Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:44
missa09
Abone

Eşimle aramızda küskünlük

Eşimle aramızda küskünlük

Kayıtsız Üye
Mrb kocamla bir haftadır küsüz nedeni eşimin sürekli benim elimden geleninin fazlasini yapmama ragmen hiç bir isimden memnun olmayip geri zekalısin demesi 6aylik kizim var dört dörtlük bakmama rağmen ailesine bakamiyor ben bakıyorum demesi bu konuyu konuşurken küfürler etti ben çok kırıldım esimle ayrı yatıyoruz kendisiyle birlikteliğimiz olmuyor kendisi ve gece mast yapiyor ihtiyacını karşıliyo . bu benim ondan nefret etmeme neden oluyor. Ne yapmaliyim bilmiyorum çok kırıldım affedemiyorum .

Okudunuz mu?  Mezarlığın yanından geçerken fatihayı içimden okumamda sakınca varmı?

Yorum: Eşimle aramızda küskünlük

mum
İnsan karısı varken eliyle tatmin oluyorsa bu iyi bir durum değil, acaba karısını neasıl kendinden soğutmuş neler olmuş veya koca mı çok ahlaksız bilemiyoruz.
Tavsiyem küs kalmayın asla 3 günü geçmesin küslüğünüz. yöntemini siz daha iyi bilirsiniz.

Okudunuz mu?  Sigara içmek mekruh, Marlboro içmek haram diyorlar. Bu doğru mudur ?

kocama çok kirildim

Bu kategoride yer alan Umrede adet olmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşimle aramızda küskünlük Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.