Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:00
sizden5
Abone

Önceden flört etmiş bir kız ile ciddi düşünülür mü?

Önceden flört etmiş bir kız ile ciddi düşünülür mü?

dogus23
Selamünalekyüm arkadaşlar öncede 3-5 kişi ile flört etmiş sevgili olmuş veya işte çıkdığı olmuş bir kız ile ciddi düşünülür mü? Ben hiç flört yapmadığım için benim gibi birisinin bulabileceğini zor sanıyorum i toplumda garipsenedebiliyorum böyle bir kişi bana sadık kalabilir mi? ayrıca temiz erkekler temiz kadınlara temiz kadınlarda temiz erkeklere ayeti sadece zina yapmamış kişilere mi geçerli yoksa flört yapmamış kişilerede mi geçerli Allah razı olsun

Okudunuz mu?  İkindi Namazının Önemi

Yorum: Önceden flört etmiş bir kız ile ciddi düşünülür mü?

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm öncelikle seni tebrik ediyorum… Ve de bir kızla evleneceksen zamanında flört etmişse boşuna kendini üzme tövbe etmiştir etmediyse sen ettir 🙂 ne demişler denize atlayan değil denizden çıkmayab boğulur inşAllah kendine göre birini bulursun eyvAllah…


Yorum: Önceden flört etmiş bir kız ile ciddi düşünülür mü?

Kayıtsız Üye
Hemen konuya girmek istiyorum. Ben genç bir kızım. Hayatımda sadece bir kişi oldu o da bir oyun üzerinden tanıştık ve 2 yıl boyunca konuştuk fakat hiç görüşmedik. (Fotoğraf dışında da birbirimizi görmedik) Sadece mesajlaşıyorduk, ben onun sesini duydum ama o benimkini hiç duymadı. Birbirimize çok aşık da olduk Allah (c.c) affetsin ama ciddi düşünüyorduk sonunu da getirmeyi çok isterdik lakin aileler açısından asla kabul edilmeyecek bir ilişki olduğu için bitirdik (kültür açısından). Hala da acı çekiyorum çünkü bir insanı gerçekte hiç görmemiş olmamana rağmen insan çok bağlanıyor. Bu günleri bir an önce atlatmak için duâ ediyorum. Bir yandan da düşünüyorum ilerde eşime nasıl diyeceğim hayatımın ilk aşkı o olmadığını ? Demeli miyim onu da bilmiyorum. Hatta evlenir miyim onu da bilmiyorum 🙁 Böyle olmasını hiç istemezdim. Yıllardır tek hayalim hayatıma giren tek insanın ilk ve son aşkım olmasıydı ama olmadı, çok mutsuzum. Her ne kadar hayatımda hiçbir erkeğin elini dahi tutmamış olsam da, kendimi kötü hissediyorum. AFF

Okudunuz mu?  Domuz kılı kullanılan eşyalar hangileridir?

Yorum: Önceden flört etmiş bir kız ile ciddi düşünülür mü?

vel Fecr
@misafir.

gerçekler sanal hayattan çok farklıdır. sanal ortamdan nefsi olarak sana veya başkasına söylenen sözler ne kadar hoşuna gitsede, insanın bunları amele dökmesi zordur ve içinde nefsi durumlar barındırabilir bunlara aldanmamak lazım.

Okudunuz mu?  Şeyhler Neden Zengin?

konuştuğunuz konular ne kdar islam ile alakalıydı ? islam hakkında konuşabilirsiniz gibi bir fetva anlaşılmasın. bundan Rabbime sığınırım.

size tavsiyem , evlenince aşk maşk sevgi falan bunlar hep geri planda kalır. öenmli olan gerçek manada geçinebilmektir bunun yoluda islamdan geçer. evlenmek istediğiniz erkekten dinini yaşamasını ve sizede yaşatmasını temenni edin. bunu arayın.
unutmayın mal mülk para mevki üzerine kurulu evliliklerin merkezinde islam olmadığı zaman birgün bunlarda evlilikler patlayabilyor çünkü merkezde islam yok. ben açıkçası size bunları nasihat ederim.

