Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:21
sizden09
Abone

Ben lanetlendiğimi düşünüyorum

Ben lanetlendiğimi düşünüyorum

kastamonu37
Selamünaleyküm

Benim bir sürü sıkıntım vardı ve cuma günü akşamdan gecenin 3une kadar ağlayarak ibadet ve dua ile geçirdiğim için dün yani 21.07.2018 cumartesi günü sınavım vardı ve maalesef sınava gidemedim kaçırdım. Bugün ise sabah 7de evden çıktım kpss sınavı vardı Zeytinburnu na gittim ve beni sınava almadılar saat tam 10dan önce orda olduğum halde emanetimi bırakmaya gittin bir saniye bile geçse alınmayacak dediler almadılar içerdekileri bile çıkardılar. Oysa yetişmek için baya acele etmiştim.

Okudunuz mu?  Gusül Abdesti Farzları Alınsa Yetermi ?

Artık gülüyorum alay ediyorum kendimle ağlanacak halime gülüyorum sanırım kafayı sıyırmak üzereyim 🙂 Hz Eyyub görse ağlar halime. Ben Allah’a ne yaptım bilmiyorum dört dörtlük bir müslüman değilim tabi hatalarım olmuştur peygamberlerin bile hataları olur. Ama ben gerçekten şuan dünyanın yörüngesinden çıktığımı düşünüyorum 🙂 ben baya baya dünyanın en çileli adamı oldum dün ve bugün de işlerim rast gitmedi o kadar da dua ediyorum. Allah’ın benimle ilgili planını merak ediyorum doğrusu beni süründürmek ve İslam dininden çıkarmak mı istiyor yoksa dayanma gücümü mü sınıyor bilmiyorum ama artık yanına alsa fena olmaz bukadar çile çekerken cehennem bana cennet gibi geliyor artık 🙂 dua etmeye korkuyorum her dua ettiğimde işler daha da kötüye gidiyor.

Okudunuz mu?  Boşuna Mı Takıntı Yapıyorum ?

Yorum: Ben lanetlendiğimi düşünüyorum

Dumam
"Allah içte ve dışta her an hepimizi tamama erdirmekle meşguldür. Tek tek her birimiz tamamlanmış bir sanat eseriyiz. Yaşadığımız her hadise, atlattığımız her badire eksiklerimizi gidermemiz için tasarlanmıştır. Rab noksanlarımızla ayrı ayrı uğraşır çünkü beşeriyet denen eser, kusursuzluğu hedefler."

Okudunuz mu?  Eşim kardeşimle görüşmemi istemiyor

"Hakk’ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın. "Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir" diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?"

"Ebe bilir ki sancı çekilmeden doğum olmaz, ana rahminden bebeğe yol açılmaz. Senden yepyeni taptaze bir "sen" zuhur edebilmesi için zorluklara, sancılara hazır olman gerekir."

"Başına ne gelirse gelsin karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! İstediğini elde edince şükretmek kolaydır. Dileğin gerçekleşmediğinde de şükret."

Okudunuz mu?  Kıbleyi tam tutturamazsak ?

Tebrizli şems Allahı kendine dost eden bir insan yaratılanı yaratandan dolayı seven bir dervişti. Yukarda paylaştıklarım sana bana nasihat olsun diye yazılmamış, kendinden birer parça. Dert tasa sıkıntı çekmeyecekse dünyaya ne diye gönderildi insan? Allahtan başkasına razı olmayan hz.Eyyüp neden fakirleşti hastalandı? Yazmak kolay hasta oldu dua etti iyileşti ama o insanların duada kullandıkları kelimeler mi hikmeti olan yoksa Aşk ile gönderilmiş gönülden kopan bir mektup mu? Tebrizli aşk kelimelere dökülmez demiş anlayamıyor insan yaşamadan nasıl anlarsın ki zaten. Allahın verdiğini sorulayıp ne istiyor benden diye mi sormak gerekir yoksa Allah benim hangi eksiğimi tamamlamak istiyor diye sormak mı? Hem razı olmayıp şikayet eden Allah’a mı aşık ki derde tasalanmasın yoksa derde mi aşık Allahtan razı olmasın.

