Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:13
missa01
Abone

Küçükken yapılan hatalar

Küçükken yapılan hatalar

Kayıtsız Üye
Hocam 8 9 yaşındayken belki en fazla 10 kuzenimle oyun oynuyorduk rahmetli nenemizin odasından bir şeyler alıp kaçıyorduk görmesin diye de tuvalete saklanıyorduk o ara da tuvaletin kapısının alt deliğinden nenemizi izliyorduk gülüyorduk korkuyorduk da biraz o ara karanlıkta benim kuzenime arkadan cinsel bir temasım sürtünme oldu sonra çok iyi hatırlıyorum pardon özür dilerim kusura bakma dayı oğlu kuzen dedim sorun yok demişti en ufak yalanım yok her şey böyle oldu isteyerek yaptığımı düşünmüyorum sanmıyorum öyle pislik bir eğilimim de yok yani eşcinsel ensest v.s değilim.
18 yaşındayım bazen aklıma geliyor aklıma bu şey geldikçe utanıyorum dinimden imanımdan erkekliğimden utanıyorum.
Kuzenlerimle aram çok iyi Allah’a şükür öyle şeyler yok bile ama nedense kafama o konu çok takılıyor bu aralar yediremiyorum kendime nasıl böyle bir şey yaparım nasıl böyle bir şey olur diye

Okudunuz mu?  Muhalefetün lilhavadis, kudret, semi, irade kavramları nedir

Küçükken böyle bu tür yapılan hataların günahı nedir?
Ne önerirsiniz napmalıyım ne etmeliyim? Biraz da vesvesesi takıntısı olan biriyim aklımdan çıkmıyor çabucak napacağımı bilmiyorum.


Yorum: Küçükken yapılan hatalar

Ebû Mansur
Eskiyi unutun ve tevbe ve istiğfara devam etmeyi öneririm.Önümüze bakalım ibadetlere devam edin,geçmiş geçmişte kaldı. Affedici ve Tevbeleri çokça kabul buyuran Allah bütün inananları affeyleye… Ayrıca 8-9 diyorsun buluğa ne zaman girdiğin önemli…

Okudunuz mu?  Çalışkan olmak için hangi duayı okumamız gerekir?

Yorum: Küçükken yapılan hatalar

Kayıtsız Üye
Buluğ Çağına 13 14lü yaşlarımda girdim Allah Razı Olsun. Değerli Yorumunuz için


Küçükken yapılan sonra pişman olunan şeyler

Kayıtsız Üye
Hocam daha buluğ çağına girmeden 6-7 yaşlarında erkek kuzenimle anneannemizin odasından bir şeyler alıp kaçıyorduk oyun oynarmış gibi yanda da tuvalet oluyordu gelip bize kızcak diye oraya girmiştik orda ışık kapalıydı kapının altından anneannemi izliyorduk o ara istemlice istemsizce mi kestiremiyorum bir sürtünme oldu benden ona yana öyle bir cinsel yönelimim yok yani normalim yine aynı kuzenle tam onlar evlerine giderken buna benzer şeyler oldu bunu aklım almıyor biraz daha büyüdüm normal hayatta aklımda yok bu benim aklıma gelince duraksıyorum kendime gelemiyorum yani nasıl böyle bir şey olabilir neden bende hiç bir şey normal değil niye her şey normal gitmiyor diye düşünüyorum sizlerin değerli bilgilerinize göre ve bildiklerime göre ergenlik öncesi amel defterine girmez diye okumuştum ve öyle biliyorum ama bu beni psikolojik olarak rahatsız ediyor Tövbe Yarabbim Allah şaşırmasın sırf bu yüzden acaba böyle bir cinsel eğilimim mi var diye düşünmeden edemiyorum halbuki yok ama acaba ettiriyor bana çünkü bu şey normal değil bana Dini olarak ergenlik öncesi olduğu için bir şey olmayacağını söyleyeceksiniz ama ben sizden psikolojik olarak yardım istiyorum burada Değerli Hocalarımın bana bir tavsiye moral vermelerini istiyorum aklım almıyor alamıyor bu yüzden kafam da dolaşıp duruyor

