Anasayfa
22 Temmuz 2023, 23:49
sizden7-2
Abone

Hz. Mehdi Hakkında birkaç soru ve hastalığım

Hz. Mehdi Hakkında birkaç soru ve hastalığım

Misafir
Selamun aleykum.

Arkadaşlar benim birkaç hastalığım var.

Doktorum tanıyı şöyle koydu:

-Bipolar bozukluk
-Psikotik depresyon.

Bipolar bozukluğu eğer araştırırsanız bileceksiniz.
Bende de en ağır kısmı var. Yani sesler duyuyorum.
Sesler ise şöyle:

Ben üniversitedeyim ve sınıfımdan bir kızın, sürekli bir amcamın, bir tane başka bölümden bir kızın sesini bazen annemin sesini bazen yakın çevremizin sesini duyuyorum şu sıralar.Bana emirler veriyorlar mesela.Bazen de hoşnut olacağım şeyler söylüyorlar.
Önemli: Bir de hiç tanımadığım bir ses hep benimle birlikte.Sürekli ders veriyor. Mesela bana dedi ki kimseden bir şey bekleme ki ben zaten beklemeyen bir insandım. Mesela dediki omuzlarını kaldırma fakat ben omuzlarımı azcık kaldırmazsam çökkünlük geliyor üstüme. Bu sesi Allah’ın sesi ara sıra zannediyorum. Ve ara sıra boynumdaki damarların patlayacağını zannediyorum.Hani Allah size şah damarlarınızdan daha yakındır ayeti söz konusu burda diyorum.

Ve şu anda bunları yazarken tepemin üstünde bu ses ”fazla anlatmak iyi değil” diyor ama ben yinede anlatmak istiyorum sizlere.Çünkü 4 senedir benim çektiğimi bir ben biliyorum bir Allah.

Hı şimdi diyeceksiniz nasıl kendini Mehdi zannediyorsun. Onuda şöyle zannediyorum:

Ara sıra insanlar hani konuşur ya: ben o konuşma seslerinden hep bir anlam çıkarıyorum. Hep aynı şeyi söylüyorlar Mehdi şöyle mehdi böyle…

Mehdi nin özelliklerini siz daha iyi tanırsınız.
Benim mehdi olma ihtimalimmi var sizce. Yoksa ben hastamıyım?

Şimdi bir şey daha sormak istiyorum. Bu ses hala ”Fazla anlatmak iyi değil” diyor. Allah birşeyi bu kadar tekrarlamaz değilmi?

Ve bu hastalık benim hep sınav zamanlarımda ortaya çıkıyor. 1,5 aydır süren hastalığımın şimdiki sürecinin başında yani seslerin ilk çıktığı anda ” işte sana ‘ledun ilmimizi’ gönderdik” gibisinden bir ses duymuştum.
Ledun ilmi nedir bilmiyorum.1,5 aylık bu sürecin başı böyleydi. Ortalarında da şöyle bir şey duydum Allah’ın sesi sandığım sesten: ” Daima Allah’ım sen nefsimi terbiye et” diyeceksin, bu seni virdin artık gibisinden bir ses duydum.

Okudunuz mu?  Şehid olmak için yapılan bir dua var mıdır ?

Ve açıkcası Ledün ilminin ”L”sini bile daha öncesinde duymamıştım da görmemiştim de.

Böyle böyle devam ediyor değerli hocalarım ve arkadaşlarım. Hergün bu seslerle yaşıyorum.Okulum 1,5 sene uzadı. Bir de Harun Yahya Mehdi İstanbul dan çıkacak diyordu. Ve ben istanbuldayım.

Size şöyle söyleyeyim. Ben de herkes gibi çok günahkarım. Sigara içiyorum. Her ne kadar namazım niyazım varsa da daha öncesinde içki içtiğim olmuştu. En büyük günahım zannımca içkidir. Başka da yanlışlardan hatalardan küçük giünahlardan başka günahım yok inşaAllah.
İnsanlarla konuşmaya çalışsam inanın şu kadar kelimeyi bir araya getiremem.Son zamanlar tek sohbetim selamun aleyküm aleyküm selam oldu.

