Anasayfa
9 Mayıs 2021, 1:18
aile
Yönetici

Eşimle birleşemiyorum

Eşimle birleşemiyorum

semih2290
Selamun aleyküm kardeşlerim ağabeylerim.Beni çok zorlayan bir durum içindeyim. karımla 7 aydır evliyiz.Şuana kadar karımla hiç ilişki yaşayamadık.İlk başlarda korkuyordu,ne kadar rahatlatmaya çalışsamda olmadı.Daha sonraları ise artık hiçbir isteği kalmadığını farkettim.İşten eve geldiği gibi çok yorgunum gözlerimi açamıyorum gibi sözlerle geçiştirip durdu.Artık denemek bile istemiyor.Namazımızı kılalım dua edelim desemde onada isteği yok.Bu sınav bana namazlarıma daha sıkı tutunmamı ve daha fazla ilim öğrenme isteği sağladı.Dua edip Allahtan yardım istemekten başka bir şey yapmıyorum.Asla isyan etmedim.Her şeyin Allahtan geldiğine inanıyorum.Bana yardımcı olmanızı istiyorum.Kimseye bunu anlatamadım.Nefsimi kontrol etmek için acı çekiyorum.Dışarıda günah açık seçik işlenirken,ben karımla helalimle olmak için kendimi zorluyorum.
Bana önereceğiniz şeyleri dinlemek istiyorum.
Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Evleneceğim kişiyi hissetmek

Yorum: Eşimle birleşemiyorum

Hoca
Sevgili kardeşim bu sorunun sadece sende olan bir durum olmadını söyleyim. benim kendi edindiğim bilgilerime dayanarak söylemek gerekirse sen ilk gün işi hafife almandan kaynaklanan bir durum olduğunu düşünüyorum. Buda eşinin sana karşı bir soğukluk doğmasına vesile olmuştur. Eşinin çalıştığını söylüyorsun bu senin durumunu farklı kılıyor neden dersen benim çevremde olan kişilerde eşleri ev hanımı ve halen yıllar sürmesine rağmen devam etmekte erkek halinden memnun eşide aynı. bu çok yalnış ama ne kadar söylediysekte umursamadı. gelelim senin haline ne kadar eşin istemesede eğer sende bir sorun yok ise eşini ilişkiye girmek için zorlanman ve onu ikna etmen lazım evliliğin mutlu ve devam etmesini istiyorsan bunu yapman lazım bu soğukluk ve isteksizlik ilk birleşmeden sonra eşindeki korku ve isteksizlik kalkacağı gibi sana olan güveni ve isteğide artacaktır.

Okudunuz mu?  İslama göre evlenmeden önce evleneceği kişi ile nasıl görüşebilir?

Yorum: Eşimle birleşemiyorum

Tevbe
Eşinizle birlikte aile terapistine gitmenizde fayda var. Ya da bir kadın doğumcuya görünün. Allah yardımcın olsun kardeşim.


Yorum: Eşimle birleşemiyorum

Kayıtsız Üye
Otur ciddi ciddi konuş düzelmezse boşanmayı tavsiye ederim. Kadınlar bu kadar soğuk davranırsa ya gönlü yoktur ya da gönlü başkasındadır.

Okudunuz mu?  Bir babadan evlenecek kıza nasihatlar

Eşimle sorun

Bu kategoride yer alan Çarşamba ve pazar geceleri eş ile ilişkiye girmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşimle birleşemiyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.