Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:42
sizden94
Abone

Namaz abdestinde yüzünü yıkarken sacın yüze gelip ıslanması

Namaz abdestinde yüzünü yıkarken sacın yüze gelip ıslanması

youngersaf
Selamun aleykum ben namaz abdesti alirken yuzümu 3 kere yikiyorum yikarken saclarim yuzume yapisiyor 2. Ve 3.defada yuzumu yikarken yuzume saçlarim yapistigi için saçlarimi yikamis oluyorum yani yapismis sacin altina su gelmiyor bu durumda abdest sahih midir ?

Okudunuz mu?  Doğa üstü güçlere sahip olmak mümkünmü

Yorum: Namaz abdestinde yüzünü yıkarken sacın yüze gelip ıslanması

mum
Yüzü yıkarken, yıkma sırasında saçın sarkması normaldır abdeste engel değildir ve altına su geçer merak etme. İstersen dene yıkdıktan sonra saçını kaldır altı ıslaktır

Bu kategoride yer alan Şeytan buluğ çağına ermemiş küçük çocuklara vesvese verir mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namaz abdestinde yüzünü yıkarken sacın yüze gelip ıslanması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.