Anasayfa
8 Eylül 2022, 1:21
sizden09
Abone

Namaz kılmaya başlarken başım ağrıyor

Namaz kılmaya başlarken başım ağrıyor

-=tomorrow
değerli kardeşlerim namaz kılmaya başlarken niyetimi ettikten sonra başım dönüyor terliyorum ve son oturuşta acaba bunu okudum mu gibi vesveseler geliyor takmamaya çalışıyorum ama hep oluyor


Yorum: Namaz kılmaya başlarken başım ağrıyor

kastamonu37
Bana da acaba dört mü kıldım üç mü gibi rekatlar ile ilgili veya dua ile ilgili vesvese geliyor bunun sebebi birde insanın dert ve düşünceler ile kıldığı namazda aklının başka şeylerde olması oluyor ben bu düşünceye kapıldığım an namazı bozup yeniden başlıyorum. Bundan kurtulmak için ise namaz kılarken sakin yavaş ve dua ve rekatlar hesaplayarak kılıyorum namaza odaklanan sorun çözülür.

Okudunuz mu?  Tecvid namazı nedir? tecvid nasıl kılınır?

Birde baş ağrısı ile ilgili sorun eğilirken oluyorsa migren sinüzit tarzı bir sorununuz olabilir doktora gidin dicem ama ben doktorlardan çok çektim sağlıklı iken doktorlar yüzünden babamı kaybettim kendim de doktor hatası ile mahfoldum o yüzden doktora gidin diyemiyorum kimseye 🙂

Okudunuz mu?  Sohbetlere katilmanın sevabı ve fazileti

ağrıyan başınızı parmaklarınız ile masaj yaparak eliniz ile mest ederek Fatiha okuyun ağrı geçene kadar bunu tekrarlayın. Benim bacağım ağrıyor dönem dönem futbol oynuyodum profesyonel olarak önceden ama bırakmak zorunda kaldım ve ağrı her sene oluyordu krem yada buz koyardım geçmezdi bu şekilde bacağıma masaj yaparak elli yüz defa Fatiha okudum ağrı gecti.

Okudunuz mu?  Yemini geri almak varmı

Yorum: Namaz kılmaya başlarken başım ağrıyor

Ebû Mansur
Kastamonu Allah yardım etsin sana. O kadar yazını okudum Rabbim sana yardım edecektir sen dua etmeye devam et vesveselere aldanma


Yorum: Namaz kılmaya başlarken başım ağrıyor

kastamonu37
İnşAllah Ebu Mansur hakkını helal et dertlerimi paylaşarak seni de meşgul ettimse Allah dünya ve ahirette saadet versin size.

Okudunuz mu?  Evlenmek isteyipte evlenmeye imkanı olmayan ne yapmalı?

namaz kılarken baş ağrısı neden olur, Namaz kılmaya başlarken başım ağrıyor

Bu kategoride yer alan Görünmeyen varlıklardan ve karanlıktan korkmamak için ne yapılmalıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namaz kılmaya başlarken başım ağrıyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.