Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:00
sizden5
Abone

3 harflilerden korkuyorum ve günah işliyorum

3 harflilerden korkuyorum ve günah işliyorum

Eren2005
Hocam ben geceleyin rahat uyuyamiyorum bütün ışıklar kapmadı o zaman çok korkuyorum 3 harflilerden bana hem arkadaşlar söyledi ben bilmiyordum 3 harflileri onlar korkmuyor bide ben hocam ayıptır söylemesi cinsel ilişkili videolar izliyordum tövbe ettim ama yine izliyorum artık bıkmaya başladım durdurmalıyım çok pişman oluyorum ama izlemeyi bırakamıyorum bu bağımlılığı nasıl yok edebilirim nasıl bırakabilirim yardım edermisiniz hocam.

Okudunuz mu?  Gusül abdestinde avret kılları

Yorum: 3 harflilerden korkuyorum ve günah işliyorum

mum
Bağımlılık nefsine muhalefet ederek terk edilebilir. Cinler için sabah akşam ayetel kürsi oku yanaşamazlar ama unutma ki haramlar işelndimi onlara kapı açılıyor.


Yorum: 3 harflilerden korkuyorum ve günah işliyorum

caresizbiri
En yakin zamanda tövbe et ve harama bakma ayetel kursi oku yatarken ve rahat uyuyabilirsin harama bakmamaya çaliş !


Yorum: 3 harflilerden korkuyorum ve günah işliyorum

Kayıtsız Üye
Bence üçün beşin lafı olmaz burda.
Başkaları korkmuyorda niye sen korkuyon?
Neyden korkuyon? Insan korkması için bir sebep gerekir seninki ne?
Cinselliğe gelince hicç kusura bakma ama bu öyle tövbeyle durdurulacak bişey değil çünkü yapılışında var insanın aynen yemek veya içmek gibi. Yoksa yemek yememek için bir dua yada tövbe varmı ?

Okudunuz mu?  Neden Hiç Birimiz Mükemmel Değiliz?

capscroll
< Bence üçün beşin lafı olmaz burda.
Başkaları korkmuyorda niye sen korkuyon?
Neyden korkuyon? Insan korkması için bir sebep gerekir seninki ne?
Cinselliğe gelince hicç kusura bakma ama bu öyle tövbeyle durdurulacak bişey değil çünkü yapılışında var insanın aynen yemek veya içmek gibi. Yoksa yemek yememek için bir dua yada tövbe varmı ? >

Cinsellik konusunda dediğiniz şey gerçekten çok yanlış, sürekli aynı hatayı işleyip sürekli tövbe etmek kanımıza çok samimi olarak işlemiş durumda. İşte sizin bu dediğiniz aynı şeye tekabül etmektedir, Allah’ın sonsuz merhametini bu şekilde oyuncak haline getirmek hiç güzel amel değildir, tövbe ettiğimiz şeyi tekrar yapmamak için büyük özen göstermeliyiz, yani şunu yapmamalıyız;
"+Biraz cinsel içerikli şeyler izleyeyim
-İş biter sonra Tövbe tövbe tövbe
Şimdi bu iki şeyi ömrün yettiğince, göz göre göre, isteyerek ve nasıl bir gaflet olduğunu bilerek tekrarla."
Sence bunları yapan insan ettiği tövbeye ne kadar sadık/ettiği tövbeyi ne kadar içten ve kalpten söylemiş olabilir? Şüphesiz Allah’ın merhameti ne kelimelere ne de dillere dökülür fakat insanlığın düştüğü bu gaflet dilden kelimeden öte şeylere kadar uzar da gider, yani ortaya bir zıtlık çıkarır. Anlaşılacağı gibi bizim Allah(c.c)’a tövbelerimizle, ibadetlerimizle yakınlaşmamız gerekir. Ona tövbe edip iki gün sonra tövbeden önceki hale geri dönmemiz değil. Hepimiz hata yaparız, bir olur iki olur üç olur olur da olur ama Yüce Allah’ın sonsuz ve mükemmel merhametinden faydalanmak için ettiğimiz tövbeye de sadık kalmaya özen göstermemiz büyük önem taşır. Benliğimizi yarı bahçe yarı bataklık içerisindeki yerde ipten kurtarıp salmayalım, aksine o ipi daha da sıklaştıralım. Sıklaştıralım ki o pislik dolu bataklığa düşüp boğulmayalım. Konuya dönecek olursak Nas suresi ve Ayetel Kürsi senin kötü ruhlu varlıklardan korunmanı sağlayacaktır, ol deyince olduran Yüce Allah’ın bizlere sunduğu en büyük nimetlerden olan bu sureler, tıpkı diğer sureler gibi bizi Allah’ın koruması altına alır ve her türlü pis mahlukattan korur. Bir zamanlar bende senin gibi çok korkardım, nas suresini ve anlamını ezberleyip her okuduğumda kendimi büyük güven içinde hissetmeye başladım ve kurtuldum. Unutma, Allah(c.c) kendisine el açan hiç bir kulunu ipsiz sapsızlara yedirmez, kafirler ve münafıklar onun mükemmelliği karşısında diz çökmeye mahkumdurlar. İşte sen Allah’ın koruması altına girdiğinde sana zarar verme niyetinde olan münafıklar Allah’ın ve sana sunduğu koruma karşısında tek tek diz çökeceklerdir. Bu diz çökme dediğim senin karşında yerlerde sürünmeleri değil, dünya sayılarıyla sayılamayacak kadar uzaklarda senin okuduğun sureyi duydukça korkup, sana yaklaşamadıkları için çıldırmalarıdır. Allah bizimledir, sen gönlünü ferah tut. Ayrıca o pis şeylerden kurtulman için, bu konu hakkında fetva, vaaz, hadis-i şerif, ve ayetleri okumanı/dinlemeni öneririm. Youtube’da bir çok video bulunuyor, onları izleyip ilim edinebilirsin.

Okudunuz mu?  Kendi gençliğimi kendi ellerimle yaktım

Eren2005
capscroll saol bu ramazan ayında bıraktım artık haramada bakmıyom cinsel videolarıda bıraktım

Bu kategoride yer alan Diş macununun tadı orucu bozmaz mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

3 harflilerden korkuyorum ve günah işliyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.