Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:22
missa05
Abone

Birinin ölecegini önceden bilmek?

Birinin ölecegini önceden bilmek?

kücükkedicik
Merhabalar ben yeniyim ve kusura bakmayin Türkçem o kadar iyi değil ama bisey sormak istiyorum.
3 gün önce benim herseyden çok sevdigim 6 yasindaki kedime araba carpti ve öldü. acisini hala unutamiyorum ve çok kötü durumdayim. söyle bisey var:
benim bir arkadaşim ondan birkac gün önce bana dedi ki "kedin çok yasamis yakinda ölür ona araba carpar" aynen böyle dedi.

Okudunuz mu?  Adadığımız adakları unutursak ne yapmalıyız?

ben de çok korktum ne diyorsun sen ALLAH korusun kediler 20 yasina bile gelebiliyor dedim ona. sonra gercekten onun dedigi gibi oldu, önceden bilmis olabilir mi? ya da tesadüf mü bu? bu kadar degil, 1 hafta önce annem rüyasinda benim, kardeslerimin ve kedimizin öldügünü görmüs ve çok korkmustu.

Okudunuz mu?  Erkeğin küpe takması günah mı?

ben de 1 hafta önce rüyamda kedimin suda boguldugunu gördüm ve çok agladim. kedime araba carpmadan 1-2 gün önce mutfakta oturuyordu, ben de ona bakara dedim ki "ALLAH’IM InsAllah uzun ve mutlu bir hayati olur onun, tüm kötülüklerden koru onu ve hiç bir zaman aci cekmesin." dedim, çok cok iyi hatirliyorum.

Okudunuz mu?  Cinler Herşeyi Bilir Mi?

ben gercekten anlamiyorum, bunlar hep tesadüf mü arkadaşlar nolur bisey yazin ben çok kötüyüm onu çok özlüyorum. tüm ailemiz perisan oldu..


Yorum: Birinin ölecegini önceden bilmek?

Hoca
< onun dedigi gibi oldu, önceden bilmis olabilir mi? ya da tesadüf mü bu? >
Allahtan başka hiç kimse geleceği bilemez (Melek, cin ve Peygamberler dahil), bilir denilirse dinden çıkılır.

Okudunuz mu?  Göze sürme çekmek ile ilgili hadisler

Sokakta araçları hesaba katmayan yani rahat oynayan bir çocuğu görüp biri bu çocuğa araba çarpacak bir gün derse ve gerçekten bir kaç gün içinde araba çarparsa bu gelecekten haber verme değildir bu bir tahmindir tecrübe ve bilgidir.

Bu kategoride yer alan Hızır Aleyhisselam insanı ziyarete gelir mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Birinin ölecegini önceden bilmek? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.