Anasayfa
5 Ocak 2022, 13:26
sizden7-2
Abone

İnsansı ve bulutumsu siyah varlık?

İnsansı ve bulutumsu siyah varlık?

bl4ck
Öncelikle Selamün Aleyküm

Evde; daha doğrusu tek evde değil, her zaman ve her yerde bulanık, bulutumsu, siyah duman gibi varlıklar görüyorum. Evimde olanlarının çoğunu tanıyorum ( tanıyorum derken tanışmak manalı değil, şekil şemallerinden çözüyorum diyelim ama %100 şu Ayşe şu Fatma diyemiyorum ) , fakat bir insana bakar gibi somut değiller, hislerimle algılayabiliyorum. Konuşuyorlar fakat ben duyamıyorum seslerini ve dediklerini anlayamıyorum. Adlarını sorduğumda ağızımsı bir boşlukla konuşuyor gibiler ama seslerini duyamadığım için yarı yamalak bulutumsu görünüşlerinde ağızlarındaki harfleri çözmeye çalışsam da hep faydasız oluyor.

Okudunuz mu?  Münafık alametlerini taşıyan birine munafık dersek imanımız gider mi?

Kimileri cin diyor, kimileri psikolojik/ruhsal sorunların var diyor, kimileri hayali diyor. Şuana kadar bu üç ihtimalden birisini bile kanıtlayan yok. İnsanlara onlar’ı tanıttığımda biraz korkuyorlar açıkçası.

Onlar’ı bildim bileli hislerimle görüyorum ve yanımdalar fakat ne olduklarını şuana kadar kimse çözemedi. Bu yüzden sizin de %100 çözebileceğinizi düşünmüyorum. Tabii elinizde onların ne olduğu hakkında bir ihtimali kanıtlayacak delil varsa o başka.

Okudunuz mu?  Ya Allah olmasaydı dedim. Bu söz imanıma zarar verdi mi?

En azından biraz fikir sunar mısınız? Cinler hakkında araştırma ne kadar yaparsam yapayım bir sitenin %100 doğruluğunu bilemediğim için hemen inanmıyorum. Bir arkadaşım " Annen sana hamileyken büyü yapılmışsa o büyü sana geçmiş olabilir" dedi. Böyle bir şey olabilir mi? Ayrıca cinler böyle görünebilir mi insanlara?

Okudunuz mu?  Mezarın Yerini Değiştirmek

Yardımlarınızı İçtenlikle bekliyorum!


Yorum: İnsansı ve bulutumsu siyah varlık?

Kayıtsız Üye
ve aleykum Bende bazı seyler yasadım en guzelı bu konuları konusmamak abdestlı gezmek felak ,nas ,ayetel kursıyı okumak hala bende bazen bırseylere baktıgım zaman cesıtı suratlar goruyorum sanırım cesıtlerı sekıllerı bırseye benzetmek psıkolojık bırsey ancak kesınlıkle cinlerle olan seylerle ugrasmamak lazım.Rabbım seni ve buna benzer dertlere bogusan herkesı korusun Amin Allahumme Amin

Okudunuz mu?  Elbisenin üstünde yazı veya resim olması

Yorum: İnsansı ve bulutumsu siyah varlık?

mum
Her gün sabah akşam ve her namaz sonrası Ayetel Kursi ayetini ve evde 3 günde bir bakara suresini okuyun eğer bu okumaya rağmen hala devam ediyorsa bu psikolojiktir.


Yorum: İnsansı ve bulutumsu siyah varlık?

Kayıtsız Üye
Kardeşim şizofreni hastası olabilirsin onlarda böyle şeyler görürler hatta konuşurlar onlarla gerçekmiş gibi bir psikoloğa git

Okudunuz mu?  Dua mı büyü mü?

varlık, siyah , siyah uzun varlik

Bu kategoride yer alan İslam ve Zamanda Yolculuk başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İnsansı ve bulutumsu siyah varlık? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.