Okudunuz mu?  Küfrün tövbesi

Kayıtsız Üye
Flort etmis yada etmemis herkese dikkat etmek gerek bence.bu bir kistas değil flort eder sana baglanadabilir yada bunun tam tersi bence sen onu iyi tanimaya calis hemen baglanma.

Diger kardes sen bence onu fazla kafana takma.esin olsa da boyle bisey oldu ama hiç gorusmedik desen o kadar da onemsemez bence.

Okudunuz mu?  Sehiv secdesi yapılması gereken bir yerde sehiv secdesi yapılmadığı takdirde namazı iade etmek gerekir mi

Belki de ilk askini bulmamisindir daha.


Zorunluyolcu
Arkadaşlar bende şu şekilde düşünüyorum bu yaşıma geldim flört etmedim sevgilimde olmadı, eğer sevgilisi olmuş flört etmiş bir kız olursa beni istemez çünkü aklında o kalmıştır benle evlenmesinin lüzumu yok diye düşünüyorum, bazen diyorum nasıl olsa zaten sevgilisi olmamış flört etmemiş kız yok denecek kadar az bende sevgili yapayım en azından durum eşitlenir diyorum ama sonrada hayır yapmayacam diyorum.

Okudunuz mu?  Alak suresi ilk indirilen sure olduğuna göre namazın miraçtan öncede var olduğu anlamına mı geliyor?

Benim aklımda hiç bir kız kalmadı çünkü olmadı benim ilkimde sonumda eşim olsun bunu istiyorum İnşAllah eşimde öyle olur.

Son olarak Allah hepimize kendi karakterimizde eş nasip eylesin.


dogus23
amin kardeşim sen varsa oda vardır Ahir zamandayız


1393mk
Dogus kardeşim, ben de aynı durumdayım. Bu tarz bir evliliği tavsiye etmiyorum zinaya düşme vb zaruret durumu varsa evlen. Temizler temizlerle ayetini unutma, bu ayet maalesef müslümanlar tarafından görmezden geliniyor. 3-5 kişi ile flört etmiş diyorsun 3 kişi mi 5 kişi mi az mı bu Allah aşkına müslümana yakışır mı bu pis ifadeler. Sen kendine yakıştıramamışsın o yakıştırmış yapmış, tevbesi ne kadar samimi belli değil. Bir daha olsa bir daha yapar muhtemelen. İyice ölçüp biçmeni ve zaruret durumu yoksa evlenmemeni ama onunla evlenmezsen de bu zamanda bizim dengimiz bir kızın bulunmasının imkansıza yakın olduğunu da unutmamanı öneririm. Zor iş vesselam

Okudunuz mu?  Aile ile sevdiğin kişinin arasında kalmak

Kayıtsız Üye
Bu devirde flört etmemiş kız bulamezken, erkeğini bulmak samanlıkta iğne aramak gibi bir şey bence. Hiç zina etmemiş insan artık yok denilebilecek kadar az iken, hiç flört etmemiş insan dünyada ya vardır ya yoktur bence. Bir kız olarak kendimde bu durum yüzünden evlilikten soğudum zaten. Erkekler gömlek değiştirir gibi kız değiştiriyor. Kızlar eski sevgililerini saymakta zorlanıyor… Onun için herkes hak ettiği kişilerle evlenmeli. İlerde evleneceğim adam benden başkasına elini sürmüşse bu iş olmaz zaten. Evde kalırım geçmişi kirli biriyle evlenmem.

Bu kategoride yer alan Peygamber Efendimiz Allahın aslanı hangi sahabeye demiştir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Önceden flört etmiş bir kız ile ciddi düşünülür mü? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.