Okudunuz mu?  Aldatmanın ahirette cezası

bbgbbg
Diğer çocuklara olmuyor değil kardeşim oluyor.Eşcinsellik tercih meselesidir doğuştan gelmez.Yani sen eşcinselliği tercih etmediğin sürece sıkıntı olmaz inşaAllah.Yeterki haram olduğunu bil ve bundan sakın.Aklına gelince euzu besmele çek ve devam et.Kendini ilimle donatki hem Rabbine daha iyi kul ol.İlimli oldukça vesveselerden daha kolay kurtulursun inşaAllah.Öğrendiklerinle amel et,insanları İslam’a davet et,iyiliği emret kötülükten sakın,hakkı her yerde söyleyebilmek için kendini zorla,anne ve babana iyi davran,mallarında Allahu Teala rızası için ayırdığın pay olsun ve Allahu Teala yolunda harcarken cimri olma.Böyle bir kul olursan inşaAllah doğru yola ulaşacaksın ve vesveseler seni etkilemeyecek;aynı zamanda inşaAllah ahirette ebedi saadete kavuşacaksın.Rabbim cümlemizi cennetine alsın.

Okudunuz mu?  Anne,baba Ve Büyüklere Saygı

Kayıtsız Üye
Şuan utanarak bunu söylüyorum ama gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum hiç iyi değilim içim rahat değil aklımdan hiç çıkmıyor çocukken yaptığım 1 günah birkaç gündür aklımı kurcalıyor gerçekten aklım eriyor muydu ermiyor muydu onu bile hatırlamıyorum ama çok küçük olduğumu hatırlıyorum ve çocukken kuzenlerimle aynı yatakta yatardık birkaç keresinde cinsel organlarına dokunduğumu hatırlıyorum bu bir suç mu CİNSEL istismar mı benim burada bir günahım var mı ama aklım erdiğinden beri böyle şeyler benim midemi bulandırıyor asla ama asla desteklemem ama kaç gündür benim aklıma geliyor ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok kötü bir durumdayım

Okudunuz mu?  Küle basmak günah mıdır?

Ensar
Sizler dediğiniz gibi yaşça küçükmüşsünüz Allah muhakkak bu yaştaki kişileri hesaba sorumlu tutmaz. Yapılan şeyden de pişman olmuş sunuz Allah kulluk bilincinde yaşamayı nasip eylesin.

Bizler öncelik olarak bu yaşlardaki çocukların ayrı yataklarda hatta ayrı odalarda yatırılması nı tavsiye ediyoruz. Size bu bir ders olmuş umarım siz beraber uyuma şeklini değiştirir ve uygulamazsınız çocuklarınız ve yakınlarınız için.

Okudunuz mu?  Başlık yemin ve yemin bozma

By Me
Merhaba dostlarım, küçük yaşta yaptığım şuan kendimi parçaladığim bir günah aklıma geldi, internette de bir cevabını bulamayınca yolumuz buraya düştü. Zamanında 8-9 yaşlarında henüz ergenliğe girmemiş bir erkeğim.

O zamanlar bilgisayar oyunlarına çok düşkündüm Allah’a şükür bıraktım, her neyse, bu dönem sırasında oynadığım oyuna çok sinirlenip çok büyük bir küfre düştüm sanırım. Hala kendimi yerden yere vuruyorum, keşke geri gidip kendime bir tokat atabilsem de bu işi yapmasaydim diye düşünüyorum, sürekli tövbe ediyorum ama sanırım artik vesvese oldu. Çok ama çok pişmanım.

Okudunuz mu?  Hayvanlar ölürken acı çeker mi

Sorum kısacası şu:
Zamanında (ergenlik döneminde) yaptığımız bu gibi hatalardan (küfür) sorumlu tutulur muyuz ? Zamanında neyin ne olduğunu bilmezdim, böyle bir küfre keşke hiç dusmeseydim ama düştüm.

Sağlıklı ve düzenli bir şekilde namazlarimi aksatmadan kılıyorum, tovbe ediyorum ama içime geçici bir ferahlik veriyor, yine de arinamiyorum. Sadece soruma cevap yazarsanız bile çok makbul olacak. Allah yardımcınız olsun, iyi günler.

Okudunuz mu?  Veladet bahrinde ayağa kalkmak hurafemi ?

küçükken yapılan cinsel hatalar, sürtünme, çocukken yapılan hatalar

Bu kategoride yer alan Nakşibendi tarikatının kaç kolu vardır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Küçükken yapılan hatalar Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.