Anasayfa
8 Mayıs 2021, 13:04
missa08
Abone

Af Olacağıma dair ümidim kalmadı

Af Olacağıma dair ümidim kalmadı

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm mumsema Allah beni doğru yola iletmişti Allah’ın emrettiklerini yapıyordum. Sonra her geçen gün imanım azaldı. Her yeni gün önceki günden kötü oluyordu. İnsanlar karşı cinsle rahat bir şekilde konuşunca şaşıyordum ama şimdi namahreme bakıp o iğrenç işi yapacak kadar düştüm. Artık Allah’ın affetmeyeceğini düşünüyorum. Lütfen affolmam için dua edin. Lütfen bana bir çıkış yolu gösterin.

Okudunuz mu?  Hacca gitmenin şartları nelerdir?

Yorum: Af Olacağıma dair ümidim kalmadı

bbgbbg
Ve Aleyküm Selam ve Rahmetullahi ve Berakatuhu,
Zumer – 53;
De ki: Ey kendilerinin aleyhine aşırı giden kullarım! Allah’ın rahmetinden ümidinizi kesmeyin. Şüphesiz Allah, bütün günahları affeder. Çünkü O, çok bağışlayandır, çok merhamet edendir.

Okudunuz mu?  Şafii mezhebinde etek altı traşı guslü bozar mı?

Allahu Teala hepimizi affetsin kardeşim sende bize dua et inşaAllah


Yorum: Af Olacağıma dair ümidim kalmadı

Kayıtsız Üye
Biz günah işlemesydik Allah bizi helak eder sonra günah işleyip ardından töövbe eden kullar yaratırdı o yüzden tövbe et Allahın affı ciddi manada büyüktür ki bence kavrayamayız bile

Okudunuz mu?  33 defa sübhanAllah 33 defa elhamdülillah 33 defa Alahu ekber sevabı

Yorum: Af Olacağıma dair ümidim kalmadı

Kayıtsız Üye
Kardesim beni tarif etmissin. Ayni dertten muzdaribim. Aynen bende çok dindardim. Gunah isliyenlere sasardim. Simdi ise bir balon nasıl sonerse guclu imanda yok olnaya basladi seninde bahsettigin gibi.

Bende senin hissettiklerini aynen yasiyorim. Hic bir sey eskisi gibi olmayacak. Eski gibi derin iman sahibi olmak bir hayal oldu. Bu durum beni çok uzuyor.

Okudunuz mu?  İslam dininde yapmamız gereken davranışları verirmisiniz?

Ama yapacak bir sey yok. Aynen bende umutsuzum. Allahtan korkmasam gidip kafama sikardim ama nafile.

Bu kategoride yer alan Namazını ara sıra aksatan cehenneme gider mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Af Olacağıma dair ümidim kalmadı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.