Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:31
sizden2
Abone

Gördüğümüz rüyayı anlatmalı mıyız

Gördüğümüz rüyayı anlatmalı mıyız

mucize
Güzel bir rüya gördüğümüzde bunu mutlaka birine anlatmak zorunda mıyız? Hadislere göre güzel rüyalar anlatılmalı ama anlatabilecek kimse yoksa kendi kendimize rüyalarımızı yorumlayabilir miyiz?

İkinci sorum ehli birine anlattık diyelim ama neticede hayatımızın içeriğini bilmediği için güzel de yorumlasa farklı bir duruma yorumlamış olabiliyor. Neticede rüyayı birine anlatsak da anlatmasak da biri tarafından yorumlansa da yorumlanmasa da Allah izin verirse vuku bulacaktır o halde neden anlatmamız tavsiye ediliyor. Ben rüyalarımı kendime saklamak kendim kendi durumumu en iyi bildiğim için kendime anlatmak istiyorum bu doğru olur mu lütfen cevaplar mısınız hocalarımız? Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Dış görünüşümü çok takıyorum

Yorum: Gördüğümüz rüyayı anlatmalı mıyız

mum
Güzel rüyalar anlatılabilir, hadisteki ifade budur yoksa mutlaka anlatın anlamında değildir.
Kötü rüya ise anlatılmaması tavsiye edilmiştir.
——–
Rüyayı bilen yorumlar ama bilmeyen Allah hayır eylesin demelidir.


gordugumuz ruyalari anlatmali miyiz, ruyayi anlatmak olurmu, ruyay

Bu kategoride yer alan Benim pisikolojim bozuldu bana net cevap veren yok ben ne yapacağım başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gördüğümüz rüyayı anlatmalı mıyız Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.