Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:43
sizden94
Abone

İmanım Zayıf Hissediyorum ?

İmanım Zayıf Hissediyorum ?

seko56
İmanımın zayıfladığını düşünüp hissediyorum ne yapmam lazım önceleri namazlarda tat alarak kılıyorum şuan alamıyorum neden nasıl çözüm bulurum


Yorum: İmanım Zayıf Hissediyorum ?

#UguR
İşlediğiniz haramlar ibadetlerden zevk alınmasını engeller. İşlediğiniz haramlara tövbe ediniz.


Yorum: İmanım Zayıf Hissediyorum ?

OmerCR
Arkadasa kesinlikle katiliyorum bos ve haram islerden kacin

Okudunuz mu?  Islık çalmak vs.

Yorum: İmanım Zayıf Hissediyorum ?

Kayıtsız Üye
ALLAHIN hükmüne karşı sabretmek,kaza ve kadere rıza göstermek,ALLAH a tam tebekkül sahibi olmak,ALLAH a tam teslim olmak imanı zirveye çıkarır ve kardeşlerimin dediği gibi kişi günah işleyince kalp te bir siyah leke oluşur tövbe ederse silinir ama devam ederse günaha o lekeler kalbi kaplar bu yüzden biz her zaman tövbe ve istiğfar etmeliyiz kardeşim😊

Okudunuz mu?  İçimden istemeden küfür edıyorum ne yapmalıyım?

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm Allah’a beni hidayete erdirdi. İlk zamanlar her şey çok güzeldi. Namahremin yüzüne bakarken utanıyordum. İçimde manevi bir huzur vardı. Allah bana ilim vermişti. İmanım azaldı. Artık hayattan zevk alamıyorum. Ne kadar tövbe etsemde eskiye dönemiyorum. Yardım edin lütfen.

Okudunuz mu?  Çağrı filmindeki tekbirler ile ilgili

bbgbbg
Ve Aleyküm Selam kardeşim düşmeler kalkmalar olacak elbet.Mü’minlerle beraber olmaya çalışın.Onlarla arkadaşlık edin ve iyiliği emrediğ kötülükten neyh edin insanları.Diğer insanları uyarmakla gününüz geçerse veya başka hayır işlerinde inşaAllah bu tarz şeyleri düşünmeye bile vaktiniz kalmaz.


imanimi zayif hissediyorum

Bu kategoride yer alan Rabbime karşı kendimi edebsiz hissediyorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İmanım Zayıf Hissediyorum ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.