Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:32
missa1
Abone

Nişanlım kıyafetime karışıyor

Nişanlım kıyafetime karışıyor

Kayıtsız Üye
Merhaba nişanlım kıyafetlerime karışıyor ve bu durumdan çok bunalıyorum. Yumuşak bir dille kendisine bundan rahatsız olduğumu anlatıyorum bana söylediği şey diğerlerinin sana bakmasını istemiyorum oluyor. Ailemde böyle bir şeye daha önce şahit kalmamıştım onu çok seviyorum ama bu huyundan dolayı zorlanıyorum. Sizlerden istediğim onun bu kıskançlığına hangi duayı okumalıyım ki yumuşasın bu huyundan tamamen vazgeçsin. Lütfen yardımcı olun.

Okudunuz mu?  Hakkımı helal ettim diyen helal etmiş olur mu ?

Yorum: Nişanlım kıyafetime karışıyor

Kayıtsız Üye
Ahzab suresi 59 . Ayet
Nur suresi 31 ve 60. Ayetleri okuyun.Sordugunuz soru ile alakali Allah’ın bu emirlerine ve İslam’ın insana yüklediği tüm emir ve yasaklara uyuyorsaniz babaniza ve müstakbel eşinize Tahrim süresi 6.ayet ile yüklenen sorumluluk konusunda yardımcı olmuş olursunuz.o ayet de Rabbimiz bize buyurur ki; Ey iman edenler! Kendinizi ve ailenizi, yakıtı insanlar ve taşlar olan ateşten koruyun. O ateşin başında gayet katı, çetin, Allah’ın kendilerine verdiği emirlere karşı gelmeyen ve kendilerine emredilen şeyi yapan melekler vardır.
Ayette Rabbimiz uyarmış bizi;eğer Allah’ın emirlerine uymazsak ;Allah’ın emirlerine karşı gelmeyen , emredilen şeyi yapan çetin ,katı melekler bizleri bekliyor olacak.Allah hepimizin dünya ve ahiretini hayır eylesin.

Okudunuz mu?  Diyanet Sağlık personeli hac soruları

Yorum: Nişanlım kıyafetime karışıyor

bbgbbg
Kıyafetinize nasıl karışıyor ? Zaten Allahu Teala size bir kıyafet belirlemiş.Eğer siz buna uyarsanız nişanlınızın çok karışacağını sanmıyorum.


Yorum: Nişanlım kıyafetime karışıyor

Kayıtsız Üye
Sen onun ileride helâli nikahlı eşi olacaksn ve senin giyiminden oda sorumlu olacaktır buna istinaden karışmasnda bir sakınca görme

Okudunuz mu?  Harut ve marut kimlerdir? Kurandaki hikayesi nedir?

duzgunomer
Nişanlıyı boş verin.

Kıyafetinize Allah Karışıyor. Allah’ın istediği gibi mi giyiniyorsunuz?

Bu kategoride yer alan Alışkanlığı bırakmak için tövbe etmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Nişanlım kıyafetime karışıyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.