Bu ses yüzünden yani sesini Allah sandığım ses yüzünden şirk koşacağımı düşünüyorum. Allah hepimizi şirkin her türlüsünden korusun ama her sabah ya şirk koşuyorsam diye düşünüp kalkıyorum ve bu seslere isyan ediyorum. Şimdiye kadar namazımı da bazı aksaklıklar dışında kılmaya çalıştım.Ama o ses kafamda Allah olarak bilindiği sürece namazımdan tat almayacağım.

Ben aklımla iman ediyorum…

Ve ben daima SübhanAllahi ve bir hamdihi çekiyorum.Günde 500 kadar olsa gerek. ve sabah akşam dile getiriyorum. Harun Yahya nın mehdi ile bilgilerinde de Mehdinin evi hamd evi olacak diyordu. Ve ben Bu sesler başlamadan önce Ya Fettah zikrini bir de Ya alim zikrini getiriyordum. Fettah açan demek müşkülleri açan demek.

İşte böyle hocalarım beni diğer sahta mehdilere falan benzetmeyin.Ben ne bu seslerle konuşuyorum ne de cevap veriyorum.Sadece yalnız kalınca düşüncemle bazen cevap veriyorum. Ve bir arkadaşım hariç nerdeyse kimse bilmiyor bu olayları. Ve ben mehdiyimde demiyorum.

Siz artık benim çaremi söyleyin nedir benim çarem bulayım. Bıktım artık bu seslerden..

Okudunuz mu?  Uyumadan önce hangi sure önce hangiler sonda okunur?

Şİmdiden Allah razı olsun.

Çok uzun yazdığım içinde kusura bakmayın.Biraz laf kalabalığı yapmış olabilirim.


Cevap: Hz. Mehdi Hakkında birkaç soru ve hastalığım.(Acil yardım ederseniz sevinirim.)

islamyolu
< Mehdi nin özelliklerini siz daha iyi tanırsınız.
Benim mehdi olma ihtimalimmi var sizce. Yoksa ben hastamıyım? >

Kardeş Mehdi (Aleyhisselam) bir yüzyılın başında çıkacak. İmam rabbani hazretleride yüzyılı çeyrek geçeye kadar çıkmazsa diğer yüzyılda arayın demektedir. Yani Hicri en az 1450 de doğması lazımki. 1500 lerde zuhur etsin. şuan tarihimiz uygun değil. yani Mehdi (Aleyhisselam) daha doğmadı.

< Bir de Harun Yahya Mehdi İstanbul dan çıkacak diyordu. Ve ben istanbuldayım >
Kardeş İstanbulda çıkacağına dair hiç bir rivayet yoktur. Harun yahya kendini Mehdi (Aleyhisselam) diye göstermeye çalıştığı için uyduruyor aklı sıra. Mehdi(aleyhisselam) medidene doğacak , Mekke de biat edilecek , Mescidi aksa ya hicret edecektir. bu özellik sende yok. birde kardeş ismin nedir , babanın ismi nedir, bunlar önemli , Mehdi (aleyhisselam) ın soyu Peygamberimiz (Salllahu Aleyhi ve sellem ) den gelecek. Hz Hasan (RadıyAllahu anh) dan gelecek. ehlibeyttendir. sende bu özellik varmı.

kardeş sana gelen o sesler vesvese olabilir. Şeytanın bir oyunu olabilir. Mesela Muhiddin Arabi de dağda sesler duyuyor. ona sesler diyorki. Namazı bırak. sen çok kıldın. ben senden namaz borcunu siliyorum kaldırıyorum diye. Muhiddin arabi hemen durumu çakıyor. sus lanetli şeytan diyor. Allah Peygamberimden namaz borcunu kaldırmadı benden mi kaldıracak diyor.

Kardeşim Allah PEygamberlere bile kendi sesi ile nida etmiyordu. Musa (Aleyhisselam) hariç o direk Allahtan alıyordu Vahiyleri. Diğer Peygamberler Cebrail (Aleyhisselam) vasıtasıyla alıyordu. dediğim gibi. eğerki dokturun koyduğu teşhis doğru olabilir. Tıptan fazla anlamam. Dokturumuzun dediklerini de uygulamak gerek. olmazsa kardeşim. bunlar Şeytanın oyunu da olabilir. Dualar oku kardeş bol bol. Allah’a sığın.

Okudunuz mu?  Geceleyin duaların kabul edildiği vakit ?

