Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:34
sizden08
Abone

Namazda otururken ellerimi dizlerimin üstüne koyuyordum namazım kabul olur mu

Namazda otururken ellerimi dizlerimin üstüne koyuyordum namazım kabul olur mu

alonsof1
SelamunAleykum , ben bugüne kadar hep namazlarda oturuşlarda ve son oturuşlarda ellerimi dizlerimin üstüne koyuyorum yani avucumun içi diz kapağıma geliyordu hep böyle yapıyordum , bugün namazda ise yanımda ki adam benim ellerim yine aynı şekildeyken elimi çekti ve bacaklarımın üstüne getirdi bende bu doğru diye öyle kaldım. Yani ben hep bu zamana kadar yanlış mı kılıyor muşum namazı ? ellerim dizlerimin üstündeyken namaz kıldıklarım kabul olur mu arkadaşlar

Okudunuz mu?  İmanım Zayıf Hissediyorum ?

Yorum: Namazda otururken ellerimi dizlerimin üstüne koyuyordum namazım kabul olur mu

Hoca
Elleri dizlerin üstüne koymak sünnettir, konmasa da namaz geçerlidir.

Namazda otururken ellerimi dizlerimin üstüne koyuyordum namazım kabul olur mu

Bu kategoride yer alan Yabancı kadın şarkıcıyı, söylediği şarkıda ölümü ve ALLAHı hatırlamak caizmi dir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namazda otururken ellerimi dizlerimin üstüne koyuyordum namazım kabul olur mu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.