Anasayfa
7 Mayıs 2021, 7:12

Psikolojik rahatsızlık nedeni nedir?

Psikolojik rahatsızlık nedeni nedir?

Kayıtsız Üye
Vesvese ve sanrısal sesler cin musallatı nedeni ile olur. Ama aşık cin psikolojik rahatsızlık yada vesvese nedeni değildir. Aşık cin belirtisi farklıdır. Nazar, kin, haset, büyü nedeni ile psikolojik rahatsızlıklar ortaya çıkar. Şeytan vücuda düğümler atar.Vesveseler insanları Allah hakkında şüpheye düşürür. Allah’a ters düşecek işler yaptırır.Allah’a ve peygambere itaat edip ona yönelerek farz ve sünnet ibadetler yerine getirilmezse, günahlardan şeytanın düşüncesini benimsemekten kaçınılmazsa, kişi dünya ve ahiret perişanlığından kurtulamaz.

Okudunuz mu?  Kendiliğinden gelen beyaz leke namaza engel olur mu gusul almalımıyım

Yorum: Psikolojik rahatsızlık nedeni nedir?

Kayıtsız Üye
Cinlerin musallat olduğu bazı insanlar kendi kendine konuşabilir. Düşünce olarak içinden geçen şeyleri, kendi kendine konuşarak söylemekten kaçınmayan bir insan mutlakaki günaha girecektir. Bu durum vesveseleri ciddi oranda artırır. Kendi kendinize elden geldiğince konuşmayarak vesveselerin artmasına engel olmak gereklidir. İçten geçen kötü bir düşünceyi kimse yokken bile konuşarak söylemek günaha girmeye neden olur.

Okudunuz mu?  Sela cuma namazından ne kadar önce okunur?

Yorum: Psikolojik rahatsızlık nedeni nedir?

Kayıtsız Üye
Gusul abdestinin sahih olmaması ve boyuna takılan güvenilir olmayan bir takım muskalar psikolojik rahatsızlıkların daha fazla artmasına neden olabilir.
1-Çıplak gusül abdesti alma.
2-Gusul abdestini sadece farzları yerine getirerek alma.
3-Birde şüpheli bir konu dolgu diş yada kaplama diş.Dolğu yada kaplama dişi olanlar gusül abdesti alırken kalpten bir niyet geçirmeleri gerektiğini bazı alimler belirtiyor.Abdest sahih olmayabiliyormuş.Bir başka psikolojik depresyon nedeni toksit etkiye sahip ilaçlar.Yerinde duramama yan etkisi olan ilaçlar depresyona sebep oluyor.Yan etkisi giderilmedikçe olumsuz düşünce ve güven eksikliğine sebep olabiliyor.

Bu kategoride yer alan Bitkisel gıda takviyesi ile vesveseler iyi olurmu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Psikolojik rahatsızlık nedeni nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.