Kısaca Kardeş. Mehdi (aleyhisselam) ‘a Allah ilmi 1 günde verecek. Ama Ledün ilmi ni yükleyecegini hiç bir rivayette görmedim.. Şeriat ilimlerini vereceğini biliyorum. dediğim gibi Allah’a sığın, Dualar et. ben Mehdiyim diye kesinlikle bir kelime söyleme . çünkü çok tehlikelidir o kelimeyi demek.


Cevap: Hz. Mehdi Hakkında birkaç soru ve hastalığım.(Acil yardım ederseniz sevinirim.)

Misafir
Allah razı olsun kardeş.
Kimseye ben Mehdi yim diye bir kelime söylemedim çok şükür.

Sesler şu an da şöyle söylüyor:

”Sana mucizem yazdım”

Dediğin gibi hepsi vesvesedir inşaAllah.
Dün gece 100 tane salavat getirdim, sübhanAllahi ve bihamdihi getirdim.Sonra canım sigara istedi çıktım içtim. Sonra bişeyler oldu yine sesler ve benim düşüncelerim aracılığıyla. Daha sonra yatağa girdim ve şuan seslerin sanki senin sevabını sildim gibisinden bir şey dediğini duydum.

Doktorum demiştiki bu seslere itimat etme.

Belki de harun yahya gibi hastalıklı bir adamın 1-2 kitabını okuduğum için bunlar başıma geldi.

Bir de Hz. Mehdi ile ilgili dediklerin kesin doğrumu?
Ben sömestrımda sizlere daha çok yazarım inşaAllah yaşadıklarımı.O zaman daha çok tartışırız.Belki tartışmaya gerek yoktur bile ama içim rahat etsin.Kaç gündür namazlarım gidiyor, kılamıyorum beyin yorgunluğundan.Sadece inanmam gerek mehdi olmadığıma ve kesine ulaşmam gerek.Çünkü hem bu halüsinasyon dünyasında hem de kendi dünyamızda kalmak cidden çok zor.

Teşekkür ederim.


Cevap: Hz. Mehdi Hakkında birkaç soru ve hastalığım.(Acil yardım ederseniz sevinirim.)

Ufkuaçık
Misafir kardeşim.O senin kulaklarına gelen sesler şeytanidir.Senin aklını ve kalbini oyalamaya çalışıyor.Bu sözlere kulak tıkayınız.Gel-geç yapınız.Bunlar büyük vesveselerdir.Size bir cin bulaşmış olabilir.

Ledun ilmi tasavvuf ilimlerdir.Havvas ilmi ile karıştırmayınız.Sizin aklınız allak bullak olmuş.Size 2 adet dua öğreteceğim.Bunu devamlı zikredersin İnşaAllah.

BİSMİLLAHİLLEZİ LA YEDURRU MEASMİHİ ŞEY’ÜN FİL ARD.VE LA FİSSEMÂİ VE HÜVESSEMÎUL ALîM…
(Her namazın arkasından 3- veya 7 kere okunması gerekiyor.)

EÛZUBİLLAHİSSEMîUL ALÎMİ MİNEŞŞEYTANİRRACİM…
(Her dakika her saniye okunacak)

Okudunuz mu?  Hırsızlık yapanı Allah affeder mi

Bu duaları okumaya devam edenler asla vesveselere maruz kalmazlar.Tevfik Allah’tandır.


islamyolu
< Bir de Hz. Mehdi ile ilgili dediklerin kesin doğrumu? >
evet kardeş isminde Tutmadı , babanın ismide tutmadı. yani sana uyan hiç bir delil yok kardeş. benim Mehdi Aleyhisselam ile ilgili yazdıklarımın hepsi doğrudur. hadisi şeriflerde vardır.

Harun yahya’nın kitaplarını alma kardeş. çok kuşkuya girersin. zaten o kitaplarıda kendisi yazmıyor. çünkü o ilim yok kendisinde. ordan burdan yazdırıp bastırıyor. Adnan oktar (Harun yahya) zaten 100 tane hadis bana uyuyor diyor. Halbuki 1 tane bile hadis ona uymuyor . Mehdi (Aleyhisselam) daha gelmedi kardeş. Zamanı var. o gelmeden çok kanlar dökülecek. ortalık çok bozulacak. Ama Muhakkak gelecek.

ufkuaçık kardeşin söylediği dualar önemlidir. onu oku bol bol. Namazlardan sonra İnşirah süresini biliyorsan onuda oku. Aldanma sende… o sese doğru. ben mehdi Olamam söyle. Peygamberimiz(SAllahu Aleyhi ve sellem) efendimizin söyledikleri haktır. ve bana ulaşan hadisi şeriflerde bana uyan bir rivayet yoktur de.


