Anasayfa
7 Mayıs 2021, 22:33
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kedi pisliği görmek

Rüyada kedi pisliği görmek

Kayıtsız Üye
Kedi pisliginin şifa olması
Çok garip bir rüya gördüm, evimdeyim, tanımadıgım bir adam kumun içerisinden kedimin (gerçek hayattada kedim var) pisligini alarak, şifa, hastalıklara iyi geliyor diye satıyor, kızıyorum, kedi pisligi şifa olur mu ne yapıyor bu deyip, kedimin pisligini alıp atmaya çalışıyorum,bu arada elim pisligi de degiyor, adam kazancım gidiyor diye kızıyor, bir kadın da çok para vererek alıyor, bir sürü kişi alıyor

Okudunuz mu?  Rüyada kıbleye ters namaz kılmak

Yorum: Rüyada kedi pisliği görmek

arifselim
Sana garip bir rüya gibi gelmesi normaldir. Ancak yorum olarak hayırlı bir rüyadır. Çünkü kedi pisliğinin yorumu maddi anlamda kazanmak, yeni girişimlere ve bazende ortaklıklar kurmaya tabir edilir. Hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Emniyet Müdürlüğü ve Polis Görmek

Yorum: Rüyada kedi pisliği görmek

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm bende rüyamda kedi pisliği gördüm..başörtümün içine kedi pislemiş bende görünce üzülüyordum çöpe atacağım kullanamam artık eşarbımı diyordum..çok net hatırlamıyorum ayrıntıları, yinede bu şekil yorumlarsanız sevinirim.Allah razı olsun.


Yorum: Rüyada kedi pisliği görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Madden yorumlanacak rüyalardan biridir. Mantıklı yatırımlar sayesinde kazançlara, ortaklıklarla birlikte elde edilecek gelire, çalışanlar için zam ve terfi gibi olumlu ve sevindirici durumlara delalet eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.

Okudunuz mu?  Arkadaşın rüyasında seni görmesi

rüyada kedi pisliği görmek, rüyada kedi boku görmek, rüyada kedi dışkısı görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada kız kardeşimin içine cin girmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kedi pisliği görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.