inancli.fakat kalbinin bana karşi bozuk olduğunu hissediyorum.
Bir yildir kilif uydurup mali mulku uzerine aliyor.Kuzenimin olayindan sonra bir odalari ayirip geri birleşiyoruz , bende şüphecilik başladi sürekli vesveseleniyorum evhamlaniyorum yeniden tartisiyoruz.özellikle beni sevmedigini söylemesi ve kötü oldugumu sebep göstermesi çok agirima gitti.sanki gözlerine ve kalbine perde inmiş gibi….artik kalbim soğumaya başladi cinsel olarak istemiyorum.o istediginde reddetmem caiz mi?

Okudunuz mu?  Alara cennetin kapısını açan meleğin ismi

Yorum: Bir kadın eşine küsüp cinsel ilişkiyi reddedebilir mi?

arifselim
Selamun aleykum. Elbette bunlar hafife alınacak konular değildir. Lakin sen ve eşin daima yapıcı olmak ve yuvanızın huzuru için gayret etmelisiniz. Eğer senin sabrın ve gayretin vesilesi ile eşinde ıslah olursa Allah sana iki kat sevap verir. Eşini cinsellik konusunda reddetmemelisin. Aynı şekilde erkekte hanımını cinsel yönden ihmal edemez. Bunlar karşılıklı haklar olup her ikisi de Allah katında sorumludurlar.

Okudunuz mu?  Fitne ile ilgili hadisler

Yorum: Bir kadın eşine küsüp cinsel ilişkiyi reddedebilir mi?

İmam -ı Şibli
Artık barışmaya gayret edilmeli ve sıfırdan hiç bu olaylar olmamış gibi yapılmalı ve çocuklarınıza bunları hissetirmemelisiniz. çünkü onlar etkilenirler. eşinizin dinine baglatmaya çalışın ancak hayla olmazsa mutlu olamıyor onu gördükçe mutsuzlasiyorsan bosanabilirsin tabi burda tek sıkıntı çocuklar onların iyiliği için birbirinizi sevmeseniz bile aile olmaya çalışmak daima ilk tercihiniz olsun. bu arada çocuklar kaç yaşında? çocukların yaşı da önemli bu konuda

Bu kategoride yer alan Nişanlanırken nasıl yüzük takılır başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bir kadın eşine küsüp cinsel ilişkiyi reddedebilir mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.