Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:48
sizden6
Abone

Ezan okunurken dua etmek

Ezan okunurken dua etmek

merts
Merhaba mumsema okurları ben her ezan okunduğunda bir dua ediyorum mesela annem ve babam biryere gittiyse onlar için dua ediyor sağ salim dönebilsinler diye ve bazen acaba tam dua edemedim mi diye 5-6 kez ediyorum ve bu artık vesveseye dönşüyor malesef. Ezan okunurken dua okumazsam eğer kendimi çok kötü hissediyorum ne yapmalıyım ?

Okudunuz mu?  Ölüm korkusunu yenmek için dua

Yorum: Ezan okunurken dua etmek

Hoca
Ezan okunurken dua edilmez, ezanın aynısı tekrar etmek sünnettir. Ezan bittiğinde ezan duası okunur. Yapılan günah değildir fakat sünnete uygun değil belki ezan duasından sonra dua etmek daha makbuldür.


Yorum: Ezan okunurken dua etmek

merts
Teşekkürler hocam zaten bende farkına vardım artık. ezan okunurken artık içimde bir sıkılma oluyordu. Teşekkürler

Okudunuz mu?  Sigara içmek günahmıdır

ezan okunurken dua okunur mu

Bu kategoride yer alan Namazım geçerli oldu mu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ezan okunurken dua etmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.