Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:18
missa06
Abone

Kıl batması ve gusül

Kıl batması ve gusül

Kayıtsız Üye
Öncelikle selamun Aleyküm,
ben bacaklarımı traş ettikten sonra adetim geldi. Ve bugün gusül abdesti almam gerekiyor ama bacağımda kıl batmaları var. Bazılarını çıkardım ama bazıları çıkmıyor kanattım hatta yinede çıkmadı.
Sorum şu kıl batması gusüle engel midir acaba? Engel ise ne yapmam gerekiyor?

Okudunuz mu?  Kabenin yüksekliği kaç metredir

Şimdiden cevabınız için teşekkür ederim

Saygılarımla


Yorum: Kıl batması ve gusül

arifselim
Aleykum selam. Hiç bir şekilde kıl batması yada kılların temizlenmesi gusle engel değildir. Gerekli olan tedavileri veya temizlikleri yapmak da bir sakınca yoktur. Gusle engel olan şeyler ayrıdır ve bellidir.

Bu kategoride yer alan Adak için vekalet verilen kişi adağı kesmezse ne olur başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kıl batması ve gusül Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.