Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:51
sizden6
Abone

Açık kadın öğretmen ve öğrenciler

Açık kadın öğretmen ve öğrenciler

Kırmızı_su
Hocam öncelikle Selamün aleyküm.Hocam benim gittiğim okulda çok fazla tesettürsüz öğretmen ve öğrenci var haram olduğu için bakmamaya çalışıyorum ama bu kez de dersi dinlemiyormuş gibi göründüğüm için azar işitiyor ve bakmak zorunda kalıyorum.Çok zor durumdayım ne yapmalıyım?.

Okudunuz mu?  Hata yapan birini uyarmam gerekir mi ?

Yorum: Açık kadın öğretmen ve öğrenciler

arifselim
Aleykum selam. Denge üzerinde olmaya çalış. Zaruret hali dışında gözlerini haramdan koru. Sen dürüst olursan Allah’da sana yardım eder. Helalde haramda bellidir ve biz bu sınırı aşmamaya çalışacağız.


Nikah dusen kadini dinlerken istemsiz gozun gormesi

muslumangenc
Selamun aleykum din kardeslerim. 9. Sinif ogrencisiyim. Derste hocami dinlerken istemeden yuzune bile baksam saci boynu vs. gozukuyo yani ben bakmasam bile gorunuyo. Bunun bir günahı var midir? Simdiden Allah razı olsun kardeslerim abilerim 🙂

Okudunuz mu?  Sabilere (Çocuklara) gelecek malum olurmu?

Selamun aleykum kardesler. ogrenciyim ve derste kadin ve acik ogretmenler oluyor. Onlari dinlemek ve onlarla iletisim kurmak durumundayim. Yuzune bakiyo olsam bile gozlerim yuzunde olsa bile sacini boynunu vs. goruyorum hepimizde oldugu gibi. Bunun bir günahı var midir? Bu da haram kapsamina girer mi?

Okudunuz mu?  Sitelerin yaş sınırına uymamak günah mı?

Simdi kadinin yuzu avret değil bakabilirsin ama saclar avret yuzune bakarken sacini boynunu falan istemeden gozune carpiyo gunah midir. 9. Sinif ogrencisiyim bayan ve acik hocami dinlerken yuzune bakiyorum fakat ister istemez boynu saclari bakmasam bile gozume gozukuyo. Gunahi var midir ?

Okudunuz mu?  İslamda Felsefe Varmı ?

Lise ogrencisiyim kiz arkadaşlarla veya bayan ogretmenlerle konusurken dinlerken yuzune baksam bile istemsizce boynu saci vs. gozume carpiyo. Bu gunah midir? Elimizde olmadigi için gunah oldugunu dusunmuyorum ama bilemiyorum bir yardımcı olur musunuz kardesler


Yorum: Açık kadın öğretmen ve öğrenciler

bbgbbg
Ve Aleyna Aleyküm Selam din kardeşim.
Şimdi harama bakmak günahtır.Ama haramı görmek ayrı birşeydir.Bakmak kendi irademizle bakmaktır , görmek ise istemeden görmemizdir.Yani zaten bakmasam bile görünüyor ozaman bakayım gibi bir düşünce yanlıştır tabiki.

Okudunuz mu?  Ayrı yaşayan eşlerin imam nikahı düşer mi

Şimdi dersi nasıl dinleyeceksin tabi buda önemli bir soru.Sakınabildiğin kadar Allah’tan sakınmaya çalış.Bu senin içinde olan bir şey.Buna pek müdahele edemeyiz.Allah(azze ve celle) bizlere razı olduğu ameller işlemeyi nasip etsin ve bizleri razı olduğu kullarından eylesin,amin.


Kayıtsız Üye
Kardesler ben pratık bır onerıde bulunacagım. Not alın. Ben hocaların dedıklerını eksızsız not alırım. Bu işlem sırasında kafamı kaldıracak olsam soyledıklerınden bır kısmı kacar. O yuzden gozum hep defterde olur. Dolayısıyla eğer hocaya bakmak ıstemıyorsanız ve azarlanmak da ıstemıyorsanız, çok cıddı not alır pozısyonu takının.

Okudunuz mu?  Küçük cehennem

öğretmen öğrenci tiyatro metinleri

Bu kategoride yer alan Gusülde niyet nasıl yapılır başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Açık kadın öğretmen ve öğrenciler Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.