Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:16
missa03
Abone

Profesyonel güreş izlemek caiz mi

Profesyonel güreş izlemek caiz mi

cvallkzs67
Selamlar ben 3-3.5 senedir profesyonel güreş izliyorum WWE olarakda bilinir (eskiden fox ta yayınlıyordu ) güreşçilerin kalça ve ön tarafı kapalı dizleride kapalı ama bacakları açık 3 – 3.5 senedir günahamı giriyorum ?


Yorum: Profesyonel güreş izlemek caiz mi

arifselim
Aleykum selam. Diz ile göbek arasının açık olması ve bu yerlere bakılması da haramdır. Bu şekilde giyinenlerin izlenmemesini tavsiye ederiz. Geçmişte işlenen hata ve günahlar için tövbe edilebilir. Allah tövbe eden kullarını affeder.

Okudunuz mu?  Nefs ile ilgili esmaül hüsna

Yorum: Profesyonel güreş izlemek caiz mi

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm kardeşim bende senin gibi güreşe ilgi duyuyorum sana tavsiyem avret yerleri kapalı güreşçileri izle zaten çoğu güreşçinin avret yerleri kapalı , açık olan güreşçilerin maçlarını izlemessen günaha girmezsin zaten o şekilde güreşen kişi sayısı çok az .

Okudunuz mu?  Ettehiyyatü okumadan önce besmele çekilir mi çekilmez mi?

Yorum: Profesyonel güreş izlemek caiz mi

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm kardeşim bende senin gibi güreşe ilgi duyuyorum sana tavsiyem avret yerleri kapalı güreşçileri izle zaten çoğu güreşçinin avret yerleri kapalı açık olan güreşçilerin maçlarını izleme günaha girmezsin zaten o şekilde güreşen kişi sayısı çok az

Okudunuz mu?  Cenaze namazında tekbirlerden birini unutmanın hükmü nedir

duzgunomer
Video olarak güreş izlenmesinde, güreşçilerin diz ve uyluğu açık olmasındaki günah, şehvete sebebiyet verebileceği için mi?

Kadın fotorafına bakmaktaki haram.
Hem şehvet alınca, hemde şehvete sebebiyet verecek bir fotoraf olunca ya. Sebebiyet vermekteki kasıt mahrem yerlerinin görülmesi mi?


Esad Kara
Ben bir hoca değilim, ama senin sorunu cevaplayabilirim:
Türkiye’de " amerikan güreşi" veya " pankreas güreşi" diye bahsedilen spor dalı, dinimizde haramdır ve amerikalıların bizim şehvetimizi kabartmak amacıyla çıkarılan bir şovdur. Erkek olan amerikan güreşçiler’in çoğunde göbek ile diz arası kapalı değildir, profesyonel kadın güreşcileri bir erkek maçında bile çıkıyor. Kadın güreşcileri izlemek zaten kesinlikle haramdır ve bizim dinimiz: Harama yaklaşmayın diye buyurduğu halde biz niye böyle bir tehlikeye giriyoruz
Tövbe kapısı her zaman açıktır
Allah selamet versin
Esselamu Aleyküm

Okudunuz mu?  Sahabe isimleri anlamları

Kayıtsız Üye
Allah’ın yasak ettiği konular’a yorum yapılmaz. Eger Allah (c.c.) avret yerlere bakmayı yasaklamışsa bir bildiği vardır.


Ekin soyak, amerikan guresi haram midir, amerikan guresi izlemek haram mi

Bu kategoride yer alan Allah'a verilen sözü tutmamak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Profesyonel güreş izlemek caiz mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.