Okudunuz mu?  Gusül abdesti ile ilgili 2-3 sorum var bakar mısınız? (Rüyalanma, Temizlik)

Neyse çok ebedi oldu Allah yardımcın olsun hayatı elde etmeye çalışırken ahireti kaybetmemen dileğiyle.


Yorum: Ben lanetlendiğimi düşünüyorum

kastamonu37
Baya edebi olmuş üstad ama güzel şiir gibi geldi 🙂 sağol.

Ben kendimi bildim bileli en büyük hayalim gülmesin kimse ama hep Türkiye’yi yönetmek İslam ülkelerini Türk ülkelerini himayem altına alıp uzaya çıkan dünyaya yön veren bir teknoloji elde edip diğer ülkeleri İslam’a davet edip din savaşları başlatmaktı. Hep böyle bir düşüncem vardı ve çocukluktan beri buna dua ederim 🙂 bunu başarmak için de ülkede çok iyi tanınan biri olmam gerektiğini düşünür bu yönde kendimi geliştirmeyi hedeflerdim.

Okudunuz mu?  Allahümme ecirni minennar' anlamı nedir ?

Ben bunları yapamayacak duruma geldigimi çok çaresiz olduğumu ve hayallerimden koptuğumu düşünüyorum. Benim için dünya hayatının önemi bu herzaman büyük hedefler koydum kendime ve hedeflerin bana çok uzak artık ve çok mutsuzum hiçbirşey yolunda gitmiyor maalesef dualar ters oluyor 🙂 Allah bana bunların sonunda burada anlatamayacağım bir mucize verirse sanırım bu benim duamin kabulü olur çünkü öyle bir mucize den sonra beni kimse hayallerim konusunda engelleyemez diye düşünüyorum. Ama bu sıkıntıların sonu gelmezse inancım kaybolacak diye korkuyorum neler oluyor anlam veremiyorum çocuk gibi ağladım otobüste sinirden 🙂

Okudunuz mu?  Evleneceğimiz insanda kaderimiz de mi yazılı?

Yorum: Ben lanetlendiğimi düşünüyorum

Dumam
Hayalleriniz çok güzel Allah yardımcınız olur inşAllah olcağınada inanıyorum aklıma geldikçe dua da ederim size. İstekleriniz olmuyor diyelim mesela çocuğu olmayan bir çift kahroluyorlar ama önlerinde açık bir kapı var görüyorlar mı? Evlatlık edinebilirler. Açık kapıyı görmeniz lazım elbet bir yerde vardır. Ben hep, bu günah ama bunu yapmazsam şöyle olur böyle olur diye düşünürüm sonra şu söz gelir aklıma; nerden biliyorsun hayatın altının üstünden iyi olmayacağını?

Okudunuz mu?  Yapacağımız bir işi başkasına söylemek

bbgbbg
Hocam Allahu Teala seni sistemden kurtarmış belkide.Kpss’den memur olup sistemin adamı olucaktın belkide.Ayrıca 2 tane sınavı kaçırdığınız için bu kadar karamsar olmayın.Belkide Allahu Teala sana daha güzel şeyler hazırlıyordur.Türkiye’yi şuan yönetmen senin zararına çünkü Allah’ın(azze ve celle) hükümleri ile yönetilmeyen bir ülke.Yani İslam Devleti değil.

Okudunuz mu?  Kadın kimin yanında başını açabilir

Bleistift
Öncelikle bunların hepsi birer imtihan. Allah beni cehenneme mi sokmak istiyor gibisinden şeyler söylemekte insanı küfre kadar götürebilir ki bu benim düşüncem. (En doğrusunu Allah bilir) Lanetlenme gibi bir şey yok. Cehennem bana cennet gibi geliyor demişsin de Cehennemi gören kişi korkusundan o anda ölür. Çok yanlış düşünüyorsun.

Okudunuz mu?  Hz. Mehdi Hakkında birkaç soru ve hastalığım

kastamonu37
Ahir zamanda insan öyle kötülükler haksızlıklar görüyor ki cehennem de bile olmaya razı geliyor.


lanetlendim

Bu kategoride yer alan Gusülden sonra akıntı gelmesi tekrar guslü gerektirir mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ben lanetlendiğimi düşünüyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.