Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:34
sizden08
Abone

Borçlar için okunacak dua?

Borçlar için okunacak dua?

Mümin17
Kardeşlerim.. Babamın 250 milyar borcu var. Çok sıkıntıda. Benim yığınla borcum var ve çalıştığım para ancak kendi borçlarıma gidiyor. Eve para girmiyor ve haliyle çok büyük kavgalar huzursuzluklar var annem ile babamın arası çok açıldı. Babam aklını yitirmek üzere 17 senedir içki içmiyordu içkiye başladı ve geceleri uyumuyor, borçlardan dükkanı açamıyor. Çok kötü durumdayız. Sizlerden ricam borçlar için okunacak dua bilen varsa adını yazarsa veya Kuran’da geçen bir yer varsa adını yazarsa çok büyük hayır işlemiş olur. Şimdiden Allah hepinizden razı olsun..

Okudunuz mu?  Haram yemek

Yorum: Borçlar için okunacak dua?

Hoca
Kurandan borç duası

قُلِ اللَّهُمَّ مَالِكَ الْمُلْكِ تُؤْتِي الْمُلْكَ مَن تَشَاء وَتَنزِعُ الْمُلْكَ مِمَّن تَشَاء وَتُعِزُّ مَن تَشَاء وَتُذِلُّ مَن تَشَاء بِيَدِكَ الْخَيْرُ إِنَّكَ عَلَىَ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ

تُولِجُ اللَّيْلَ فِي الْنَّهَارِ وَتُولِجُ النَّهَارَ فِي اللَّيْلِ وَتُخْرِجُ الْحَيَّ مِنَ الْمَيِّتِ وَتُخْرِجُ الَمَيَّتَ مِنَ الْحَيِّ وَتَرْزُقُ مَن تَشَاء بِغَيْرِ حِسَابٍ

Okudunuz mu?  Evli olan bir insanla duygusal ilşki yaşadım ve nikah kıydık

Kulillahümme malike’l-mülki tü’ti’l-mülke men teşa’ü ve tenziü’l-mülke mim men teşa’ü ve tü’ızzü men teşa’ü ve tüzillü men teşa’ü biyedike’l-hayrü inneke ala külli şey’in kadir.

Tülicü’lleyl, fi’n-nehari ve tülicü’n-nehare fi’l-leyl, ve tuhricü’l-hayye mine’l-meyyiti ve tuhricü’l meyyite mine’l-hayyi ve terzüku men teşa’ü bir gayri hisab.

Okudunuz mu?  Yemini geri almak varmı

TURKÇE MEALİ:

Ali İmran Suresi 26. Ayet Türkçe Meali: De ki: Ey mülkün sahibi olan Allah’ım! Sen mülkü dilediğine verirsin. Dilediğinden de mülkü çeker alırsın. Dilediğini aziz edersin, dilediğini zelil edersin. Hayır senin elindedir. Şüphesiz sen her şeye hakkıyla gücü yetensin.

Okudunuz mu?  Yılbaşında içki içmek...

Ali İmran Suresi 27. Ayet Türkçe Meali: Geceyi gündüze sokarsın, gündüzü geceye sokarsın. Ölüden diriyi çıkarırsın, diriden ölüyü çıkarırsın. Dilediğine de hesapsız rızık verirsin.

Borçlar için okunacak dua?

Bu kategoride yer alan Latin harfleriyle arapça olarak Kuran okusam olur mu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Borçlar için okunacak dua? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.