Anasayfa
8 Ağustos 2021, 1:11
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Paten Yarışı Yapmak

Rüyada Paten Yarışı Yapmak

BlackPearlXV
Selamın Aleyküm. Rüyamda; Tanıdığım ama fazla konuşmadığım kişilerle birlikte hiç bilmediğim bir yerde uzunca bir paten yarışı yapmak. Yollar ise zaman zaman topraklı, zaman zaman düz, zaman zaman taşlı oluyor ve bu yollar kıvrımlı gidiyor. Bir ara giderken önüme ağaç çıkıyor ama geçemiyorum çünkü ağacın dalları tam önüme düşmüş şekilde. Sonra bende ağacın dallarının arasından geçebileceğim bir yer arıyorum ve bulduğumda ise geçip kaymaya başlıyorum derken rüya bitiyor. Bu arada o paten yarışında ben en sonuncu iken birden hırslanıyorum ve herkesi geçmeye çalışıyorum ve bunu başarıyorumda. O ağaçlı kısımdan sonra önümde sadece 2 ya da 3 kişi kalıyor.
Bir diğer rüyamda ise; Eski sınıf arkadaşımla birlikte gezerken çok kıvrımlı bir yol çıkıyor ve onun motorunun arkasında oturuyorum. 3 kişiyiz ama 3. kişiyi hatırlamıyorum. Sanırım o da benim şimdiki sınıf arkadaşımdı. Neyse, önümüze çok kıvrımlı bir dönüş çıkıyor ve ben motoru kullanan sınıf arkadaşıma "dikkat et burası dünyanın en kıvrımlı yolu" diyorum ve o da "tamam, biliyorum, döneriz" gibi bir şey diyor. Ve biz onun motoru ile gezerken de bayağı bir eğleniyoruz. Neyse, o dönüşü dönelim derken düşüyoruz yere. Sonra gülmeye başlıyoruz. Ben "kalk ulan kalk" gibi bir şey diyorum gülerek ve ekliyorum "araba vurmadan" diyorum ve bu arada herkes gülüyor. Sonra tekrar benim eski sınıf arkadaşımın motoruna binip geziyoruz. Ve yine aynı rüyada aynı kişinin motoruna binmeden önce arabasına biniyoruz ama arabasının arkası, arkası açılan bombardıman uçakları gibi ama çok sıkışık. Neyse ben biniyorum ve o da arkayı kapatıyor ben hafif öne kaydır koltuğu diyorum o arkadaşa arkası sıkışık olduğu için. Sonra ise yine eğleniyoruz, ondan sonra ise motora geçiyoruz üstte de dediğim gibi.
Diğer Rüyamda; Sınıftayız ve okul bitiyor. Öğretmen ise yoklama almayı unutuyor. Okul çıkışında ise yoklama defterini dolduralım derken okulun eski müdür yardımcısı gelip bize "siz hala okulda ne yapıyorsunuz" diye hafif bir kızmayla bize soruyor ve biz de "şimdi gidiyorduk" gibi bir şey diyoruz.
( Bu rüyalar ne anlama geliyor. Açıklarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. )

Okudunuz mu?  Rüyada Resim Görmek

Yorum: Rüyada Paten Yarışı Yapmak

arifselim
Aleykum selam. Lütfen her rüyanı ayrı ayrı sorar mısın. Böylece yorumlanması da anlaşılması da daha kolay olur. İlk görmüş olduğun rüya, risk almaya ve hedeflediği şeylere azimli davranarak Allah’ın izniyle ulaşacağına tabir edilir. İkinci rüyadaki motora binmenin yorumu ise, telafisi mümkün olmayacak hatalara girilebileceğine dair bir uyarıdır denilebilir. Son rüyan ise büyük ihtimalle gerçek hayatta yaşananların herhangi bir şekilde rüyaya yansımasıdır denilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Peygamber Efendimizi (sav) atın üzerinde görmek neye alamettir ?

Yorum: Rüyada Paten Yarışı Yapmak

BlackPearlXV
Rüyalarımı ayrı ayrı yazmadığım için tekrar özür dilerim önceden de "rüyalarını ayrı ayrı sorar mısın?" dediğinde o zaman ilkti ve ikincide yapmayı düşünmüyordum. Fakat ben müzikle uğraşıyorum. O yüzden bizim ‘Beat’ dediğimiz şeylerden sürekli olarak yapmam gerek. O yüzden bunu hemen yazıp beat(leri) yapmaya geçme derdindeydim, neredeyse her gün olduğu gibi. Yani neredeyse hiç boş durmuyorum. Belki biraz oyun oynadıktan sonra tekrar bunların üstüne tüm ilgimi veriyorum ve de ara sıra şarkı sözleri yazıyorum, İngilizce olarak. Yani İnşAllah bir daha olmaz uzun lafın kısası. Tekrar özür dilerim ve bu zamana kadar da rüyalarıma yorum yaptığın için de teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada Patates Görmek (imam nablusi)

rüyada paten ile yarıs yapmak, Nablusi paten kaymak

Bu kategoride yer alan Rüyada Prens Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Paten Yarışı Yapmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.