Misafir
İnşaAllah ufkuaçık kardeşin dediği duaları okuycam.

< Aldanma sende… o sese doğru. ben mehdi Olamam söyle. Peygamberimiz(SAllahu Aleyhi ve sellem) efendimizin söyledikleri haktır. ve bana ulaşan hadisi şeriflerde bana uyan bir rivayet yoktur de. >
İslamyolu kardeş benim asıl derdim mehdi olup olmamam değil.Tamam birazcık önemi varsa bile artık sizin sayenizde geçti sayılır.

Benim derdim şu: bu seslerden sadece birisini tanımıyorum ve bazen o Allah diyedir diye aklıma düşünce geliyor.Bu da bir vesvesemidir yoksa şirk midir?ve ne yapmam gerekir düşünce bazında ve hal ve hareket bazında?

Allah razı olsun ikinizden de…


Ufkuaçık
Vahiy yolu kapanmıştır.Artık ilahi kitap da gelmeyeceğine göre bundan sonra kulağa gelen seslerin vahiy olmadığı kesindir.Aksi takdirde şeytan cinlerin vermiş olduğu telkinlere maruz kalırsınız.

Okudunuz mu?  Diş taşları gusüle engel olur mu ? Bunları dişçiye gidip temizletmek zorunda mıyız ?

Kayıtsız Üye
SA öncelikle herkese şöyle bişey demek istiyorum kmse sonunun ne olacağını bilemez ve yine çok sevdiğim sıddıkın sözüdür
kim hz Muhammet sav yaşıyo diyosa bilsinki bugün öldü ama Allah hep yaşıyor .burda herkese açık bir mesaj vardır.
diyecem oki araya hiçbir aracı koymaya gerek klmadan peygamberimizde sag olsaydı bizden bunu ypmamızı beklerdi birilerinin gelip bizi doğru yola sokmasını beklemeyelim
ve unutmayalım Allah hep var dolayısıyla onu baştacı yapalım onu övelim onu yüceltelim yalnız ona aşık olalım
peygamberimiz dahil alahı övmek için onu anmamız ve hatırlamamız için vardı bunu unutmayalım ve yakup alyselam yılarca yusufa niye ayrı kaldığını unutmayalım
çünkü o yusufunu öyle semiştiki gözü başka bişey görmüyodu Allahta ona yusufla ayrılık verdi verdiki asıl kaynağa geri dönsün asıl aşkına alahına bakarak olsun
işte yakup onu anladığında alah ona yusufu gösterdi dolayısıyla peygamberler mehdi ve alah dostları sadece bir anımsatmadır sadece bir hatırlatmadır neyimi.
RABİMİZİ
çünkü ona dogdumuzda bir söz verdik rabimize sadece alaha kulluk edecemize ve onun bir olduna orda söz verdimizde hiç bir aracı yoktu hiç bir peygamber yoktu
rabimiz ve biz vardık bnları unutmayalım.mehdi alyselama gelince arkadaşlar yaşıyor olabilirde gelmemişte olabilir gelmişte 40 yasına kadar oda farkında olmayacak
peygamberimiz gibi 40 yasında ona da Allah gerkenleri yükleyecek ve oda ozmna kadar kendini bilmeyecek ama peygamberimiz gibi peygamberlik verilmeden önceki
yaşamı gibi örnek bir yaşam sürmeye çalışacak

şimdi hicri 1400 ylının başında mehdi als gelecek deniliyor yani 1980 1981 yıları baz alınıyor
mehdi aleyselam için gelişi için isimler söylenir tarihler yzılır yazılar yazılır
ozman bende size bazı ornekler verecem bakalım nasıl bir sonuç çıkaracaz.

ALAHIN AFFI İLE
oncelikle şu siteyi ve buna benzer siteleri baz alarak konşuuyorum http://www.musayusuf.com/altincag03.html

Okudunuz mu?  İş Yerinde Namaz Kılmaya Müsaade Edilmiyor İse Ne Yapılmalı?

