Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:04
sizden92
Abone

Eşimle çok tartışıyoruz

Eşimle çok tartışıyoruz

Mutsuzbikadın
Eşimle evlenmeden önce ve hatta oğlumuz dünyaya gelmeden önce çok iyi anlaşan aşk yaşayan çifttik oğlumuz var bir yaşında Allah’a şükürler olsun. Eşim çocuk konusunda çok pimpirikli çocugumuza bişe olcak diye dısarı çıkarmaz eve hapseder resmen parka bile çıkarmaz avm lere hayatta götürmez parfüm kokusu var die gecen ayak parmagım kırıldı oğlumuzu bırakcak kimsemiz olmadıgı için hastaneye gittik zaten eşim hastanenin girişinde bekledi çocuk mikrop kapmasın die ayagımı alçıya falan alcaklar gelip gidiyor hadi diyor oğlum mikrop kapcak senin ayagın önemli değil falan deyip strese giriyor ve beni artık hiç düşünmüyor git piskologa görün desem beni döver öyle psikopat ne yapacagımı bilmiyorum. Eşim çocuk konusunda normal babalar gibi davransa mutlu olarak devam etcez ama olmuyor. Eşim yüzünden oğlum kalabalık ortama gelemiyor alışmamıs çünkü. 1hafta sonra ablamın düğünü var oraya bile gitmicez diyor. Dün yiğenimin doğum günüydü 5dk uğradık hediyesini verip çıktık acele işimiz var dedi ablama bahane üretti hızlıca çıktık çok ayıp ediyor insanlara ne yapmam gerek 🙁🙁🙁🙁

Okudunuz mu?  Küfürden tövbe etmek

Yorum: Eşimle çok tartışıyoruz

mum
Eşler arasında kavgaların en temel edenlerin başında çocuklar gelir 🙂
Yani bu size özel değil hepimizin sorunu bu maalesef. Ya kadın aşırı bağlı yada erkek fark etmiyor, çocuk doğunca karı/kocanın ahlakı ve tavırları değişiyor.
< ne yapmam gerek >
Psikolog değilim ama tek çare biliyorum bir kaç çocuk daha yapmak

Okudunuz mu?  Ateistlere nasıl davranmalıyız

Psikomanyak

Bu kategoride yer alan Yara bandı izi gusle engel olur mu başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşimle çok tartışıyoruz Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.