Anasayfa
7 Mayıs 2021, 7:12

Ezberleme zorluğu çekenler

Ezberleme zorluğu çekenler

Kayıtsız Üye
Kuran ayetlerini ezberlemekte güçlük çekenler her gün bir ayet ezberleyetek ezberleyebilirler. Dua ezberlemekte güçlük çekenler her gün bir satır ezberleyerek ezberleyebilirler. Bana göre bir sakıncası yok. Yinede konuya başka cevap verenler olursa onlarıda göz önünde tutabilirsiniz.

Okudunuz mu?  Kadın eşinin ailesiyle aynı evi paylaşmaya mecbur mu?

Yorum: Ezberleme zorluğu çekenler

Kayıtsız Üye
Sabah namazından sonra Allah’ın isimleri(Esma’ül Hüsna)dikkatlice okunursa bunlar ezberde kalır zaman içerisinde.Ve ezbere sayanda cennete girer.

Bu kategoride yer alan Dinen yasak olan bir şeyi yapmamaya yemin eden kimse yeminini bozarsa ne gerekir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ezberleme zorluğu çekenler Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.