Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:39
missa09
Abone

Evli biri ile imam nikahı

Evli biri ile imam nikahı

Kayıtsız Üye
Hayırli aksamlar.Cok sevdigim dul bir arkadaşim evli bir adamla gorusuyor.Aralarinda sınırlı olcude yakinlasma oldugunu biliyorum.Adam karisini sevmiyor ama ona ayrilmak istedigini henuz soylememis, arkadaşima asik ama karisiyla ayni evde yasiyor onun hazirladigi yemegi yiyor yikadigi camasiri giyiyor vs. karisinin da onu sevmedigi inancina siginarak karisini aldatiyor.Nikah yapmayi düşünüyorlar fakat ben ne etige ne de islama uygun olmadigini en azindan bosanan kadar ayrilmasi gerektigini kendisine izah etsem de boyle nikahsiz gorusmenin daha gunah oldugunu soyluyor,ayrica internette yaptigi arastirmalardan nikah kiyabilmesi için sevdigi adamin karisinin rizasi olmasi gerekmedigini, ayrica kendisinin de dul olmasi sebebiyle nikahini duyurmak zorunda olmadigini ailesinden izin almak zorunda olmadigini ogrenmis.Benim mantigim da kalbim de boyle bir seyi kabul etmiyor ama dogrusunu da ogrenmek istiyorum.Arkadasima doğru yolda destek olmak istiyorum Allah rizasi için aydinlatirsaniz çok sevinirim.

Okudunuz mu?  Ölen çocuk şefaatçi olur mu

Yorum: Evli biri ile imam nikahı

biyolog26
Nikahını duyurması şarttır gizli nikah olmaz dul olduğu için izin almayabilir bunları birbirine karıştırmayın. Erkeğinde kadınlara eşit şekilde imkan sağlayabilmesi gerekir.


Yorum: Evli biri ile imam nikahı

vel Fecr
yani gizliden nikah kıyıp bir güzel aşna fişna, ne güzel kafanızdan din uyduruyorsunuz siz ya. bu yaptklarını islam diye anlatmayın, verecek hesabınız olmaz mahşerde. pislikler.

Okudunuz mu?  Zina yapmış bir insan nasıl kurtulur? kendini nasıl temize cıkarabilir? ne yaparsa bu sucu affedilir yada hiç affedilmez

Yorum: Evli biri ile imam nikahı

mum
< Benim mantigim da kalbim de boyle bir seyi kabul etmiyor ama dogrusunu da ogrenmek istiyorum >
Dul kadında veli şartı yok ama etik değil ve ilan olmadan dul kadın sadece kendini kullandırmış olur.
Asla tasvip etmiyoruz

Bu kategoride yer alan Müslümanlar Ashabı Kehf isimlerini neden kullanmıyor başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evli biri ile imam nikahı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.