Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:36
missa09
Abone

Bilinç altının bozulması

Bilinç altının bozulması

Kayıtsız Üye
Selamın Aleyküm ben 20 yaşındayım yakın bir zamanda peygamberlerin yaşadığı anıları yani kıssaları okumaya başladım ve peygamberleri ve Allahı tanıdıkça Rabbimi daha çok sevmeye ve ona yönelmeye Allahı zikretmeye başladım yalnız günahkar bir insanım bilinç altım kendime utanç verecek kadar bozuk aklıma sürekli çirkin şeyler geliyor eüzü besmele çekince gidiyor fakat kalıcı olarak değil. Aklıma gelen bu çirkinliklerden ve şeytanın vesveselerindem kurtulmak için uzun zamandır dua ediyordum yalnız hala azalsada bu durum devam ediyor bu durum dolayısıyla imanımın gitmesinden ve Rabbimi incitmekten korkuyorum ne yapmalıyım nasıl bir dua etmeliyim?

Okudunuz mu?  Babamın kuzenini seviyorum ama annesi beni istemiyor nasıl davranmalıyız?

Yorum: Bilinç altının bozulması

mum
İnsan iman edip tövbe ettikten sonra şeytan onu rahat bırakmaz.
Akla gelen kötü düşünceler bilinçaltı, zamanla silinir. Siz tövbenizi de samimi olun Asla ilminize ibadetimize ara vermeyin.
Mutlaka ama Diyanet İslam ilmihalini okuyonuz.

Bu kategoride yer alan Sözümü tutamadım ne yapabilirim başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bilinç altının bozulması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.