Hz. Cabir (RA) dan, O da Muhammed b. Ali (RA) şöyle rivayet etmiştir:

"Bizim Mehdimiz için iki önemli alamet vardır ki, bunlar Cenab-ı Hakk’ın gökleri ve yeri yarattığı zamandan beri Ramazan’da hiç vaki olmamıştır.
Bunlardan biri, Ramazan ayının ilk gecesinde ay tutulmasıdır. Diğeri de, Ramazan ayının ortasında meydana gelecek olan güneş tutulmasıdır.
" -Darekutni "Sünen" inde tahric etmiştir

Ramazan ayında iki defa gök gürültüsü gibi şiddetli kükreme olacaktır ki, uyuyanı uyandıracak ve uyanık olanı korkutacaktır

(Bu tespitlere uygun olarak, 1981 yılında (Hicri-1401’de) Ramazan ayının 15. günü Ay, 29. günü de Güneş tutulmuştur. Yine "ikinci olarak", 1982 yılında
(Hicri-1402’de) Ramazan ayının 14. günü Ay, 28. günü de Güneş tutulmuştur.

Ayrıca bu hadisede "Ay"ın Ramazan’ın tam ortasında DOLUNAY halinde tutulması ve dikkatleri çekecek bir alamet olarak belirmesi de son derece anlamlıdır.

Bu olayların Hz. Mehdi’nin diğer çıkış alametleriyle aynı dönemde meydana gelmesi ve hicri 14. yüzyıl başlarında, üst üste iki yıl (1401-1402)
, mucizevi bir tarzda tekrarlanması rivayetlerin işaretinin bu olaylar olabileceğini kuvvetlendirmektedir.

doğum tarihim 13 Zilhicce 1401 Kurban Bayramı 4. Gün 11 Ekim 1981 Pazar doğum günüm pazarı pzartesiye bağlıyan gece sabaha karsı kurban bayramının 4 günü peygamberimizle aynı çok şükür .
bir onu çok seviyorum işalh ölümümde aynı gün olur onla .doğdugum gece sabaha karsı çok sidetli yagıs varmış bunu sonradan ailem sylmişti basit bir yagış değil akımda klan
Doğumumdan hemn önce ramazan ayının başında ve ortsında ay güneş tutlmaları olmuş dünyada sanrım ilkkez
ve ben kurban bayramında bu olayların hemn sonrasında doğmuşum bu dediğiniz olaylardan hemen sonra .
peygamberimizin babasının ismi Abdullah mananısna bakın açılımına bakın karakteristlik özeligine
babamın ismi bahri onunda bakın.
benim ismim hakan açılımına bakın karakterislik özeligine bakın peygamberimizin ismininde açılımına bakın
soy ismimde turhan onunda bir açılımına bakınız
zira peygamberimiz onun babasının ismi babamın ismine onun ismide benim ismime benzer demiştir şuan söylediğim herşey sizin dediğininz herşeyle örtüşüyo.

Okudunuz mu?  Şekilli Arapça İsimler

memleketim el aziz eski ismi yeni ismi elazığ Allahın ismini dünyada alan kaç şehir var bilmiyorum ama doğduğum şehir o ismde ve doğum yeri abdullahpaşa mahalesi
fırat nehrinin üstünde bir şehir fıratın nehrinin 3 gün kuruması olayınada ayrıca bir bakın
çünkü benim doğduğum şehrin suyu üstünden çok geçtim .
peygamberimiz ilk hicretini yine bir pazartesi günü yapmıştı
bende şuan yaklsık 10 ay önce 32 yaşında Ailemden ilkez ayrıldım ve ankara ya yerleştim ve tesadüftürki pazartesi günü benim içinde hicret gibi bir dönemin
başlangıcıdır. kuran okuyorum ama arapça bilmiyorum.doğum tarihinin başında 19 sonundada 1 var tek demek bnlarda ayrıca bir ayrıntı

HAYATIM BOYUNCA KALBEN 4 KŞİYE DÜNYA ÜZERİNDE YAŞAYN MUHABET BESLEDİM.1.Sİ PEYGAMBERİMİZ 2.Sİ HZ EBUBEKİR SIDDIK 3.SÜ KARANİLİ VEYSEL VE 4. SONUNCUSU EMİR SULTAN
EMİR SULTANDA YERİ KALBİMDE HEP AYRI OLDU ONA HER DUVA EDİŞİMDE ELİMİ AÇIŞIMDA AKLIMA GELDİ ONADA VE BU Bİ DOSTLUK GİBİ GORDÜM HEP.ÇÜNKÜ 10 YASIMDA RÜYAMA GİRMİŞTİ
DAHA SONRA DA YOLLAR KESİŞTİ VE 18 DE SANIRIM ONU ZİYARETE GİTMİŞTİM AMA BİR DOST GİBİ KABRİNE GİTİMDE BİR DOST GİBİ GİTMİŞTİM .

