Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:34
missa0
Abone

Mitoloji okumak günah mı?

Mitoloji okumak günah mı?

Kayıtsız Üye
Çokça okuyorum ve zevk alıyorum. Acaba ne kadar günah bunları okumak? Ya da günah mı? Bu sorularımı detaylıca açıklarsanız sevinirim; günah mı işliyorum bunu bilmek istiyorum, ki bunu değiştirebilim.


Yorum: Mitoloji okumak günah mı?

mum
Mitoloji veya başka boş ilimler okuyabilirsin
ama öncelikle
Kuranı öğren, bir tefsirden içerisindeki mesajları oku, Buhari gibi bir hadis kitabı al bitir, Peygamberimizin hayatı ve olmazsa olmaz bir İLMİHAL bitir sonra diğerleri

Okudunuz mu?  Abdest azalarının sırasını şaşırmanın hükmü nedir?

Yorum: Mitoloji okumak günah mı?

Kayıtsız Üye
yunan mitolojisinde birçok tanrı ismi var.peki biz bunları tanrı yerine koymayıp sadece eğlence amaçlı izlesek namazı kılıp sadece Allah`a ibadet etsek yine de şirk e düşermiyiz ben bu soruyu 6,7 hocaya sordum hepsi önemli olan senin inancın dediler onlara tanrı desen bile kalpen inanmadıkça Din`den cıkmazsın dediler ben hocalara güvenebilirmiyim sonuçta şirk en büyük günah affı öldükten sonra yok ve sonsuz Cehennem azabı var.böyle büyük konularda hocalara güvenebilirmiyiz?

Okudunuz mu?  Kaç Yaşından Sonra Kapanmalıyız

Yorum: Mitoloji okumak günah mı?

ACİLSERVİS
Hocaların demişse onları dinle sekizinci hocaya gerek yok.


zeus, Cunup iken kulak temizlemek, yunan mito

Bu kategoride yer alan Peygamberimiz kaç kere hacca gitmiştir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Mitoloji okumak günah mı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.