Anasayfa
23 Ekim 2021, 10:26
sizden07
Abone

İdrarla gelen Beyaz sıvı (Farklı biraz)

İdrarla gelen Beyaz sıvı (Farklı biraz)

sofu007
iyi günler değerli dostlar
ben dersaneye gittiydim sabah öğle geldim wcye gittim çıktım abdest alıp namaz kılıp tekrar dersaneye gittim eve geldim tekrar ikindi için wcye girdim idrar çıktıktan sonra yani idrarla beraberde denilebilir beyaz Bi sıvı aktı tıpkı boşaldıktan sonraki gibiydi ama geldikten sonrada idrarla beraber gelmeye devam etti şahvetlide değildim normal gelip lavaboya girdim durup dururken spermmi geldi diye düştüm hayrete düşündüm dun gözüm istemeden harama kaymıştı tabi Bi bakıştı sadece hemen tövbe getirdim vesveseliyim azıcık arada gözüm kaçıyor acaba ondan dolayı spermmi geldi ama 1 gün geçti aradan üstelik o gün daha öncede lavaboya gitmiştim , sizlere sorum gusül gerektirir mi?

Okudunuz mu?  Yemin kefaretiyle ilgili olan 10 fakiri doyurmak mevzusu.. bunun para miktari kac tl dir toplam ne kadar vermeliyim?

diğer benzer konulara baktım benimki farklı gibiydi o yüzden yeni konu açtım


Cevap: İdrarla gelen Beyaz sıvı (Farklı biraz)

Darusselam
kardeşim şevhetsiz gelen meni gusül absesti gerektirmez.


sofu007
emin misiniz şafii mezhebindeyim yani çok korkuyorum,şimdi namaz kılsam korkulu yani baya Bi akıntı oldu çünkü

Okudunuz mu?  Aile içinde huzursuzluk, kavga için dua var mı?

hani demek istediğim şahvetle önceki günler bakmıştım ondan bugün,idrarla geldi yine de gerektirmiyor yani


Cevap: İdrarla gelen Beyaz sıvı (Farklı biraz)

@hmet
Tuvalette Kendiliğinden Menin Çıkması

SORU: Hocam Selamunaleykum. Geçenlerde size bir soru sormuştum. Büyük tuvaletimi yaparken meni ya da prostat sıvısı çıkıyor. Meni geldiğini varsayalım demiştim, gusül gerekir mi? Siz de gerekmez dediniz. Buraya kadar sorun yok. Ancak doktor bana haftada 2-3 kez el ile meni çıkarmam gerektiğini söyledi, yoksa tuvalette çıkmaya devam eder diyor. Kafam çok karışık ne yapmalıyım? Tuvalette kendiliğinden menin çıkmasıyla mı hayatıma devam etmeliyim? Bu beni cenabet etmez dimi hiçbir şekilde (Tamamen tuvalet ihtiyacımı giderirken çıkan bir meni bu, zevkle v.s ilgisi yok)

Okudunuz mu?  Kuş beslemek günah mı?

CEVAP: Selamünaleyküm.
İçeride kalan meninin sağlığınız açısından sakıncası varsa doktorun dediğini yapabilirsiniz. Böyle bir sakınca yoksa zaten önceki durumda da sakınca yoktu.
Nureddin Yıldız Hoca


Kayıtsız Üye
S.a hocam kendimi zinadan korumak için mastrbasyon yaptım ve mezi geldi 5 dk sonrasindada idrarimi yaparken idrarla birlikte beyaz akıntı koyu bir şekilde geldi gusül gerekir mi çok vesvese yapiyorum Yardımınızı bekliyorum. …

Okudunuz mu?  Şartlanmalarımdan Nefret Ediyorum

@hmet
< idrarimi yaparken idrarla birlikte beyaz akıntı koyu bir şekilde geldi gusül gerekir mi >
Hayatında meni görmüş isen bilirsin meni olup olmadığını
Mezi ile Meni arasında dağlar kadar fark var.
< cok vesvese yapiyorum >
Meni bellidir bunda vesvese yapmaya gerek yok
Katı, fışkırarrak çıkar, lezzet verir, yorgun düşürür.
mezi ise idrarın az katı şeklidir.

Okudunuz mu?  Sabah Namazı kılarken güneş doğdu makbul müdür?

Kayıtsız Üye
Hocam ben ameliyat oldum gusül alamıyorum 1 ay var raporun bitmesine namaz kilamayacakmiyim bir ay


Şema
< ameliyat oldum gusül alamıyorum 1 ay var raporun bitmesine >
Gusül yerine teyemmüm al ve namazlarını aksatma


Ahmed
Selamun aleykum hocam ben bekarım 24 yasindayim elimden geldiği kadar islami yasamaya calisiyorum gayret gosteriyorum sorum su yasm tabiki gecti evlilik cagini bu nedenle nefis karsi cins istiyor bazen kendimi tutamiyorum mastrubasyon yapiyorum yani korkuyorum buyuk gunah isliyorum diye yardm edin yardımcı olup aciklarsaniz sevinirim Selamun aleykum Allah razı olsun

Okudunuz mu?  İstihareye uymamak günah mıdır?

Kayıtsız Üye
S.a hocam tuvalete gittim ve sivi yapiskan bir sey geldi ama rüya gormedim sinavdaydim zaten gusül gerekirmi acaba bu konu hakinda bilgi veririmisiniz


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hocam idrardan sonra beyaz bir sıvı geliyor aynı meni gibi ama şehvetle gelmiyor ve penisim küçük haldeyken geliyor ayrıca o sıvıdan sonrada idrarım bazen devam ediyor bu hal guslu gerektirir mi gerektirir ve ya gerektirmezise cevabınızı bir kaynaga baglayarak söyleyebilitmisiniz Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Nasıl Alim Olunur?

ait
Mezi gelmezi guslü gerektirmez. sadece değdiği yerler yıkanacak. Gusül sadece meni gelmesi ile farz olur.


idrardan sonra beyaz sıvı gelmesi, idrardan beyaz sıvı gelmesi, idrar yaparken beyaz akıntı gelmesi

Bu kategoride yer alan Adet döneminin 10 gün olduğunu nasıl anlayabiliriz ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İdrarla gelen Beyaz sıvı (Farklı biraz) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.