daha benzeri biçok ornek varken ve bunlar bukadar tesedüf ynyna gelirmi diye düsünürken nefis boyle düsünmemi salarken
benim de cahillik ediğ münafıklık edip dinden çıkıp Allah’a şirk koşup nefsime yenik düşüp ortaya çıkıp ben mehdimiyim diye gezmem gerekmezmi
hanginizin bukadar benzerlği var ama Allah nasip etmesin ben onu bilip yaşamaya çalışan bildiğiniz günahkar bir kulum sizlere tavsiyem şudurki .
biyerlerden bişelerin gelip düzeltilmesini beklemeyin dünyanın Allahın vadiyle Müslümanların 1 kez daha yöneteceği günü beklemeyin mehdinin gelmesini beklemeyin
çünkü alacamız nefesi verecemizn garantisi yok peygamberimizin yaşantısına uymaya çlsıyoz hepimiz .
namaz kılamayan biri olarak sunu diyecem alah bizi sevgisinden mahrum etmesin bizide onu sevmekten çünkü onun sevgisi bizi ancak onla beraber kılar .
yazmak istedim içimden gelenleri .hem birgün mehdi aleyselam ilaki gelecek o geldinde biz oluruz olmayız .
ama o gelene kadar biz kendi nefislerimizi alah için onun sevgisi için onun için oyalanarak geçirelim Allah herkese sevgisiyle muamele etsin
ve herkes aracısız kayıtsız şartsız aracı koymadan peygamberimiz en sevdiğimizi bile araya koymadan direk onu severek ölmeyi nasip etsin.
yayındaysada bu video rabimizin bize bakısını bizimde ona bakısımızı anlatıyor boyle olmak en dorusudur.Allaha emanet olun.

Okudunuz mu?  Kadir gecesinde yapılan dualar kabul oluyor mu?


Kayıtsız Üye
Kişilik çatışması yaşıyorsun. Duyduğun sesler bastırmış olduğun kişiliğinin bilinçaltından gelen yansıması. Kendini rahat bırak düşüncelerini fazla önemseme. Psikiyatri yardımı al. İlaçların faydasını görürsün.


Eren 41
Kardeşim ben anksite bozukluk yaşıyorum ilaç kullanıyorum ve doktor vesvese dedi askerden sonra başladı.Gata profesörü bile şizofreninin cin çarpması oldnu kabul etmiş.Üfürükcü diye tabir edilen saglam bir mümin hoca bul inşAllah düzelirsin.Ha birde iman etmeyi , ibadeti kesme.Reptilyan varlık ve diğer kötü huylu varlıklar olabilirmi bilmiyorum net olarak ama bilinen zihin kontrol ve telepati yapabildikleridir.
Amaç Eren Demirci
Bana ulaş muhabbet ederiz kardeşim.


Kayıtsız Üye
cin musallatı olabilir. Rukye ile bunu tedavi edenler var. Araştırıp güvenilir bir hocaya danışın. Durumunuzu en iyi cin musallatı ifade ediyor.
Allah yardımcınız olsun.


Kayıtsız Üye
Merhabalar umarım iyleşmişsindir. Aynı şeyler banada oldu yaz döneminde ve geçti çok şükür. Hocalrın duası sayesinde tabi. Doktorun verdiği ilaçları içmedim. Bu hastalığın tıptaki adı bipolar bozukluk. Depresyon dönemide var ve çok kötü. Rabbim kurtarsın İnşAllah


