Anasayfa
2 Eylül 2022, 9:37
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Proje Hazırlamak/Yapmak

Rüyada Proje Hazırlamak/Yapmak

BlackPearlXV
Selamın Aleyküm. Rüyamda; Ben, kardeşim, 2 yakın arkadaşım ve o yakın arkadaşlarımdan bir tanesinin kardeşi vardı. Dışarıdayız ve havadan sudan insanlardan konuşuyoruz. Sonra sanırım döner alıyoruz, çünkü karnımız acıkıyor. Neyse, aldıktan sonra yapmamız gereken bir projemiz vardı ama ödev değildi hatırladığım kadarıyla ve projeyi yapmak için bir yer bildiğimi söyledim ve gittiğimiz yerse bir camiydi ve caminin içine girdiğimizde caminin içinde bir tane daha kapı olduğunu ve orada ise benim bilgisayar öğretmenimin olduğunu gördüm. Daha doğrusu ben onun olduğu odaya girmek isterken onun orada olduğunu duydum çünkü müzik dinliyordu. Kapının yarısı kapalıydı ve biz de girdik yine de. Sonra öğretmen bilgisayarda bir şey yapıyor ama tam emin değilim ya o da proje gibi bir şey hazırlamaya çalışıyor ya da bilgisayarda haberler vs. bakıyor. Neyse, onun hemen yanında da bir tane daha bilgisayar var ve ben oraya geçmek istedim ve izin aldım o da telefonla diğer bir öğretmeni arayarak ona sordu ve o telefonla konuştuğu öğretmen de izin verdi ve ben bilgisayarın başına oturdum, açtım ve projeyi, grafikleri hazırlamaya başladım ve sonra bitti ve izin verdiği için teşekkür ettim. Bundan sonra bir şeyler daha oldu ama bu tarafları hatırlamıyorum fakat yine aynı rüyanın devamında ben müzik dinliyordum kulaklıkla ve elimde ya su ya da birkaç kağıt var ya da telefon var ama emin değilim bu üçünden biri ve plajın oraya doğru arkadaşlarla buluşmaya gidiyorum, insanların artık yavaş yavaş toparlandığını görüyorum çünkü saat geçe doğru ilerliyordu. Neyse, ben giderken zaten rüya bitti.
BU RÜYAM DA KISA OLDUĞU İÇİN BURAYA YAZIYORUM:
Diğer rüyamda ise; Sevdiğim kızı yanımdan geçerken görüyorum. O benim yanımdan, ben onun yanından geçerken o arada sigara yakmaya başlamıştı ve bende şaşırmıştım çünkü gerçekte böyle kötü şeyler kullanan birisi değil. Neyse, rüyanın ileriki zamanlarında siyah, küçük bir motoru sürerken görüyorum ve arkasında birisi daha var ama kız, sanırım kardeşi olabilir ve hava hafif kapalı ve gidiyorlar ve ben de onları takip etmeye başlıyorum, bir zaman sonra onların bir yere park etmesiyle onları takipten çıkıyorum ve yanına gidip onunla konuşuyorum.
NOT-1: 2. Anlattığım rüya mı daha önce görmüştüm. Sabah ezanından önce ve anlattığım ilk rüyamı da sabah namazını kıldıktan sonra yattığımda görmüştüm.
( Sizce bu rüyalar ne anlama geliyor olabilir. Açıklarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. )

Okudunuz mu?  Rüyada Pancar Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada Proje Hazırlamak/Yapmak

Tohat
Ve aleyküm selam. Kariyer elde edip ileride iş hayatınızda yükseliş göstereceğiniz önemli fikirlerle başarıyı yakalayacağınızı gösteren bir rüyadır. İkinci rüyada aşk hayatıyla alakalıdır. Birini seveceğiniz ve ilişkinin seveceğiniz kişinin istediğiniz gibi gönlünüzce olacağını gösterir.


rüyada proje yapmak, Rüyada proje tasarlamak

Bu kategoride yer alan Rüyada Paten Yarışı Yapmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Proje Hazırlamak/Yapmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.