Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:42
missa0
Abone

Deriye bir şeyin batması abdeste engel olur mu?

Deriye bir şeyin batması abdeste engel olur mu?

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm,
Ayağıma bir şey batmış, siyah bir şey girmiş derinin üstünde yani çıkartmaya çalıştım ama çıkmıyor ne yapayım şimdi abdeste mani midir çünkü şu deriye ulaşması gerekiyor?derim yani ıslanmıyorsa???

Okudunuz mu?  Meni, mezi veya vedi bulaşmış elbiseleri çamaşır makinesinde yıkamak

Yorum: Deriye bir şeyin batması abdeste engel olur mu?

hüküm ALLAHIN
Bahsettiğin şey derinin altında zaten. abdese mani değil. yalnız akıntı veya kanama olursa onu çıkarana kadar her namazda abdest tazelemen gerek tazeledeğin halde akıntı veya kan olursa yinede, bu bir zaruri durum olur namazını bu hal ile kıl en kısa sürede de derdini tedavi et veya ettir.

Bu kategoride yer alan Şunu yapmayacağıma yemin ederim demek yemin olur mu ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Deriye bir şeyin batması abdeste engel olur mu? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.