Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:45
missa09
Abone

Çok sıkıntıdayım ailevi sorunlarım var

Çok sıkıntıdayım ailevi sorunlarım var

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum 11 yıllık evlılıgım bitiyor. En küçüğü 9 aylık 3 çocuğum var. Esımle ıyı giden bır evlıligımız vardı. 2016 yılında aldattığını öğrendim ve affetırdı kendini. 3.bebegıme hamileyken sevmiyorum sogudum senden demeye başladı. Bebegımde isteyerek olmamıştı. aile işinde çalışıyordu. Borçları vardı ve aile ısınıdr parayı az veriyorlar dıye ayrıldı. Abisiyle aynı bımadayız dıye evımızı sattı. Sürekli soğuk ve ilgisizdi. Gece çalışıyorum diyerek eve iki günde bır gelir oldu. Dayanamadım anneöe geldim. Ailem gorustu bosanmayı istiyordu. Bende bizi istemediği için şehir degıstrdım. Davayı actı. Ben red ettim. Çocuklarım için bize geri dönmesini istiyorum. Uç aydır beni hıc aramadı sadece çocuklarla görüşüyor. Ama ben hala onu seviyorum. Ne yapmalıyım çok caresızım.

Okudunuz mu?  Kuranı kerimi doğru ve güzel okumanın önemi ile ilgili ayetler

Yorum: Çok sıkıntıdayım ailevi sorunlarım var

mum
Kötü duruma düşen eşten uzaklaşmak, aile ilişkisinizi daha beter eder ki öyle olmuş.
Size tavsiyem sevginizde samimiyseniz kocanıza sahip çıkın en azından bebekler babasız büyümesinler.
Araya birilerini sokun ve barışın deriz. Allah aranıza sevgi ve muhabbeti yerleştirsin.

Okudunuz mu?  İçki içenlerin ahiretteki cezaları nedir?

Yorum: Çok sıkıntıdayım ailevi sorunlarım var

Kayıtsız Üye
Hocam eşim ben hamile iken ansızın beni sevmediğini sogudugunu söyledi. Aldattığını öğrendikten sonraki günlerde bıle ıyıydık. Ben kadın mevzusunu basit sandım. Ama babası borç nedenlerjnı araştırırken 3 4 yıllık olduğunu söyledi eşim. Benle uyumuyordu bıle bebeğim doğduktan sonra. Nefsım uyanmıyor sana diyordu. Hala nasıl kala biliyorsun bu evde diyordu. Beni göndermek için elinden geleni yaptı yanı. Biz artık duzelmeyız dedı durdu. Ne yapmalıyım yınede ben mı caba gostermelıyım. Gururuma yenik dusmemelımıyım. Aile işinede dönmemiş. Ama beni gercekten sevmıyorsa bıde. Cok teşekkürler hocam

Okudunuz mu?  Nemrud'un burnuna giren sinek hikayesi

Hocam uzun zamandir size soruyorum. Esjmle 5 aydir ayriyim.Aldatma konusu oldu affettim. Bir sene gectikten sinra esjm benden sogudunu sevmediğini soylemeue basladi.Sorunlar ust uste geldi .Aile isjnden ayrildi .Su an farkli sehirlerdeyiz.Ben bir kackere olumlu yaklasmaya calistim.Aldattigi bayanda evliydi.Su an oda bosanmis.Uc evladim var .En kucugu 10 aylik.bir kaç hocayla gorustum.Buyu oldugunu söylediler. Hamileyken basladi esimin huzursuzluklari.Benden nefret eder hale geldi.3 4 senedir bana karsi böyle hissettigini ama kiyamadigini soyledi.Aileside baristirmaya yanasmiyor.Benim ailemde hakli olarak onlwrdan bir adim gelmedigi için yanasmiyirlar.Davada acti.Benden umidi kes ben seni beynimde kalbimde bitirdim diyor. Beklemek zor , caba gostersem gururum her seferinde kiriliyor.Helede bir kadin içinse bunlarin sebebi ben hakkimi helal etmek istemiyorum.Esim cevrede çok sevilen bir insandi.Benim ailemdede yeri ayriydi.Ama nasıl bu hale geldik , ben nasıl hissedemedjm.Caresiz degilim Rabbim var elbette ama, neticede bende bir insanjm.Bir senedir sorunlar duzelmek yerine cogaldi.Gelmeyip dayansaydim diyorum.Ama evimizide satti.Abisiyke ayni binadayiz diye , bide borclari için.Evlatlarim bile uzmuyor onu, gozunu sanki bir şey burumus gibi. Uzulecek birseyyok diyor çocuklara. Ben kiyamiyorum evlatlarjma.Kucuk oğlum babasini bilmiyor bile oylede buyuyecek.Rabbim bir nasip eder de , pisman olup vazgecer mi acaba? Böyle olanlar varmidir? Ben sadece cocuklarimin babasiz buyumelerini istemiyorum bende babasiz buyudum cunku.Aile buyuklerinden yardim isteyemiyorum anlayacaginiz sadece dua ediyorum .Bir isik gorsem icim rahatlayack ama yok..

Okudunuz mu?  Uhud Savaşına Katılan Sahabelerin İsimleri

Yorum: Çok sıkıntıdayım ailevi sorunlarım var

arifselim
Allah yardımcın olsun. Eğer imkan olursa ve senin elinle bu aile ayakta kalabilir ve eşinin de ıslahına vesile olabilirsen inşaAllah Allah sana iki kat sevap yazar. Boşanma en son çare olsun.


fth123
Eşiniz kendisini ateşe atıyor resmen. Yaptığı çok ağır bir zulümdür. Allah eşinize hidayet etsin.

Okudunuz mu?  Yemini bozmak istiyorum ne yapmam gerekir

Kayıtsız Üye
Pekı bu aıleyı kurtarmak için ne önerırsınız ne yapmalıyım.Esım sehrı degiştırdıgımız için aıleme beddua edıyor.Ben ondan cocukları kacırmak için gitmedım.Babam yok abım bizle ılgienecegi için mecbur yanına geldim.Cocuklar nıye bizle yasamadıgını sordugunda babaları annrnle ayrılcaz bosancaz dıyor.Bana benim senle işim bitti diyor.Ben davayı red ettımAılem benim esimi aramami ona donmemi istemiyor.Esımdende bır adım yok.Dua edıyorum sadece.Davamiz suruyor, sebeblerı gecerlı degilmiş, buyuk ihtımal hakim bosamazmiş ama uc aydır uzagız ne yapabılırım

Okudunuz mu?  Odamı basan karıncalarla nasıl başa çıkabilirim?

Kayıtsız Üye
Amin kardesım dua edıyorum bende ıslah olması için

Bu kategoride yer alan Kimsenin ayıbını arama kendi ayıbını görür ol başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Çok sıkıntıdayım ailevi sorunlarım var Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.