Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:02
sizden92
Abone

Günaha Göz Yummak

Günaha Göz Yummak

Abdiyet
Selamun Aleyküm

Sınıfımda gözümün önünde sevgililer öpüşüyor. Ben buna ses çıkaramıyorum. Çok mu günaha giriyorum?


Yorum: Günaha Göz Yummak

Kayıtsız Üye
Ne alaka onlar o kadar insan içinde utanmayacak sen onlar yerine utanacaksın ve günaha gireceksin yok öyle bir dünya 🙂 Allah onlara bir beyin ve akıl ,irade vermiş onlar bunu düşünebilir sonuç olarak günaha girmezsin.

Okudunuz mu?  Yerde 5 lira buldum bir fakire sadaka olarak veya camiye bağış olarak para sahibinin adına versek olurmu?

Yorum: Günaha Göz Yummak

Kayıtsız Üye
Öncelikle Rabbim onlara hidayet versin sorun senin değil bu öğretmenlerin ailelerinin ve kendilerinin sorunu sana düşen onlara bakmaman ve hidayetleri için dua etmen eğer kişilerle aran iyise kibarca uyar ve ayetleri göster İnşAllah


Yorum: Günaha Göz Yummak

Kayıtsız Üye
Merhabalar. Arkadaşım çocuğunu aldıracak ve şuan benden araç talebinde bulunuyor kendimi bu konuda rahatsız ediyorum bir günaha göz yummak ve yardımcı olmuş olacam. Fakat arkadaşımı da kıramıyorum. Sizce Neyapmalıyım

Okudunuz mu?  Su altında ezan sesi duymak

mum
Kürtaj eğer can tehlikesi varsa günahı olmaz ama sağlık açısından bir tehlike yoksa siz o günahı yüklemeyin/yardım etmeyin.

Bu kategoride yer alan Abdest alırken veya dua okurken durmadan aklımdan çok kötü seyler geciyor başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Günaha Göz Yummak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.