Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:34
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ayın dünyaya çarpması

Rüyada ayın dünyaya çarpması

Blackkeys2
Iyi gunler.Ben rüyamda ayın önce yandığını sonra parçalandığını gördüm sonra ay geri toplandı ve dünyaya çarptı.Sonra tekrar dirildigimi gördüm ve 2 tane kadım gordüm kadınlardan biri bana birisinin dirildiğini soylemişti ancak adını hala hatırlamıyorum.Z ile başlıyordu.

Okudunuz mu?  Rüyada arkadaşının evine gitmek

Yorum: Rüyada ayın dünyaya çarpması

arifselim
Hayırlı günler. Böyle rüyalar uyarıcı niteliktedir. Manevi açıdan kulun rabbine karşı uyması gereken görevlerine, helal ve harama dikkat etmesine ve ölümden sonraki ahiret hayatı için hazırlıkta bulunması gerektiğine işaret olarak tabir edilir. Aynen kıyametin kopması olarak yorumlanabilir. Allah’a sığın ve ondan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada adet olduğunu görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ayın dünyaya çarpması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.