Kayıtsız Üye
Kendini mehdi zannetme durumu bir rahatsızlıktır. Bu durum bazı kişilerde kullanılan uyuşturucu maddelerden ötürü beynin dusunme yetisini yitirmesiyle ortaya çıkar. Bazı kişilerde genetik yatkinliklardan ortaya çıkar. Genel olarak bir arayışın sonucu olarak nefis insanı mehdi olduğuna ve alametlerin kendine uyduğunu telkin eder. Doktorun koyduğu teşhisler doğru. Bu bir çeşit piskoz. Tedavi yöntemleri var. Kafaya elektro şok dalgalar vererek ve ilaç tedavisiyle bu piskozun tekrar oluşmasını engellemeye çalışıyorlar. Fakat bu konuda hastalığın derecesi önlemi. Kimi insan aşırı mutsuzluktan ve yalnızlıktan ya da kapasitesini aşan işlerle uğraşmaktan contato yaktığı için zihnimiz mersinimiz bize bu oyunları oynuyor. Sebepler doğru algılanır ve kişi telkinle hayat kalitesini artırabilir. Kendinize değer verin kendinizi iyi hissettiğiniz ortamlarda bulunun. Mehdilik size kalmadı. Önce Allah’a eksiksiz kul olabilmeyi basarin. Internette bu konuyla çok fazla bilgi kirliliği var. Ve bu hastaliligi tetikliyor. Konunun bir başka boyutu da şudur; islam inancı ve bilinci olan toplumlarda akıl sağlığını kaybeden kişiler mehdi olurlar. Seri katıl ya da sapık olmazlar.hunharca şeyeler yapmazlar. Bu islamin insanlar yüksekten düşerken sağladığı hava yastığı gibidir. Kaza sonucu yumuşak bir iniş sağlar. Son olarak başka bir örnek vererek toparlayayım. Herkesin bildiği hasan mezarcı. Eski müftü ve millet vekili bir şahsiyetti. Hapisaneye atıldı ve çeşitli işkence ve ilaç uygulamalarıyla akıl sağlığı bozuldu. Bu deliren kişi islam inancı olduğu için kendini mesih zannetmeye başladı. Islamın delisi bile ne güzeldir. Bu durumda olan kişiler öncelikle rahatsız olduklarını bilmelidirler.

Okudunuz mu?  Allah denince akla gelen

Mæhd19
özellikle hz alinin aktardığı hadislere bakılırsa belli bazı sayısal şifrelemeler söz konusu gibi !
bunu yorumlarsak ; gerçek mehdi 40 yaşına geldiğinde !
tarih hicri 1440 miladi 2018 sonu ile 2019 arası bir zaman olduğunu düşünüyorum !
çünkü ! 1. dünya savaşı 1918 de bitti ve yüz yıllık barış anlaşması 2018 – 2019 gibi bitti bitecek !
3. dünya savaşı başlangıçı olacak bir sürede ortaya çıkacak !
mehdi ne iş yapacak derseniz ! gerçek islam ile kültürel arap perestliği bir birinden ayıracak,
kuranda mehdi ile ilgili kesin ve net bir ifade görünmese bile ; bakara 248 é bakılırsa
israilin aradığı ahit sandığının ortaya çıkacağı kuranda bahsedilmekte olup !
kuranın indiği günden bu güne bu konuda bir gelişme olmamıştır.
dahası ibrani takvimi ve kabalistik ritüellere görede özellikle 2019 tarihi önemli bir zaman olarak görüldüğü
bu konuda youtube de bir çok ibranice yorum içeren video var !
özetle 3 farklı din veya daha doğru bir ifade ile mezhepleşmiş inanç sisteminin aslında aynı zaman aralığını göstermesi ilginç bir durum !
ve son olarak uzayda bir süpernova patlaması göründüğü zaman işte o zaman herkesin beklediğinin geldiğinin habercisidir.
süper nova patlaması sonrası gökyüzünde ay gibi parlar şekiller görülecektir !
özellikle bu olayın 2018 ile 2019 arasında olursa !
herkes anlasın ki ! 3. dünya savaşını durduracak olan ve dünyanın son umudunun geldiği netleşecektir.
çünkü bir süpernova izi insan eliyle kurgulanamaz bir oluşumdur !!!
eğer bu olmuyorsa ; ortada gerçekten mehdi diye bir şey yoktur.
dahası 2018 de avrupa birliğine girilebilinir !
ve ahit sandığını aramak için ayasofyanın altı bile kazılabilinir !
çünkü israilin ibrani takvimine göre süreç bu şekilde işliyor !
yani 2018 de ahit sandığı bulundu haberini duyarsanız hiç şaşırmayın !

Okudunuz mu?  Suya Necaset Karışması

kendini mehdi sanma hastalığı, mehdilik hakkinda sorular ve hastaligim, hz mehdi kendini biliyor mu

Bu kategoride yer alan İslam ve Enerji başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hz. Mehdi Hakkında birkaç soru ve hastalığım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.