Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:43
sizden94
Abone

Rabbime karşı kendimi edebsiz hissediyorum

Rabbime karşı kendimi edebsiz hissediyorum

Gül988
Selam aleyküm. Bildiginiz gibi Rusya’da okuyorum . 1 namazım Ve ya bazen 2 namazım kazaya kalıyor . Okuldan Nası çıkayım bilmiyorum annem evde . Okulda arkadaşımla Falan gülüyoruz ama eve gelince çok pişman oluyorum . Diyorum keşke böyle namazım kazaya kalmasaydı , tesettürlü olsaydım . İçimden. Bi ses sanki " namaz kılıyorsun ama o kadar günahın var ki " yani sanki ne yüzle kılıyorsun . Ben böyle olmak istemiyorum gerçekten ama hiç Bi şeyi deyiştiremiyorum …

Okudunuz mu?  İdrarla gelen Beyaz sıvı (Farklı biraz)

Yorum: Rabbime karşı kendimi edebsiz hissediyorum

MERAK EHLİ
" namaz kılıyorsun ama o kadar günahın var ki " yani sanki ne yüzle kılıyorsun . tarzı şeyler çok yanlış. Allah ne diyor. Bana yönelin günah işleseniz dahi ibadetlerinizi yapın demiyor mu. Bu konuda yapcağın şey kazalarını kılmak ve Allah’a yaptığın şeylerden dolayı tövbe etmen lazım. unutma Allah tövbeleri çokca kabul edendir.

Okudunuz mu?  Kefaret Yemini Nasıl Tutulur

Yorum: Rabbime karşı kendimi edebsiz hissediyorum

Kayıtsız Üye
şeytanın hilelerini iyi öğren şeytan seni çok oyalıyor boyle sorularla kardeşim 😀


Yorum: Rabbime karşı kendimi edebsiz hissediyorum

Gül988
Anladım . Teşekkür ederim , Allah razı olsun


Ümmet06
Selamun Aleyküm Şeytan 14 asır bu vesveseleri verdi kardeşim.Efendimiz(SAV)Buyuruyorlarki:İnsanlar uykudadır ölünce uyanırlar.Geçici dünya hayatı için ahiretini bırakma.Sana tavsiyem [url]www.Youtube.com/Hayalhanem kanalı derdine derman olacaktır kesinlikle izle bunun akabininde,Sözler Köşkü,Çay House,Çınaraltını izlemeni şiddetle tavsiye ediyorum çünkü benim bataklıtan kurtulup rabbimi bulmama vesile oldular,bir çok insan tesettüre girdi Hayalhanem-Mehmet Yıldız kesinlikle izlemelisin.

Okudunuz mu?  Hz.Peygamber beddua eder mi?

Gül988
Biliyorum kardeşim izliyorum ben onları hepsini beni Rabbimi tanımama vesile oldular . Tesettüre girmek çok istiyorum ama ailem başka..özellikle babam. Her gün de bunun derdin cekiyorum . Ondandır edepsiz hissediyorum kendimi..


Ümmet06
Kardeşim üstad Bediüzzamanhz. buyuruyorki:Hakkın hatrı alidir hiç bir hatra değişilmez.Allah yardımcın olsun

Okudunuz mu?  Ev almak için istihare

Gül988
Kardeşim anlatırmısın bu kelimeyi bana


Ümmet06
Allahın hatrı yücedir hiçbir hatra değişilmez.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleykum Aranizda en Lucio venom guard yuz daha 14 yasindayim Ben namazlarimi hep unutuyorum duyuyorum AMA kılmaya useniyorum Buda bende Danni musluman degilmis hissi veriyor Buda Beni utandiriyor Mesela Gecen okulda namaz kildim Allah’a Halep ve Suriye deki kardeslerimize dua strum AMA ertrsi gun Yine kilnadim :'(:( Cok caresizim Bana birisi Fetva versin nasihat etssin Allah rizasi icon :'(

Bu kategoride yer alan Şafi mezhebinde kaza ve kamet başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rabbime karşı kendimi edebsiz hissediyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.