Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:36
sizden1
Abone

Allahı Mı Daha Çok Seviyorsun Sevgilini Mi? Aşk Acısı Çekenler Okusun

Allahı Mı Daha Çok Seviyorsun Sevgilini Mi? Aşk Acısı Çekenler Okusun

VESSELAM
Selamun Aleykum, Yazacağım şey içime çok dokunduğu ve paylaşma ihtiyacı duyduğum için yazdım. Çay House ‘ 1 Yeni Mesajınız Var’ Adlı videodan alıntıdır. Amaç aşk acısı çeken kişilere karşı şu soruyu sormaktır. Yaratanı mı daha çok seviyorsun? Yaratığı mı?

Okudunuz mu?  Araf ehli Kimlerdir ?

Üyelerin bu tür konu açması yasak ise yöneticilerden özür dilerim.

Bahsi geçen video: https://www.youtube.com/watch?v=Xu_toZgapEI

"Adam kız arkadaşıyla kavga ediyor.. Hemde her şeyden çok sevdiği kişiyle. Telefonu yüzüne kapatıyor. Sevdiğinden bu karşılığı görmek, ne kadar onur kırıcı bir şey.. Telefonun başında oturup saatlerce ondan gelecek bir mesaj, ondan gelecek bir aramayı bekliyor. Ve sonunda bir mesaj! Fakat istediği kişiden değil. Sonra bir mesaj daha, Sonra bir mesaj daha hiç birisi sevdiğinden değil. Her gelen, onu üzen kişiden geldi ümidiyle bakıyor. Ah be kardeşim! Seni yaratan ve sana bütün güzellikleri veren ve o sevdiğin fani seni üzen insanı yaratan Cenabı Hak sana 6666 tane mesaj göndermiş.. Neden merak edip bakmıyorsun? Sevdiğinden gelmedi diye mi? O gönderse hepsini teker teker okurdun değil mi? Şu an kendine sor! Acaba kimi daha çok seviyorsun?"


Yorum: Allahı Mı Daha Çok Seviyorsun Sevgilini Mi? Aşk Acısı Çekenler Okusun

Şem’a
Bu soruyu sormak bile çirkin bunun amaci sadece fitne çıkarmak.
Kısacası Allah ile bir yaratığı kıyaslamak caiz değildir.
Son mesaj ise insanları uyarmak için kıyas yapılmış amaç iyi ve hayırlı yola iletmek

Okudunuz mu?  Akrabaya sarılmak caizmidir?

Yorum: Allahı Mı Daha Çok Seviyorsun Sevgilini Mi? Aşk Acısı Çekenler Okusun

VESSELAM
Bu soruyu sormamda fitne çıkarmak gibi bir niyetim yok. Tabi ki Yaratıcıyla Yaratık kıyaslanamaz. Fakat düşünüldüğü zaman Yaratıcıdan gelen 6666 mesaj okunmuyor, Yaratığın bir mesajını büyük bir hevesle okuyor. Bu konuyu açmamda ki amacım son zamanlarda sitede çok fazla Aşk Acısı ile ilgili konular görmem ve bu konuda bir nevi bir kıssa anlatmak. Üyelerin bu tür bilgi verici konular paylaşması site kurallarına aykırıysa konuyu kaldırınız. Allah razı olsun 🙂


Yorum: Allahı Mı Daha Çok Seviyorsun Sevgilini Mi? Aşk Acısı Çekenler Okusun

Denizindibi
Ben takip ediyorum artik ask diye bisi.kalmadi bence gerek yok konuyu kaldirin

Bu kategoride yer alan Küfür sayılır mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Allahı Mı Daha Çok Seviyorsun Sevgilini Mi? Aşk Acısı Çekenler Okusun Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.