Anasayfa
13 Kasım 2021, 2:13
missa08
Abone

Pişmanlıklarım var korkuyorum

Pişmanlıklarım var korkuyorum

Kayıtsız Üye
Benimde günahlarım hatalarım oldu. Ama şimdi pişmanlık azabı içinde kıvranıyorum. Zamanı geriye alabilsem asla böyle hatalar yapmak istemezdim. Ama maalesef ki bu mümkün değil. Ama çok pişmanım. Çok şey kaybettim. Huzurumu kaybettim. Tövbemi ediyorum sürekli ama kendime çok kızdığım için hayatımın artık acılarla pişmanlıklarla geçeceğini hiçbirşeyin düzenleyeceğini geçmeyeceğini düşünüyorum. Şöyle anlatayım yani Allah sabredenlerle beraberdir ya hani ben sabretsem de ben günahkarım bişey değişmez diye düşünüyorum. Yani ben kötüyüm iyi olan hiçbirşey beni bulmaz diyorum. Beklediğim bişey yok Affedilmek istiyorum ama hep kötü şeyler başıma gelecek diye düşünüyorum çünkü affedilmeyi haketmiyorum diye düşünüyorum. Bu da günah biliyorum ama düşünmekten kendimi alamıyorum. Ben çok pişmanım hayatımdaki tüm yanlışlar günahlar hatalar için. Bu düşüncelerden kurtulmak istiyorum. Günahı olanda tövbe eder sabrederse güzel şeyler olur mu? Sürekli tövbeyle affedilmekle ilgili hadisler okuyorum falan ama hep sonunda ben haketmiyorum diyorum. Pişmanım çok pişman. Keşke ölseydim diyorum…

Okudunuz mu?  Kıl dönmesi sorunu yaşayanlar mutlaka okuması gereken bi konular

Yorum: Pişmanlıklarım var korkuyorum

mum
Allahtan asla ümit kesilmez, bu durumun Allah’a güvenin azlığındandır Allahın rahmetini bilmeyişindendir.

İZLE

Bu kategoride yer alan Annem erkek ve kız çocukları arasında ayrım yapıyor başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Pişmanlıklarım var korkuyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.