Anasayfa
8 Mayıs 2021, 13:11
missa07
Abone

Komşum çok gürültü yapıyor çıldıracağım

Komşum çok gürültü yapıyor çıldıracağım

Kayıtsız Üye
Merhaba
Alt kat komsumun 4 çocuğu var ve çok gürültüleri var. Çocuk gürültülerinden öte kendi sesleri,kapı sesleri,bir yerlere vurma sesleri çok rahatsiz ediyor. Apartman boslugunda da çok ses yapiyorlar. Kendisini uyardım ilk başta daha dikkatli oldu ve aramızda kırgınlık olduktan sonra inadına daha çok ses yapmaya başladılar.
Üst kat komsumun çocuğu yok fakat kendi sesleri, bişey itme çekme ve bir yere vurma sesleri çok geliyor. Sözlü olarak uyardım fakat kabul etmiyorlar.
Benim sabrım tükendi artık inanılmaz gürültüleri oluyor. Bende onları rahatsız etmeye çalışıyorum. Bunun dinimizce uygunu nedir? Ne yapmalıyım ve nasıl bir yol izlemeliyim?

Okudunuz mu?  Ev duası... Ben ömrümü kiralarda geçirdim Allahtan oturabileceğim bir ev istiyorum bunun için bir dua öğretirmisiniz

Yorum: Komşum çok gürültü yapıyor çıldıracağım

NurcuÇocuk
Apartman yönetiçiniz var ise o adama gidip bir apartman toplantısı yapmasını isteyin ve apartman da kalan herkesi apartman toplantısına çağırsin onlarla birlikte meşveret(danışma) yapın birlikte konuşup şikayetlerinizi anlatın hem apartmandaki insanlarında desteğini almış olursunuz.

Okudunuz mu?  İslamda özel günler hangileridir

Nurcu çocuk nickine aldırmayın yetişkin biriyim nickimi Nurcu genç olarak degisttirmek istedim ama öyle yazılmış.

Bu kategoride yer alan Haya İle İlgili Ayet Ve Hadisler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Komşum çok gürültü yapıyor çıldıracağım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.