Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:13
missa01
Abone

Maddi manevi çok bunaldım sıkıntıdayım

Maddi manevi çok bunaldım sıkıntıdayım

Kayıtsız Üye
selamun aleykum bundan birkac ay oncesine kadar Allah’a çok yakindim oruc tutar namaz kilar Allah’a yakin olmak için her yolu denedim yaklastimda peygamberimizi defalarca rüyamda gördüm ilim ogrendim sohbetlere katildim tesettür e girdim ta ki, bundan birkac ay oncesine kadar gunah isliyorum hiç utanmıyorum bile eskiden boyle degildim simdi korkum yok gunah isliyorum bile bile azabini bile bile ben neden boyle oldum ailevi maddi manevi çok bunaldim sıkıntıdayım bu yuzden mi yine farzlari yapiyorum ama keşke bir araba carpsa da geberip gitsem diyorum vAllahi neden boyle oldum girecegin gunaha girdin zaten diyorum kendime kendimden nefret ediyorum Allah ta beni hiç sevmiyordur artik belki ben, ben gerçekten nefes almayi hak etmiyorum her seyden biktim usandim ben neden boyle olmus olabilirim ben eskisi gibi olmak istiyorum iradem çok zayifladi ya Allah askina diyorum Allah askina bana yardim edin

Okudunuz mu?  Gülme komşuna gelir başına atasözünün kompozisyonu

Yorum: Maddi manevi çok bunaldım sıkıntıdayım

arifselim
Aleykum selam hanım kardeşim. Senin ilacım yine sendedir. İraden ile nefis ve şeytanla mücadele edeceksin. Zaman zaman bu tür kötü dönemler olsa da asla pes etmek, geri durmak yoktur. Hemen tekrar ya Allah diyerek bir daha başlamak gerekir. Allah affedici ve günahları örtücüdür. Eksiklikler olsa da asla şeytanın bu tuzağına düşmemelisin.

Okudunuz mu?  Kabirde sorulan sorular

çok bunaldım, kötü insan olmak

Bu kategoride yer alan Hiçbir işim yolunda gitmiyor, her zaman şanssızlık beni buluyor başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Maddi manevi çok bunaldım sıkıntıdayım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.